Şimdi Ara

Switch değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar gamepower warlock compackt red switch alamayı düşünüyorum ama bildiğiniz gibi outemu switch kulanılıyor klavyede. Acaba internetten 10 lu yaklaşık 90 tlye cherry mx red switch alsam basit wasd shift gibi tuşları bu switchlerle değiştirebilirmiyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• değiştirebilirsin ama gerek yok. oatemu piyasada cherry'yi en iyi taklit eden marka. muhtemelen tamamen aynısını yapmışlardır cherry red'in. bende orjinal cherry mavili ve oatemu mavili klavyeler vardı. aralarında hiç bir fark yoktu his ve ses olarak. ayrıca uzun ömürlü de oluyor oatemu'lar.

• Kardeşim bendede Redragon K555-1 İndrah var ama switchlerden bitanesinde arıza var. Bende internetten Outemu mavi switch aldım birebir aynısı acaba degısıklık yapabılır mıyım k555 ın ıcındekı switchler lehimlimi yoksa çıkabılıyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce hotswap özelliği var mı ona bak ve o klavyeyi önermem redragon modelerine ya da havit gamenote a bak sonra hotswap özelliği olsa cherry mx lerle değiştiremezsin her türlü çünkü outemularda telleri daha ince ancak outemu swichtlerle değiştirirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: komenyus123

Önce hotswap özelliği var mı ona bak ve o klavyeyi önermem redragon modelerine ya da havit gamenote a bak sonra hotswap özelliği olsa cherry mx lerle değiştiremezsin her türlü çünkü outemularda telleri daha ince ancak outemu swichtlerle değiştirirsin

hocam redragon k555-1 ındrahda 1 tus degısımı yapmam lazım acaba tus degıstırmek ıcın hotswap olum olmadıgını ogrenmemmı gerekıyor ?.

• Evet tabiki hotswap olmazsa lehimli demektir ve değiştiremezsiniz redragonlarda baya bir hotswap klavye vardı sizin modelin durumunu bilmiyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: komenyus123

Evet tabiki hotswap olmazsa lehimli demektir ve değiştiremezsiniz redragonlarda baya bir hotswap klavye vardı sizin modelin durumunu bilmiyorum ama

hotswap yoksa lehımden sokup yenı swıtchı oyle takmamız gerekecek o zaman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.