Şimdi Ara

SWAT 4 unutuldu mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimse ismini ağzına bile almıyor halbuki çıktığı yıl ve sonraki yıllarda fps'cilerin gönüllerinde taht kurmuş bir oyundu, hele multisi cidden fena sarıyordu.2 sene almanlarla takıldım klanlarına girdim güçlü bir takımdık peeeh

breaching with c2 sir !!
    go go go time to move !

özledim

• bende zamanında çok severdim acaipde multi oynardım. bi alman adam vardı hiç untumam bismark nickli
    adam red library multi mapinde merdvenden 3 kişiyi tabancayla almıştı ben dahil

ve acayip güzel multi özellikleri vardı biber gazı falan

ama geçenlerde netcafede bi bakyım dedim. grafikler fln sarmadı hiç. zamanla yeni oyunlar çıkınca aramıyosun açıkçası
  • en çok multiplayer oynmak istediğim oyun o zamanlar orjinal almıyodum tabi şimdide grafikler sarmaz yenisi çıksa keşke
  • Swat 3 daha da dehşetti 4. oyundan.Keşke 5. oyun da çıksa.
  • Bizim burda hep oynayan var.İnternetten mplayer olarak oynuyorum genelde swat4'ü.
  • gamerangerda oynuyorum çok da güzel oluyor geçen meksiklaı bir elemanla ortalığın tozunu aldık, benim nick [TR] EagleX ekleyin mp atalım
  • eskiden grafikleri iyi geliyordu evet.Şimdiki oyunlarla kıyaslayınca çöp kalıyor ayrıca ads olayı da yok ne yazıkki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • unutulmaz hocam. ben hala online oynuyorum. çok zevkli :)
  • adam post kasıyor.
  • Ya bu oyunları multiplayer oynamak gerçekten zevkli oluyor mu? Yani orjinal oyuna verdiğin paraya değer mi? Ona göre bir oyunu orjinal alıp deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Ya bu oyunları multiplayer oynamak gerçekten zevkli oluyor mu? Yani orjinal oyuna verdiğin paraya değer mi? Ona göre bir oyunu orjinal alıp deneyeceğim.

swat 4 gayet zevkli oluyor. bir çok server var. türk serverda mevcut..swat 4 stetchkov syndicate var en son çıkan. daha çok bölüm ve özellikler filan var.
  • Swat 3-4 iyi oyunlardır.Swat 4 kafede fırsat buldukça oynarız.
  • Hatırlıyorumda adamın ayağına vurunca ölmesi..
  • online olmasada oynamışlığım var.swat4 ü çok beğenmiştim gerçekten çıktığı sene
  • 4'ü ilk oynadığım zaman sevmemiştim. Ama neden sevmemiştim onu hatırlamıyorum. 3. oyunu çok severim ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.