Şimdi Ara

Swatch Saatler için Ücretsiz pil değişimi kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
6
Favori
12.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spoiler4all

Dandik bi marka kesinlikle yazdigi fiyatlarin yarisini ancak eder. Keske reklamlari gibi kalitesini de artirsa. 3-4 sene once en iyi saatlerinden almistim kordonunun ortasi plastikli olandan . Saatin o yumusak plastik kismi hic zorlamadan bile yırtılıyordu. Cami da en kucuk dokunmalarda ciziklerle doldu yine kucuk bir dusmede de catlamisti. Cam degistirme 50 yeni metal kordon 70 10 pil harcayip kenara koydum. Kesin pili de bitmistir bakalim bi oyun yapmazlarsa degistirelim bedava.-

katılıyorum.eşime aldığım saat garantisi bittikten 1 hafta sonra bozuldu.tamiri için saatin 3 de 2 si para istediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Dandik olmasını değiştirmiyor bu bilgiler. Kağıt üstündeki gibi olsaydı herşey ohoo.
    Malzeme kalitesinden tut, içindeki mekanizmanın dandikliğini mi sayayım. Sürekli saati ve tarihi geri kalan, 40 kez ayarlatılıp bir türlü doğru saati gösteremeyen, saatin üzerindeki motifler, taşlar dökülen, balon bir marka evet.

Dandik tanımı biraz ağır oluyor.
    Bugüne kadar 8 yada 9 adet swatch saat kullandım. (İsteyen arkadaş olursa modelleri eklerim, üşenmem.) Hiçbirinde bu tür problemler yaşamadım.
    Swatch camının silinebilir bir cam olduğunu ve pilin de ücretsiz değişimini göz önüne alırsak giriş seviyesi için tavsiye edilebilecek bir markadır.
    Türkiye'de yaygın satış/servis ağı bulunur ve kurumsal bir markadır. Lise/Üniversite öğrencileri için tavsiye ederim. Seiko, Orient,Casio bu fiyat segmentinde diğer tavsiye edilebilecek markalardır.
    Kimseyi ikna etmek için bunları yazmıyorum, saat ile ilginiz varsa girin biraz saat forumlarında (Örneğin TSF) vakit geçirin.

• Valla silinebilirligini bilmem ama swatchtan da 3-4 sene once casio edifice almistim ayni paralara yani 300 civari. O saat 10 yila yaklasti bir kere pil degistirdi baska hicbir sorunu olmadi. Tabi gencler sekline tarzina swatch aliyor ama saglam bir saatin parasina butun kasa plastik tuhaf tuhaf saatler aliyorlar. Sekil huzel mu evet ama saat biraz zorlamaya dayanacak sonucta gun boyu bilegimizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik bi swatch saatim var silikon kordonlu mavi renk,3 senedir kullaniyorum taş gibi zamaninda 180 liraya aldim pili bitmisti gecen hafta saatciye gittim 20 diyor bu iyi oldu hem pil degistireyim hemde camdaki cizikleri temizleteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swatch tarz saattir, beğenmiyorsanız daniel klein alın takın ;) herkes her saati beğenmez zaten, bende 50 tl lik saatte var, 2000 tl lik ttouch ta. Zevk işidir saat

• Swatch bayii bulursanız değiştirirsiniz
    Swatch artık Türkiye için saatlerini kendi satacakmış aracıları çıkarmış aradan
    O yüzden yeni dükkanlar açacakmış
    Eskileri kapanmış durumda veya Konyalı gibi saatçilerde
    Satılmakta

• AjanHaKaN kullanıcısına yanıt
    Aslinda benim safligim. Solar saati sen tut cekmeceye koy. Acik havada dursa belki hala daha calisirdi. Şimdi kolumdan cikarir cikarmaz ışık goren yere birakiyorum

• Az önce ankara taurusta değiştirttim ücretsiz. Kampanya falan değilmiş. Ömür boyu ücretsiz pil değişimi varmış. Takdir ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Iyiymis. Ben edifice pil degisimine 45 tl vermistim.

Duzeltme. Ozel pildi o yuzden fazla tuttu saniyorum.

