Şimdi Ara

SWAT4 TURK SERVER???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
13.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar ben swat4 1.0 ı swat4 1.1 e dönüştürmek için patch arıyorum googledan bişiler buldum ama hatalar verdi link vermeniz mümkün mü? yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknomaynak

selam arkadaşlar ben swat4 1.0 ı swat4 1.1 e dönüştürmek için patch arıyorum googledan bişiler buldum ama hatalar verdi link vermeniz mümkün mü? yardımcı olursanız sevinirim

al dostum bu sitede aradığını bulabilirsin

http://www.swat4tr.birligi.com/
  • geç mi kaldım??
  • swat 4 te beni yenebilecek varsa hazırım :D
    adım rouge{asassin}{tr}
  • SebA_StiAn

o clanda deyilim ama böyle türk clannına laf atıcagına koss a gel bekliyorum
  • cakici{TR}

SWAT4 TURK SERVER????

SWAT4 TURK SERVER????

SWAT4 TURK SERVER????

SWAT4 TURK SERVER????

SWAT4 TURK SERVER????

SWAT4 TURK SERVER????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göker666 -- 15 Ekim 2007; 22:40:10 >

• Akşamları saat 9 -10 dan sabaha kadar açık tutuyorum TURQUALITY. Zaten xfire dan aratırsanız türk bayraklı olarak görürsünüz server ı..
  • Onlarda bişeymi Alın benim eski bir fotom, 2 ay önce cekmiştim eski nickim SoLve...Yeni Nickim Paradoxe...

SWAT4 TURK SERVER????
  • benimle oynamak istiyenler pm den ulaşsınlar birlikte oynayalım msn yoluyla iletişim kurarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradoxe -- 19 Ekim 2007; 12:44:20 >
  • ben warım gel...
    quote:

Orjinalden alıntı: shaalaa1478

swat 4 te beni yenebilecek varsa hazırım :D
    adım rouge{asassin}{tr}

• quote:

Orjinalden alıntı: SebA_StiAn

oldu arif arkadaşları görürsem söylerim ben
    sen ve arkadaşların benim ile bu oyunu oynamanız için çok çok çalışmanız lazım
    türkiye de ilk telsiz kullanan clan biz iz diosunuz
    siz siziniz evet ama ilk deil tek
    neden mi ? bu ve bu tarz programların ping arttırdığını herkes biliyor sanırım siz hala öğrenmemişsiniz yazık artık öğrendiniz kullanamzsınız artıkın

sitenize 1 hafta ya yakındır girmiom adını bile hatırlamıyom swat4 bilmem ne idi

sitede üye lik isteyen sitelerin reklamı yapılmasıyasaktır Arif
    burası dingo nun ağırı deil
    şimdi gene msj larını sildirtiyorum merek etme

sen ve 1565 arkadaşın bu forumdan uzaklaşın burası zaten sizin gibiler yüzünden böyle oldu
    bide bişe dicem hadi sallıyorsun
    yaklaışk 1000 arkadaşım de
    yakalışk 1500 arkadaşım de
    2000 de
    1565 ne ya tek tek oturup saydın yani sen bunları
    madem 1565 tane arkadışın vardı neden senin sitende 30 üye var insan kalabalık yapsın die üye göstermezmi

size ve takımınıza hayatınızın geri kalanında başarılar

kendini çok üstün görüyosun, gel benle kapış buraya foto koycaz ondan sonra susarsın belki rezil olunca...

• quote:

Orjinalden alıntı: Paradoxe

Onlarda bişeymi Alın benim eski bir fotom, 2 ay önce cekmiştim eski nickim SoLve...Yeni Nickim Paradoxe...

http://img155.imageshack.us/img155/3346/swat4rekorxc3.jpg

toplamışın kötürümleri yapmışsın bi skor.. o adamlara karşı arrestin 35den fazla olmalı bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: göker666

quote:

Orjinalden alıntı: Paradoxe

Onlarda bişeymi Alın benim eski bir fotom, 2 ay önce cekmiştim eski nickim SoLve...Yeni Nickim Paradoxe...

http://img155.imageshack.us/img155/3346/swat4rekorxc3.jpg

toplamışın kötürümleri yapmışsın bi skor.. o adamlara karşı arrestin 35den fazla olmalı bence..

sence o kadar kişiyle 27 arrest olurmu 8-8 oynuyorduk hepsi kaçtı ben coşunca hepside iyi oynuyordu + bugün v1.0 'ın en iyi clanına 'private'(özel şahsıyet) olarak çağırıldım =) Buda yeni clanımın ilk Traning 'inden Bir Resim bunada bişey de göreyim seni...

SWAT4 TURK SERVER????

Buda clana girmeden önce cektigim foto...bunlar yeterlimi yoksa daha koyayım mı LOL :D

SWAT4 TURK SERVER????

Bunlarada 'eziq' demessin umarım senden iyi oynuyo burdaki adamlar

• birkez daha baktımda senin resimlere senden fazla skoru olan kimse yok :D bana diyosun sen tüm noobların oldugu serverda frag yapıp foto koyuyosun :D ne diyeyim, buda kendini avutma stili :D
  • bunuda clan sitesine koymuşlar al bunlarada bak =) 5 kişi ödül aldı bende dahil...4 kişi 1 Rank Ben 2 Rank aldım :D

SWAT4 TURK SERVER????

SWAT4 TURK SERVER????
  • ardı ardına 6 frag sadece.. ayrıca mia'dan ii klan yok 1.0da..
  •  SWAT4 TURK SERVER????
  • En sonunda karşılaştık ve sonuç

SWAT4 TURK SERVER????

Bu Resimde 03.30 sıralarında oynadıgım bir oyundan:
     SWAT4 TURK SERVER????

• Ha bu arada koydugun resimlerde 62 'den yüksek skor yok ben o score 'u profesyonellerle oynarken yapıyorum Bknz. Clan Traning

Bu 'da demektir ki bana kafa tutamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradoxe -- 20 Ekim 2007; 4:23:34 >
  • karşılaştık ve öle oldu he.. orası senin klanın ve beni oyundan atan senin klanından adamlar.. atılmadan önce 25skorun üstündeydim.. hemde karşı takımında.. yeniden bağlandığımda mı ss almak aklına geldi.. klanındaki adamlarla 3e 3 kapıştık.. mal belli söze gerek yok.. sste yukarda..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.