Şimdi Ara

Swifty verdiği sözü tuttu. 'Highest Crit Ever' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Debuffs: 10x Flag-Debuff (100% dmg taken), 3x Sunder, Shattering, Blood Frenzy (4% dmg taken), Colossual Smash.

Damage taken "buffs": Berserker Stance, Berserking (10% dmg taken), Reck (20% dmg taken), Death Wish (5% dmg taken), 0 Resi.

=139% more dmg taken and near/at 0 Armor

Buffs: Berserking (30%dmg), 2pcT13 (10%), Reck (50%Crit), Death Wish(20%dmg), RI (5%dmg) 2x Landslide (2x1k AP), 2 Trinkets (2029+1218? str), Tricks (15%dmg), Pot (1200STR), 3% Meta ofc. Flask, BF.

fury warriorlar zaten yeterince nerflendi, bundan öteye nerf tamamen fury bitirir. zaten blizardın mantığı hep aynı çalışır. manyağın biri gider en uç noktada bişi keşfeder ve gider birine tek atar herhangi bir skille absurd bi damage indirir-millet ağlar-blizard amca nerf isteriz-blizard nerfi...

LK zamanlarında bu geri zekalı yüzünden kaç kere shield slam nerf yedi . arenaya gidip block value kasıo + prot talet da 18k (o zamanki gear seviyesine göre) damage atıodu shield slam ile. ama gel görki bu normal bişi değildi ki. o zamanlarda bu takiği kimse denemiodu taki bu herif reklamını yapana kadar. ee sora ne oldu blizard nerfledi. Bu olayın benzerleri hep tekerrür ediyor yeni gelen expansionlar boyunca. birileri çizginin ötesine geçip farklı kullanım keşfediyorlar ki bundan blizardın developerları bi-haber, sora instant nerf. bu sefer nerfi yiyenler ağlar, sora blizazrd ağızlarına bi parmak bal çalar adamlerı memnun eder vs vs.

Fury warriordan nasıl korkarlar anlamam. adam gibi oynamayı bilen, furynin ne kadar acınası durumda olduğunu görebilir. bu talentın sadece nuke olayı var. o açtığı cd ler bitsin gerisi üfürük başka bişi değil. ama gel görki olay bu süre zarfında adamı idare etmekte. onu da edemiosan sorun fury de değil sendedir. kaldıki arenadaki görüntülerde karşı taraf odun gibi dikilip beklio, bizimkide arkadan saydırıyo. normalde (arkasından hriç) çoğu vuruş pary doddge geçer. Başka hangi classla bu kadar derine inip bu herifin denediklerinin aynsıı yapılsa benzer sonuçlar çıkar. onun için yargısız infaza gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fameiname -- 24 Eylül 2011; 15:19:28 >

• @fameiname
    tebrik ediyorum güzel açıklamışsın. aslında benim de sinir olmamın nedeni biraz buydu bu kadar gereksiz nerf yiyen bir sınıf hakkında sırf ilgi çekmek için 20 tane adam toplayıp 10x flag debuff aldırıp 20k hp si kalan adama 280k overkill vuruşu yaptırıyorsun yani yaptığın criti %100 hp li bir adama bile asla yapamazsın. yani razer reklamı için şebeklik yapıyor adam resmen. tabi sonuçta kimse karışamaz isteyen istediği videoyu koyar ama aldatıcı oluyor.
  • reklam kokan hareket bunlar.
  • 7:56 ya bakın adamın canı full'ken 300k+ vuruyor ve one shot kill yapıyor...
  • Ne derseniz deyin ayıp be kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

@fameiname
    tebrik ediyorum güzel açıklamışsın. aslında benim de sinir olmamın nedeni biraz buydu bu kadar gereksiz nerf yiyen bir sınıf hakkında sırf ilgi çekmek için 20 tane adam toplayıp 10x flag debuff aldırıp 20k hp si kalan adama 280k overkill vuruşu yaptırıyorsun yani yaptığın criti %100 hp li bir adama bile asla yapamazsın. yani razer reklamı için şebeklik yapıyor adam resmen. tabi sonuçta kimse karışamaz isteyen istediği videoyu koyar ama aldatıcı oluyor.

Hp ile ne alaka? Execute vurmuyor ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonicstylE

quote:

@fameiname

execute demedim zaten raging blow vuruyor ve raging blow vurabilmesi için enrage olması gerekir o yüzden adama gidip birkaç saniye vurup enrage olmayı bekliyor yanına gidip çat diye 300k vurmuyor.

