Şimdi Ara

SWTOR düşük performans ve FPS artırımı için! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: W

Saçma birşey olmuş ya, zaten ne kadar insan 6 gb ve üstü ram kullanıyor ki

Saçma olan ne anlamadım birisi bu yöntemi bulmuş ve paylaşmış ben de size aktardım, ayrıca denedim çalışıyor.

4Gb üstü ram olan kişiler faydalansın diye paylaştık.1 kişi fazladan yararlansa kardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Saçma olan ne anlamadım birisi bu yöntemi bulmuş ve paylaşmış ben de size aktardım, ayrıca denedim çalışıyor.

4Gb üstü ram olan kişiler faydalansın diye paylaştık.1 kişi fazladan yararlansa kardır.

Ben sana saçma demedim ki? Aksine üstte teşekkür de etmiştim zaten fazla alınganlığa gerek yok.
  • quote:

16 gb ram kullaniyorum 4x4 ve sayisi azimsanmayacak kadar kiside 8 gb+ ram kullaniyor merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt
    aresmar adli arkadas genelde herseyi fazla alingan karsiliyor zaten. sanki oyunun performans iyilestirme ekibinde calisiyor, verdigi cozumlere ufacik bile bir olumsuz yoruma hemen tepki koyuyor. Bosver yani takma kafaya

Saçma saçma konuşma git başka yerde trollük yap.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Ben sana saçma demedim ki? Aksine üstte teşekkür de etmiştim zaten fazla alınganlığa gerek yok.

Ben yanlış okumuşum o zaman kusura bakma.

• Konuyla ilgili orjinal forum post burada ilgilenen olursa diye linkleyeyim unutmuşum:

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=154568

• Ram editleme olayının çözdüğü şey kısaca; oyun motoru hdden birşeyler okurken rendering motoru işlemini yapmıyor. Bilgileri rame atınca hızlı hızlı okuduğu için renderin işlemi hızlı yapılıyor. Bu yüzden kalabalık alanlarda ekran kartı kullanımı %20lere kadar düşüyor. Bunu çözmek kolay değil çünkü darboğaz olayındada aynı sorun ortaya çıkıyor, oyunu yapan insanları ikna etmek bu yüzden uzun sürdü. Sonunda(1-2 hafta önce) motorun bu konuda zayıf olduğunu kabullendiler. Bunları ek bilgi olarak ve çözümü uygulayanlar sorunun kaynağını bilsin diye yazıyorum. Kimse atarlanmasın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

Ram editleme olayının çözdüğü şey kısaca; oyun motoru hdden birşeyler okurken rendering motoru işlemini yapmıyor. Bilgileri rame atınca hızlı hızlı okuduğu için renderin işlemi hızlı yapılıyor. Bu yüzden kalabalık alanlarda ekran kartı kullanımı %20lere kadar düşüyor. Bunu çözmek kolay değil çünkü darboğaz olayındada aynı sorun ortaya çıkıyor, oyunu yapan insanları ikna etmek bu yüzden uzun sürdü. Sonunda(1-2 hafta önce) motorun bu konuda zayıf olduğunu kabullendiler. Bunları ek bilgi olarak ve çözümü uygulayanlar sorunun kaynağını bilsin diye yazıyorum. Kimse atarlanmasın....

Aaa olmaz atar yapmadan bırakmam.

Şaka bi yana verdiğin bilgiler doğru, ssd bile varken sorun olabiliyor ve ram disk en sağlam çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 27 Şubat 2012; 19:12:35 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.