3 sene oldu 6 tl vermiştim hala çalışıyor iyi kazıklamışlar

• kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    Beni kaziklayacak adam daha dogmadi Pil solar saat pili. Istanbula gitti geldi. 10 lira mi olsaydi

• Güneş enerjili saat kullanımının faydası

Pil derdin olmuyor

• Antalya yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

quote:

Swatch kadar dandik saat hayatımda görmedim. Gidin sokaktan 5 liralık saatlerden alın daha kalitelidir.
    Tam bir balon marka.

Swatch Group'un, 50'den fazla ülkede 21.000 çalışanı vardır ve dünyanın en büyük saat üreticisidir. Firmanın 2007 yılı cirosu 5941 milyar Frank iken 2011 yılı cirosu 8143 milyar franka ulaşmıştır. Swatch grubuna ait 14 üretici firma vardır.

Swatch Group, 18 değişik marka ile saat ve takı piyasasının her kademesinde hizmet verir. Prestij ve lüks saatler alanında Breguet, Blancpain ve Glashütte-Original, lüks markalar alanında Jaquet Droz, Léon Hatot ve Omega bulunur. Yüksek fiyatlı saatler segmentinde ise Longines, Rado ve Union yer alır. Firma orta kalite saatler alanında ise Tissot, ck watch & jewelry, Balmain, Hamilton, Certina ve Mido markalarının üreticisidir. Temel segmentte ise Swatch ve Flik Flak markaları yer alır. Bunlara ilaveten özel etiketli Endura markasını da saymak gerekir.

Şirket, 1994 yılında Mercedes-Benz ile birlikte otomotiv sektörüne girerek Smart marka otomobillerin üretimine de başladı.

5941 milyar nasıl oluyor anlamadım 5 trilyon 941 milyar desen çok uçuk rakamlar. 5 milyar 941 milyon desen gene çok sanki. Bu rakamlarda bi tezat var ben çıkamadım isin içinden. Hadi hayırlısı. Hayır frang tl gibi ucuz olsa diyeceğim tamam ama frang dolardan pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibene -- 15 Haziran 2016; 11:00:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hanibene

quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

quote:

Swatch kadar dandik saat hayatımda görmedim. Gidin sokaktan 5 liralık saatlerden alın daha kalitelidir.
    Tam bir balon marka.

Swatch Group'un, 50'den fazla ülkede 21.000 çalışanı vardır ve dünyanın en büyük saat üreticisidir. Firmanın 2007 yılı cirosu 5941 milyar Frank iken 2011 yılı cirosu 8143 milyar franka ulaşmıştır. Swatch grubuna ait 14 üretici firma vardır.

Swatch Group, 18 değişik marka ile saat ve takı piyasasının her kademesinde hizmet verir. Prestij ve lüks saatler alanında Breguet, Blancpain ve Glashütte-Original, lüks markalar alanında Jaquet Droz, Léon Hatot ve Omega bulunur. Yüksek fiyatlı saatler segmentinde ise Longines, Rado ve Union yer alır. Firma orta kalite saatler alanında ise Tissot, ck watch & jewelry, Balmain, Hamilton, Certina ve Mido markalarının üreticisidir. Temel segmentte ise Swatch ve Flik Flak markaları yer alır. Bunlara ilaveten özel etiketli Endura markasını da saymak gerekir.

Şirket, 1994 yılında Mercedes-Benz ile birlikte otomotiv sektörüne girerek Smart marka otomobillerin üretimine de başladı.

5941 milyar nasıl oluyor anlamadım 5 trilyon 941 milyar desen çok uçuk rakamlar. 5 milyar 941 milyon desen gene çok sanki. Bu rakamlarda bi tezat var ben çıkamadım isin içinden. Hadi hayırlısı. Hayır frang tl gibi ucuz olsa diyeceğim tamam ama frang dolardan pahalı.

Kaynak.
    tr.wikipedia.org
    Swatch Group - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Swatch_Group

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 15 Haziran 2016; 13:14:21 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 15 Ocak 2021; 16:52:3 >
  • Gavur İzmir'i yine dışlamışlar
  • Çok iyi
  • seneler once de ucretsiz değiştiriyorlardı daha sonra ücretli olmustu, simdi tekrar ücretsize cevirmişler.
    bir yerde okuduğum kadarıyla sonradan takılan piller fabrika çıkışı üzerinde gelen pil kadar dayanıklı olmuyormus. yine de teşekkürler kampanyadan faydalanmak gerek :)
  • Saati pilsiz götürsek sorun çıkarıyorlarmı? Camıda ücretsiz siliyorlarmı acaba?

• Izmir yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.