hayırlı olsun.kazasız belasız biner inşaallah.hocam nazardan dolayı bir çok arkadaşımız foto eklemeyi bıraktı.Allah inşallah öyle bir şey vermez ama ne biliim bir arkadaşımız aracının resmini koyunca korkmaya başladım valla.
allah nazardan saklasın hayırlı olsun aracın
quote:
Orjinalden alıntı: lombargatto
herkeze tesekkürler yakıt benim için problem degil 250 krş cıvarı yakıyor herhalde daha test edemedim yakıtını fakat çok fazla yol yapmıyacak araç esim için aldıgım için günde 10 veya 20 km yapar ancak.
Hayırlı olsun. Bence bu araç çok yakmaz. 250 kuruş bile yaksa genede bana göre az. Araç yılda 10.000km az yapacaksa LPG karşıyım. Dizel tercih edilmeli.Bu arada 4x4 1.3 motor da bulunuyor. Ayrıca Otomatiklerde 4x4 yok.
Bu arada annem için düşündüğüm üç araçtan biridir. Swift, Yaris ve Micra. Neden Micra düşünmediniz?
Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin.
hayırlı olsun rengide güzel
hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
hayırlı olsun arkadaşım allah kaza bela vermesin maşallah çok şirin duruyo aracın ama fiyatı biraz pahalı gibi sıfırı 26.600 liste fiyatı biraz daha indirimde yapılabilir. Sonuçta sıfır her zaman sıfırdır.
20-21 gibi alsan daha iyi olurdu bence...
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dileriz.
Hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız inşallah..
iyi günlerde ağzınızın tadı ile güle güle kullanın darısı başıma
hayırlı olsun
bu arabayı çok sempatik buluyorum. Güle güle kullanın.
Hayırlı olsun
herkeze tekrar tekrar tesekkürler bazı arkadaşlar nazar egiceginden bahsetmiş bence bu sitedeki arkadaşların nazarı değmez çunkü bence hepiniz çok iyi niyetlisiniz ama siz yinede MAAŞALLAH demeyi unutmayın yinede saygılar.
Maşallah bebek gibi araba. Güle güle kullanın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme