Şimdi Ara

Switch hub problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bi airties switch aldım pcyi bağlıyorum swicht e ağ bağlantısında Sınırlı bağlantı veya bağlantı yok yazıyor bu problemi nasıl çözebilirim lütfen yardım edin...

• quote:

Orjinalden alıntı: yigit1453

Arkadaşlar ben bi airties switch aldım pcyi bağlıyorum swicht e ağ bağlantısında Sınırlı bağlantı veya bağlantı yok yazıyor bu problemi nasıl çözebilirim lütfen yardım edin...

Merhaba,
    Bahsettiğiniz problemin çözümü için verdiğiniz bilgiler yetersiz. Mesela ağınızda modem vb bir cihaz varmı veya sadece Switch + PC şeklinde bir bağlantı ile mi bu mesajı alıyorsunuz?

Eğer sadece Switch + PC şeklinde bir bağlantı var ve PC'de IP yapılanması otomatikde ise bu mesajı almanız normaldir. PC otomatik IP alamadığı zaman bu mesajı verir. PC'niz ortamdaki herhangi bir cihazdan IP alamamaktadır.

Mevcut ağ yapınızı belirtirseniz daha detaylı bir yorum mümkün olabilir.
  • DHCP yi arıyordur bulamıyordur o yüzden ip atamasıda yapılmıyordur. el ile ip atması yapmalısın
    yada elinde router özellikli bir modem varsa bir kabloyuda ona çek herşey tıkır tıkır çalışsın
    zaten modeme bağlı diyorsan tcp ip ayarlarını otomatik yap(önceden el ile girmiş olabilirsin)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Hub ve Displayport
    geçen yıl açıldı
    8+2 port PoE switch
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.