Şimdi Ara

Sword Art Online : Hollow Fragment [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sword Art Online : Hollow Fragment [ANA KONU]

Adı: Sword Art Online : Hollow Fragment
    Tür: Action J-RPG
    Yayıncı: NAMCO BANDAI
    Yayın Tarihi: 24.04.2014

Arkadaşlar oyunumuz yapım yılı 2012-2013 olan bir anime'den uyarlanmadır.PS Vita exclusive olarak geliyor.Kendi görüşüm olarak animeyi izledim ve farklı bir baş yapıt diyebilirim.Aşağıda anime'nin konusunu belirteceğim ve senaryo'da 1-2 ufak story line değişikliği haricinde anime yolundan hikayeye devam ettiği belli.Her zaman derdim bu animenin oyunu çıkacak ve çıkıyorda.Şuan için oyunun batıya çıkışı ile ilgili net bir haber ve tarih okumadım .Ama bu kadar popüler bir anime'nin çıkış yapcağına inanıyorum.Çok yakında 14 Şubat'ta Tr Psn Store'da Danganronpa: Trigger Happy Havoc adlı bir anime oyunun satışa sunulacağını düşünürsek bu oyununda dijital olarak satılcağına inanıyorum.

- KONU -

2022 yılında piyasaya sürülen Sword Art Online MMORPG oyunu, başa takılan NeverGear adında bir alet-konsol aracılığıyla oyuncuları kendi dünyasına götürerek gerçek bir Role-Playing oyunu sunmaktadır.

Beta'da oyuna katılan 10.000 oyuncu arasında olan Kirito da SAO dünyasına giriş yapmıştır. Fakat kısa sürede bütün oyuncular oyundan çıkış olmadığını fark ederler ve herkes bir anda geniş bir alana ışınlanır.

Oyunun yapımcısının burada yaptığı açıklamaya göre oyundan çıkmanın tek yolu 100 katlı SAO dünyasını temizlemektir. Her katta bir boss bulunmaktadır ve 100. kattaki boss'u öldürebilen oyundan çıkabilecektir.

Fakat oyunda can sağlığı biten kişi gerçek hayatta da ölecek, ayrıca dışarıdan biri oyuncuların başındaki aleti çıkarmak isterse alet oyuncuları öldürecektir.

Bütün oyuncular şaşkınlık içerisindeyken oyunlar konusunda tecrübeli olan Kirito oyunu kazanmayı kafasına koymuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erron Black -- 4 Şubat 2014; 4:25:06 >

• oha lan işte bu be bir taşla iki kuş zaten vita alacaktım birde SAO süper oldu harika!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

oha lan işte bu be bir taşla iki kuş zaten vita alacaktım birde SAO süper oldu harika!
    Başlığı görünce ağzım açık kaldı üstüne birde trailer'ı izledim daha kapnmadı Konsol aldıracak oyun dedikleri bu olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk171

Başlığı görünce ağzım açık kaldı üstüne birde trailer'ı izledim daha kapnmadı Konsol aldıracak oyun dedikleri bu olsa gerek

Bu oyunun pc versiyonu çıkar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baydestiny

quote:

Alıntıları Göster
    Cahilliğimi mazur görün, adında online geçiyor, ama yazılanlardan anladığım kadarı ile online bir oyun değil, online bir oyunmu bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

Cahilliğimi mazur görün, adında online geçiyor, ama yazılanlardan anladığım kadarı ile online bir oyun değil, online bir oyunmu bu ?

Yok hocam ne cahilliği doğru mantık yürütmüşsünüz fakat Online kısmı animenin ismi ve animede bahsi geçen Sword Art Online yani SAO'dan geliyor. Yani aslında online bir oyun değil ama hikayede yaşanan olay arkadaşlarınızla oynadığınız online oyunlar gibi fakat bu sefer siz oyunun içindesiniz
  • quote:

quote:

Yok hocam ne cahilliği doğru mantık yürütmüşsünüz fakat Online kısmı animenin ismi ve animede bahsi geçen Sword Art Online yani SAO'dan geliyor. Yani aslında online bir oyun değil ama hikayede yaşanan olay arkadaşlarınızla oynadığınız online oyunlar gibi fakat bu sefer siz oyunun içindesiniz

Ben özendim buna ama, persona 4 aldım, biraz oynadım müzikleri çok iyiydi ama ısınamadım oyuna, karışık geldi, killzone alınca karttan sildim, birdahada yüklemedim, heralde bunuda indirime girerse alır oynamam.

