Bildirim
SWAT MU Fun Server
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bole yazıolar yazıolar siteyi wermiyolar adamı sinir ediyolar
-
İİ BAQ GÖRÜRSÜN -
boşver Hem ben denedim 97d 99items deyil
server
sen Buna gel kardeş
http://fearfactor-mu.sytes.net -
ii güzel.. -
quote:
bole yazıolar yazıolar siteyi wermiyolar adamı sinir ediyolar
iyi bak dostum mavi yazılı swat mu yu tıkla bak ne oluyor -
yav bişey soleyecem ancak bakın kimsenin zevkine karısmak filan deil benim soleyeceğim tamaman kendi şahsım içindir:
yahu millet aya cıktı marsa gidiolarmış yakında ordan merküle gecerler daha sonra ver elini güneş adamlar hala 97d + 99 items versiyonunu kullanıyolar daha dorusu bu versiyondan acıyolar yahu 1.02 var bide season 2 cıkmışki combolarını gordum yeni bişeyler yapmışlar hoşta olmuş lakin işte bole eski versiyonlar teması ile goruntu kalitesi ile bana sıkıcı gelio tabi kasana herkesede saygım sonsuz -
ben bu server ilk acıldıgında oynamıstım hic sarmıyo -
quote:
yav bişey soleyecem ancak bakın kimsenin zevkine karısmak filan deil benim soleyeceğim tamaman kendi şahsım içindir:
yahu millet aya cıktı marsa gidiolarmış yakında ordan merküle gecerler daha sonra ver elini güneş adamlar hala 97d + 99 items versiyonunu kullanıyolar daha dorusu bu versiyondan acıyolar yahu 1.02 var bide season 2 cıkmışki combolarını gordum yeni bişeyler yapmışlar hoşta olmuş lakin işte bole eski versiyonlar teması ile goruntu kalitesi ile bana sıkıcı gelio tabi kasana herkesede saygım sonsuz
dostum sana katılıyorum ama bişey daha var bende kendi sahsım adına söylüyorum benim adsl em kotalı ve 1.02 de yediğim kota kadar 97d+99 da yemiyom o yüzden genede msj attığın için saol...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphopjam2007 -- 13 Şubat 2007; 23:18:19 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X