Bildirim
SWAT 4 unutuldu mu ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende zamanında çok severdim acaipde multi oynardım. bi alman adam vardı hiç untumam bismark nickli
adam red library multi mapinde merdvenden 3 kişiyi tabancayla almıştı ben dahil
ve acayip güzel multi özellikleri vardı biber gazı falan
ama geçenlerde netcafede bi bakyım dedim. grafikler fln sarmadı hiç. zamanla yeni oyunlar çıkınca aramıyosun açıkçası -
en çok multiplayer oynmak istediğim oyun o zamanlar orjinal almıyodum tabi şimdide grafikler sarmaz yenisi çıksa keşke -
Swat 3 daha da dehşetti 4. oyundan.Keşke 5. oyun da çıksa. -
Bizim burda hep oynayan var.İnternetten mplayer olarak oynuyorum genelde swat4'ü. -
gamerangerda oynuyorum çok da güzel oluyor geçen meksiklaı bir elemanla ortalığın tozunu aldık, benim nick [TR] EagleX ekleyin mp atalım -
eskiden grafikleri iyi geliyordu evet.Şimdiki oyunlarla kıyaslayınca çöp kalıyor ayrıca ads olayı da yok ne yazıkki -
unutulmaz hocam. ben hala online oynuyorum. çok zevkli :) -
adam post kasıyor. -
Ya bu oyunları multiplayer oynamak gerçekten zevkli oluyor mu? Yani orjinal oyuna verdiğin paraya değer mi? Ona göre bir oyunu orjinal alıp deneyeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: angaraeski
Ya bu oyunları multiplayer oynamak gerçekten zevkli oluyor mu? Yani orjinal oyuna verdiğin paraya değer mi? Ona göre bir oyunu orjinal alıp deneyeceğim.
swat 4 gayet zevkli oluyor. bir çok server var. türk serverda mevcut..swat 4 stetchkov syndicate var en son çıkan. daha çok bölüm ve özellikler filan var. -
Swat 3-4 iyi oyunlardır.Swat 4 kafede fırsat buldukça oynarız. -
Hatırlıyorumda adamın ayağına vurunca ölmesi.. -
online olmasada oynamışlığım var.swat4 ü çok beğenmiştim gerçekten çıktığı sene -
4'ü ilk oynadığım zaman sevmemiştim. Ama neden sevmemiştim onu hatırlamıyorum. 3. oyunu çok severim ama.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X