< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Switch değiştirme
-
-
değiştirebilirsin ama gerek yok. oatemu piyasada cherry'yi en iyi taklit eden marka. muhtemelen tamamen aynısını yapmışlardır cherry red'in. bende orjinal cherry mavili ve oatemu mavili klavyeler vardı. aralarında hiç bir fark yoktu his ve ses olarak. ayrıca uzun ömürlü de oluyor oatemu'lar.
-
Kardeşim bendede Redragon K555-1 İndrah var ama switchlerden bitanesinde arıza var. Bende internetten Outemu mavi switch aldım birebir aynısı acaba degısıklık yapabılır mıyım k555 ın ıcındekı switchler lehimlimi yoksa çıkabılıyormu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce hotswap özelliği var mı ona bak ve o klavyeyi önermem redragon modelerine ya da havit gamenote a bak sonra hotswap özelliği olsa cherry mx lerle değiştiremezsin her türlü çünkü outemularda telleri daha ince ancak outemu swichtlerle değiştirirsin
quote:
Orijinalden alıntı: komenyus123
Önce hotswap özelliği var mı ona bak ve o klavyeyi önermem redragon modelerine ya da havit gamenote a bak sonra hotswap özelliği olsa cherry mx lerle değiştiremezsin her türlü çünkü outemularda telleri daha ince ancak outemu swichtlerle değiştirirsinhocam redragon k555-1 ındrahda 1 tus degısımı yapmam lazım acaba tus degıstırmek ıcın hotswap olum olmadıgını ogrenmemmı gerekıyor ?.
-
Evet tabiki hotswap olmazsa lehimli demektir ve değiştiremezsiniz redragonlarda baya bir hotswap klavye vardı sizin modelin durumunu bilmiyorum ama
quote:
Orijinalden alıntı: komenyus123Evet tabiki hotswap olmazsa lehimli demektir ve değiştiremezsiniz redragonlarda baya bir hotswap klavye vardı sizin modelin durumunu bilmiyorum ama
hotswap yoksa lehımden sokup yenı swıtchı oyle takmamız gerekecek o zaman.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X