• Swifty karakterini kadinmi yapmis benmi yanlis gordum.
  • quote:

quote:

quote:

@fameiname

execute demedim zaten raging blow vuruyor ve raging blow vurabilmesi için enrage olması gerekir o yüzden adama gidip birkaç saniye vurup enrage olmayı bekliyor yanına gidip çat diye 300k vurmuyor.

Death Wish.
    http://www.wowwiki.com/Death_Wish
    When activated you become enraged, increases your physical damage by 20% but increases all damage taken by 5%. Lasts 30 sec.

• deathwish açabilmen için rage lazım raging blow için de 20 rage etti 30 rage ve 3 dakkika cd. yine full hp indiremez zaten indiremiyor.
  • Orada adama direk tek atıyor ki, sadece iki hasar var 180k olan Raging Blow'un melee swingi diğeri de sarı atağı, rageyi önceki rakiplerden topluyor. Ayrıca ne farkeder? Ben warriorda belli bir can altına daha çok vurmanı sağlayan bir talent bilmiyorum.
  • Ya ne şikayet etmişsiniz be adamın derdi zaten bu kadar vuruyorum çok imbayım demek değilki ne yaptığını detaylıca açıklamış 30 kişiye teşekkür etmiş en sonunda zaten aldığı yardımı gizlemiyor.Amaç bunları arenada yapmak olsa o yönde bir video çekilirdi en yüksek crit olduğu için buna uygun ortamı sağlayıp denemiş.Ayrıca şahsen ben takdir ediyorum en iyi gearla belirli talent yapısıyla kaptırıp gitmektense adam en uç noktaları deniyor bunun için deli gibi para harcıyıp onlarca olasılığı elden geçiriyor belki ama sonuçta normalde göremiyeceğin bir malzeme çıkıyormu ortaya orasına bakmak lazım.

Birde ayarlanmış diyenler var evet zaten kendiside video çekmeden önce bu adamlarla onlarca kez savaşıp yenmenin yolunu bulmaya çalıştığını söylüyor birde şöyle birşey varki bu duelleri attığı adamların çoğuda zaten sponsora sahip göz göre göre isteyerek yenilcek adam değiller.Ki zaten 3-4 duelde bir kazandığı doğru düzgün yenemediğide sürüyle insan var.

Özet geçmek gerekirse biraz daha az ağlayıp videonun keyfini çıkarmak lazım heralde bunlar reklam kokan hareketler olucak adam hayatını bundan kazanıyor ne bekliyordunuzki?

• quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Orada adama direk tek atıyor ki, sadece iki hasar var 180k olan Raging Blow'un melee swingi diğeri de sarı atağı, rageyi önceki rakiplerden topluyor. Ayrıca ne farkeder? Ben warriorda belli bir can altına daha çok vurmanı sağlayan bir talent bilmiyorum.

şimdi düşünelim normalde yapması gerekenler ya charge atcak sonra stance değiştirecek ki(berserker stance e geçmesi lazım) bu ragelerinin büyük bir kısmını kaybetmesi demek ondan sonra death wish açacak ve raging blow için 20 rage i kalmışsa raging blow vuracak ki büyük ihtimal bir swing daha beklemesi lazım. ya da koşacak stance değiştirmeden bir swing bekleyip death wish açıp raging blow vuracak . zaten orada dikkat edersen charge attıktan sonra en iyi 3 saniye boşluk oluyor raging blow vurabilmesi için. bu yüzden beyaz dmgle dahi adamın hp si neredeyse bitmiş oluyor çünkü 10x flag debuff var dolayısıyla neredeyse canı bitmiş adama 300k overkill havaya giden görüntü kalıyor. bunlar çok önemli değil warrior mekaniği böyle mana kullanmıyor çat diye skill vurması için sarı atakların hemen hemen hepsinde hazırlık yapman gerekiyor neyse konu da saptı bayağı umarın nerf için hazırda bekleyen blizzard bu tür show business videolarla warriorı yeniden nerflemez çünkü oyun bilgisi az insanlar ağzı açık izliyor bu tür videoları gidip razer alıyorlar etrafta razer kullanan birsürü noob

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Orada adama direk tek atıyor ki, sadece iki hasar var 180k olan Raging Blow'un melee swingi diğeri de sarı atağı, rageyi önceki rakiplerden topluyor. Ayrıca ne farkeder? Ben warriorda belli bir can altına daha çok vurmanı sağlayan bir talent bilmiyorum.

