Şimdi Ara

Swarm Fotoğraf Ekleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyice mok ettikleri uygulamada resim seçme sorunu yaşıyorum
    Mesela kamerayı açıp fotoğraf çekiyorum , onu swarm'a atamıyorum .
    Gerizekali uygulama resim ekleme menüsünde 3-4 tane fotoğraf var onun haricinde ne kamera nede galeriden resim eklenmiyor.
    Çözüm var mı ?

Edit: 2016 yılında çıkan sürüm yükleyerek çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 23 Temmuz 2018; 21:32:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Swarm Fotoğraf Ekleme Sorunu

Swarm uygulamasında fotoğraf gönderme sorunları mı yaşıyorsun? Bu yaygın bir sorundur ve çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. İşte Swarm'da fotoğraf gönderememe sorununun olası nedenleri ve çözümleri:

• Uygulama güncel değil: Swarm uygulamasının en son sürümünü kullandığından emin ol. Uygulama güncel değilse, fotoğraf yükleme özelliği düzgün çalışmayabilir.
    • Yeterli depolama alanı yok: Swarm uygulaması, fotoğrafları yüklemek için cihazında yeterli depolama alanına ihtiyaç duyar. Depolama alanının yetersiz olması fotoğraf yükleme sorunlarına yol açabilir.
    • Zayıf internet bağlantısı: Swarm, fotoğraf yüklemek için stabil bir internet bağlantısı gerektirir. İnternet bağlantın zayıfsa veya aralıklıysa, fotoğraf yükleme işlemi başarısız olabilir.
    • Sunucu sorunları: Bazen Swarm sunucularında yaşanan sorunlar fotoğraf yükleme sorunlarına neden olabilir. Bu sorunu çözmek için biraz beklemeni ve tekrar denemeni öneririz.
    • Uygulama hataları: Swarm uygulamasındaki hatalar da fotoğraf yükleme sorunlarına yol açabilir. Bu sorunlar genellikle uygulama güncellemeleriyle giderilir.

Yukarıdaki çözümleri denediysen ve hala Swarm'da fotoğraf gönderemiyor musun? Aşağıdaki adımları izle:

• Telefonunu yeniden başlat: Bazen basit bir yeniden başlatma, uygulama hatalarını ve bağlantı sorunlarını çözebilir.
    • Uygulamayı yeniden yükle: Swarm uygulamasını cihazından kaldırıp tekrar yüklemek, bozuk dosyaları veya hataları gidermeye yardımcı olabilir.
    • Swarm desteğine başvur: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, Swarm desteğiyle iletişime geçebilir ve yardım isteyebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.