Şimdi Ara

SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Etmiyor !!! Sorun düzelmiş eski topiğe devam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
19.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurdular, ama henüz biz kuramıyoruz, grafiksel arabirim için çalışılıyor, ben yakından takip ediyorum hallolunca size de bildiricem.

resmi bi de buraya koyalım :)

SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Etmiyor !!! Sorun düzelmiş eski topiğe devam
  • http://rapi dshare.de/files/17777892/p0000010.jpg.html
    arkadaslar bu linkteki resme bir bakın oslik.ru dan alıntıdır.
    http://forum.oslik.ru/viewforum.php?f=35 buda oslik linki
    sanırım bu ruslar sonunda sx1 e linux kurdular kesin bir bilgim yok ama
  • tesekkurler arkadasım verdigin bilgi icin.. mesajıma resim eklemek ne yapmam lazım link dısında
  • quote:

Orjinalden alıntı: EzerchE

Kurdular, ama henüz biz kuramıyoruz, grafiksel arabirim için çalışılıyor, ben yakından takip ediyorum hallolunca size de bildiricem.

resmi bi de buraya koyalım :)

vaayy be süper olmuş... peki bu linux olursa sis programları çalışıcak mı? ruscası iyi olan arkadaşlar bi el atsın şu işe yav... ben de ünide rusca almıştım ama dinlemedik ki adam gibi keşke biraz kasıp adam gibi öğrenseymişim...

• arkadaşlar internetten linux mode for sx1 diye bi patch buldum rapide atıyorum hemen... içinde read me dosyalarından ingilizce olanı okuyun anlatıyo nasıl yapacağınızı... ben daha denemedim zamanım ve şarjım yok şu an yarına kadar deneyenler olursa görüşlerini bildirsinler...

1. Start 15 swup firmware.
    2. Start Aptcher and load linux_mod.sxpr.
    3. Apply patch for RAM.
    4. If you flash your phone just for install mod(not for update firmware for newer\older version), select in WinSwup menu only Core-Img (Z1), Var (Z2), ROLF. Otherwise don't touch the check boxes.
    5. Then press Start in WinSwup to flash your phone.

Additional info:
    Linux Mod supports SIS themes, from Admin Mod (!!!NOT NOKIA SIS THEMES!!!).
    Simply install theme SIS file on your phone and enjoy!

(önce sis dosyasını tele kurmanız gerekiyomuş yoksa çalışmazmış)

ama bu yukarıda bahsedilen linux değil sanırım... önizleme resimlerine bakınca sadece linux tema ve startup yapılmış galiba...yani nurani den pek bi farkı yok anlaşılan....

http://rapid-share.de/files/17780619/www.x-drivers.ru_siemens_sx1_linux_mod_v.95.1.zip.html

• Çalışmıycak, o zaman herkes linux forumlarına akın edicek program yükleme vs. için :) bende zaurus var ordan az çok yükleme kaldırma işlemlerini biliyorum genelde int. bağlantısı şart oluyor, sx1de de öyle olur sanırım.

Ama bir terslik olmazsa çift boot dosyasına sahip olacak bir tuş ile birlikte açınca linux, normal açınca sx1 kısmını kullanıcaz... neyse şimdilik erken, linux olayı tamamlanınca sx1 in ömrü oldukça uzayacak bunu bilmek yetiyor zaten :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

arkadaşlar internetten linux mode for sx1 diye bi patch buldum rapide atıyorum hemen... içinde read me dosyalarından ingilizce olanı okuyun anlatıyo nasıl yapacağınızı... ben daha denemedim zamanım ve şarjım yok şu an yarına kadar deneyenler olursa görüşlerini bildirsinler...

1. Start 15 swup firmware.
    2. Start Aptcher and load linux_mod.sxpr.
    3. Apply patch for RAM.
    4. If you flash your phone just for install mod(not for update firmware for newer\older version), select in WinSwup menu only Core-Img (Z1), Var (Z2), ROLF. Otherwise don't touch the check boxes.
    5. Then press Start in WinSwup to flash your phone.

Additional info:
    Linux Mod supports SIS themes, from Admin Mod (!!!NOT NOKIA SIS THEMES!!!).
    Simply install theme SIS file on your phone and enjoy!