şimdi düşünelim normalde yapması gerekenler ya charge atcak sonra stance değiştirecek ki(berserker stance e geçmesi lazım) bu ragelerinin büyük bir kısmını kaybetmesi demek ondan sonra death wish açacak ve raging blow için 20 rage i kalmışsa raging blow vuracak ki büyük ihtimal bir swing daha beklemesi lazım. ya da koşacak stance değiştirmeden bir swing bekleyip death wish açıp raging blow vuracak . zaten orada dikkat edersen charge attıktan sonra en iyi 3 saniye boşluk oluyor raging blow vurabilmesi için. bu yüzden beyaz dmgle dahi adamın hp si neredeyse bitmiş oluyor çünkü 10x flag debuff var dolayısıyla neredeyse canı bitmiş adama 300k overkill havaya giden görüntü kalıyor. bunlar çok önemli değil warrior mekaniği böyle mana kullanmıyor çat diye skill vurması için sarı atakların hemen hemen hepsinde hazırlık yapman gerekiyor neyse konu da saptı bayağı umarın nerf için hazırda bekleyen blizzard bu tür show business videolarla warriorı yeniden nerflemez çünkü oyun bilgisi az insanlar ağzı açık izliyor bu tür videoları gidip razer alıyorlar etrafta razer kullanan birsürü noob

senin beyninin olayı ne şekilde algıladığını cidden anlayamadım? Adam orda 365 k koyduğunu gösteriyor, sen diyorsun ki cd patlatıyor bu eleman bekliyor biraz vuruyor az hpsi kalınca 365 k koyuyor, afedersin ama son 3 yorumunda bundan ibaret neyi savunduğunu anlayamadım elemanın yaptığı şey basit mi, bu kadar konuşuyorsan aynı şeyleri sana verelim 500k koyar mısın onu pek kesemedim

• quote:

adam zaten fury, beserke neden geçsin zaten orda. Bunun yanında charge kullanmıyor, intercept kullanıyor ki buda en son 3 sn stun efect veriyodu(düşürdüler mi bilmiyorum son yamalarda). rage toplama olayı doğru full rage de adama gidiyor zaten, aksini yapması da mantıksız olurdu.

• @sonicstylE

quote:

quote:

@fameiname

100000k vursa bile overkill olduğu için bir anlamı yok dedim ve bunu sadece bir cümlede kullandım ama senolayı execute değil ki diye bana alıntı yapınca niçin overkill olduğunu anlattım. senin beynin 3 -4 mesaj yukarıda yaptığın alıntıyı unutacak kadar algılıyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

Birde ayarlanmış diyenler var evet zaten kendiside video çekmeden önce bu adamlarla onlarca kez savaşıp yenmenin yolunu bulmaya çalıştığını söylüyor birde şöyle birşey varki bu duelleri attığı adamların çoğuda zaten sponsora sahip göz göre göre isteyerek yenilcek adam değiller.Ki zaten 3-4 duelde bir kazandığı doğru düzgün yenemediğide sürüyle insan var.

şimdi izleyen dikkatli izlemezse şu bilinç oluşuyor " ulan adama 300k salladı iimi, nerf warriors" ama bakmıyoki o bg de damage attıkları oyuncu değil dummy die. zaten blizard kalifiye'e değil, çoğunluğun sesine bakıyo. Bundan 2 sene önce race change diye diye açmadığım topic, atmadığım ticket kalmadı ama anca yakın bi zamanda getirdiler sırf çoğunluk istedi diye. Onun için videoyu yorumlamasını bilmeyenler için bu tür açıklamalar şart.

• quote:

quote:

@sonicstylE

quote:

quote:

@fameiname

100000k vursa bile overkill olduğu için bir anlamı yok dedim ve bunu sadece bir cümlede kullandım ama senolayı execute değil ki diye bana alıntı yapınca niçin overkill olduğunu anlattım. senin beynin 3 -4 mesaj yukarıda yaptığın alıntıyı unutacak kadar algılıyor sanırım.

ya arkadaşım adam overkilli overkill skilliyle vursa tamam da raging blowla vuruyor özürlü müsün nesin overkille alakasız bir olay cd açmak için swing yapıyor yapmasada olur macrolarının sonunda /stopattack var görmüyor musun?

adam overkill i skill sanıyormuş

• quote:

quote:

quote:

@sonicstylE

quote:

quote:

@fameiname

ya arkadaşım adam overkilli overkill skilliyle vursa tamam da raging blowla vuruyor özürlü müsün nesin overkille alakasız bir olay cd açmak için swing yapıyor yapmasada olur macrolarının sonunda /stopattack var görmüyor musun?

adam overkill i skill sanıyormuş

hpsinin belirli miktarını götürdükten sonra verdiğin hasar

• overkill; diyelim adamın hp si 20k kaldı, sen eğer 50k vurusan senin 30k lık damagın overkill olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.