Biraz özendirilmem lazım bu j-rpg işine, bende rpg olayı diablo veya elder scrollsta kalıyor, diğerleri çok sert ve karışık kalıyor.

• quote:

quote:

Sanmıyorum hocam.Pcye çıkacağını bilsem bende zaten direk pc mi yenilerim.Aslına bakarsanız oyun abarttığım kadar güzel gelmeyebilir fakat ben bunun animesinin hayranı olduğum için bu kadar heyecanlandım heralde.

• Hadi ya üzüldüm pc de olsa iyi olurdu 2. Hayatım olurdu :D
  • quote:

quote:

quote:

Ben özendim buna ama, persona 4 aldım, biraz oynadım müzikleri çok iyiydi ama ısınamadım oyuna, karışık geldi, killzone alınca karttan sildim, birdahada yüklemedim, heralde bunuda indirime girerse alır oynamam.

Biraz özendirilmem lazım bu j-rpg işine, bende rpg olayı diablo veya elder scrollsta kalıyor, diğerleri çok sert ve karışık kalıyor.

hocam j-rpg konusunda doğru söylüyorsunuz fakat bu oyun diğerlerine benzemeyecek gibi gözüküyor çünkü oyunun içinde seçenekler seçip (final fantasy gibi) saldırmıyorsunuz oyunun içinde etkin olarak kendini savaşıyorsunuz gibi gözüküyor.Eğer seçeneklerle saldıracaksak zaten animenin kendisinden alakasız bir yapım çıkar ortaya ve satmaz bana kalırsa ve ayrıca ben bile almam.

• quote:

Hadi ya üzüldüm pc de olsa iyi olurdu 2. Hayatım olurdu :D

hocam pcde don't starveyi deneyin 2. hayat olarak bence gerçek hayatınızı sevmeye başlarsınız
  • quote:

quote:

Hadi ya üzüldüm pc de olsa iyi olurdu 2. Hayatım olurdu :D

hocam pcde don't starveyi deneyin 2. hayat olarak bence gerçek hayatınızı sevmeye başlarsınız

Alıntıları Göster
    Ne zamandır gıremıyodum foruma oyundan yeni haber ve video çıkmamış sanırım bekliyoruz hala

• quote:

Orijinalden alıntı: Erron Black

Ne zamandır gıremıyodum foruma oyundan yeni haber ve video çıkmamış sanırım bekliyoruz hala

Alıntıları Göster
    Oyunla ilgili hala yeni haberleri inceliyorum.Derslerim yüzünden fazla online olamıyorum.Bir şey bulan arkadaş lütfen paylaşsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Erron Black

Oyunla ilgili hala yeni haberleri inceliyorum.Derslerim yüzünden fazla online olamıyorum.Bir şey bulan arkadaş lütfen paylaşsın

Alıntıları Göster
    Birşey bulan olursa bence de paylaşsın beklemedeyiz...
  • Hadi hayırlı olsun bu kadar õvülünce bende merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

Hadi hayırlı olsun bu kadar õvülünce bende merak ettim
    39 gün kalmış iyi iyi
  • quote:

39 gün kalmış iyi iyi

Alıntıları Göster
    Namco bandaide iyi çalışıyor, önce dark souls şimdi bu.
  • quote:

vita ya mı çıkacak dark souls ?
  • quote:

quote:

çıkmayacakta sonuçta onların oyunu, güzel oyun.
  • quote:

quote:

quote:

çıkmayacakta sonuçta onların oyunu, güzel oyun.

hayırlısı o zaman ne diyelim. Bir de yurtdışında vita ve wii u fiyatları çok yakın birbirine keşke şu Türkiye distribütörü kapanmasaydı da wii u yu ucuz alabilseydim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.