(önce sis dosyasını tele kurmanız gerekiyomuş yoksa çalışmazmış)

ama bu yukarıda bahsedilen linux değil sanırım... önizleme resimlerine bakınca sadece linux tema ve startup yapılmış galiba...yani nurani den pek bi farkı yok anlaşılan....

http://rapid-share.de/files/17780619/www.x-drivers.ru_siemens_sx1_linux_mod_v.95.1.zip.html

evet o sadece linux temalı sx1 firmware, nurani gibi yani. Sadece açılışta ve arkaplanda tux var.

• hiç eskimeyen SX1 lerimize yepyeni bir topic...herkese faydalı lur inşaallah
  • süper bişey ya..
  • eski topiği şimdiden özledim yaw
    neyse yeni topic yeni başlangıç,hayırlı uğurlu ola
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

eski topiği şimdiden özledim yaw
    neyse yeni topic yeni başlangıç,hayırlı uğurlu ola

cümlemize....
  • Yeni topik hayırlı olsun arkadaşlar inşallah 550 sayfalık rekorumuzu kırarız yaşasın SX 1 kardeşliği bu arada gerçekten SX 1 lerimize linux işletim sistemini kurabilirsek ne mutlu inşallah olur herkese işlerinde başarılar dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: selsar73

Yeni topik hayırlı olsun arkadaşlar inşallah 550 sayfalık rekorumuzu kırarız yaşasın SX 1 kardeşliği bu arada gerçekten SX 1 lerimize linux işletim sistemini kurabilirsek ne mutlu inşallah olur herkese işlerinde başarılar dilerim

kesin linux kesmez bizi...yakında cd rom falan bağlarsak şaşırmam....
  • önemli paylaşımlarımızı güncelleyelim

arkadaşlar açıklamalı ve resimli olarak SX1 kapak değişimi ve içini açmayı anlattım...

http://rapidshare.de/files/16125963/kapak_de_i_im_by_cmert.doc.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

linux mod huzurlarınızdagerçeği çıkana kadar bunlarla idare edebilirsiniz

splashscreen
    startup

gerekli açıklama rar klasörünün içinde mevcut,güle güle kullanın

http://rapidshare.de/files/16856566/linux_mod.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 12 Nisan 2006; 12:21:14 >

• arkadaşlar beski topiği özledimmmmmmmmmmmmmmmmm
  • Arkadaşlar bu ne hızdır böyle yaa
    1 günde tamir edip geri yollamışlar hoparlörü patlak teli
    Valla acayip sevindim
    Antalya Başarı Servisi

• arkadaşım sx1 topiğ yeniden hayırlı olsun
    bir ricam var 1.mesaja bence k700i-k750i topiğinin 1.sayfasındaki gibi
    sx1le ilgili bir inceleme koyarsan çok daha iyi olur diye düşünüyorum
    saygılar
  • SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Ediyor !!! +543 diyosunuz ama eski onceki yazılarda verilen ise yarıyan patch program vs. leri verseniz bide guzel sx1 de yapılabilecek herseyi buraya toplasanız....
    .........burayı kullanan yeni uyeler icin de duzenleseniz biraz ........................................
    cok sey mi istedim acaba...
    cok super olur diye dusunuyorum...
    simdiden tesekkurler...dh..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ondercan

SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Ediyor !!! +543 diyosunuz ama eski onceki yazılarda verilen ise yarıyan patch program vs. leri verseniz bide guzel sx1 de yapılabilecek herseyi buraya toplasanız....
    .........burayı kullanan yeni uyeler icin de duzenleseniz biraz ........................................
    cok sey mi istedim acaba...
    cok super olur diye dusunuyorum...
    simdiden tesekkurler...dh..

Kardeş yavaş yavaş ekliyorum, zaten ilk mesajda son çıkan genelde kullanılan patchler ve programlar var
    ama tabiiki daha eksik
    İlk mesaja eklenmesini istediğiniz program linki - konu açıklaması vb şeyleri
    pm ile bana atın bende 1. mesaja ekleyeyim
    dikkat ederseniz 543 sayfalık topiğin ilk mesajı 2004 atıldığından fwler ve programlar eski
    o yüzden sıfırdan son program ve FW leri koyalım 1. sayfaya
    herkes nerede hangi sayfada diye arama derdinden kurtulsun

• antalya servis iyimiş peki burs başarı naptı söliyim.tam 44gün sonra yolladıla teli.aferim başarı servise!
    quote:

Orjinalden alıntı: sewdali

Arkadaşlar bu ne hızdır böyle yaa
    1 günde tamir edip geri yollamışlar hoparlörü patlak teli
    Valla acayip sevindim
    Antalya Başarı Servisi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.