Flash dosyalar veya swf uzantılı dosyalar hakkında çok fazla bilgim yok, o yüzden mazur görün, bir konuda yardım rica edicem,
Elimde 250-300 adet 10'ar dakikalık swf uzantılı dosyalar var, Bunları explorer üzerinden veya media player üzerinden çalıştırıyorum. Mobile cihazımda sürekli izlemek üzere bu dosyaları video olarak convert etme gibi bir girişimde bulundum, fakat karşıma şöyle bir sorun çıktı. Convert programı sanırım bu dosyaları frame-frame çeviriyor. Çevirme işlemi başladığında swf'nin de oynaması gerekiyor. Ben elimdeki dosyaları programda sıraya koyup convert dediğimde, convert programı swf uzantılı dosyanın frame sayısını okuyor, çevirmeye başlıyor, fakat dosya içinde bulunan (ekranın tam ortasında) "play" düğmesi sebebiyle swf uzantılı dosya oynamaya başlamadan (görüntü ilerlemesi başlamadan) çevirmeye başlıyor ve böyle convert bittiğinde ilk baştaki ekran görüntüsü sabit olan bir video dosyası oluşuyor. Fakat ortadaki play'e basarsam swf de oynamaya başladığından convert düzgün şekilde başlıyor ve tamamlanıyor. Tabi 250-300 adet dosyanın başında bekleyip tek tek play düğmesine basamayacağımdan, Bu play düğmelerini swf'den iptal ederek yeniden swf'leri düzenlemek istiyorum. Böylece dosyaları convert etmeye başlar başlamaz frame frame görüntüde ilerleyecek ve otomatik arkadan gelen diğer swf ler de sırayla convert olacak. Tıpkı normal bir video convert işlemi gibi.
Anlatımım çok detaylı oldu, kusura bakmayın, doğru bilgiyi vererek konuyu çözmek istiyorum. Sorun ile alakalı yardımlarınızi rica ediyorum, veya yapmak olduğum bu çoklu convert olayı ile ilgili kolay bir çözüm yolunuz varsa da tavsiyelerinizi rica ediyorum. Herkese iyi çalışmalar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme