YA MORALİM COK BOZULDU YAA SARZ ETTİM CİHAZI SONRA ALIYIM DEDİM EKRANIN TAM ORTASINAD SADECE EKRAN KORUYUCUNUN SAAT VE TARİH OLDUGU CUBUK ACILIYOR..TUS KİLİDİNİ ACTIM DİGER YERLER BEYAZ SADECE O ARADA EKRAN GORUNUYOR..YENİDEN BASLATIIYM DEDİM DAHA ACILMADI ISIK YANIYOR KAPANIYOR..3 AYDIR SERVİSTEYDİ DAHA SERVİSTEN YENİ ALDIM O YUSDEN VERMEK İSTEMİYORUM Bİ DAHA..LÜTFEN!!!!!!!!!!!!YARDIM EDİNN!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşım sx1 topiine yazarsan daha çabuk cevap alırsın Ayrıca hardformat dene
format falan denedim ama acamadım sinir oldun 2 gundur boyle een sonunda verdim onu servise acaba hemen yapılır mı..cunki daha once yine vermistim o yusden...
yok yani orda herkes bırbırıne elınden gelen yardımı yapar sen sorununu yaz ben ve arkadaslarım elımızden gelenı yapalım...
quote:
Orijinalinden alıntı: farukkarakaya
SX1 topiginde kimse birbirini dinlemiyor biri ben fw16 dan fw15 e geri dönüs yapsam bisey olurmu diyo digeri bem nasi tema yapcam diyo................
fw16mı?
3 aydır servistemi maşallah telefonu baştan mı imal ettiler ki o bile 1-2 günlük iş :) hangi servis bu... ben başarıya verdim yurtdışından anakart filan geldi 2-3 en fazla 1 ay mı ne kaldı kadar ama benimkide 2 haftaya bir servise gidiodu :) en son çay döktüm ztn üstüne düzelmedi dendi evde denedim bi tek joystick düzgün çalışmıor o kadar ama işlev görüor yine de böle idare ediyim biraz .:)
quote:
Orijinalinden alıntı: Technics
quote:
Orijinalinden alıntı: farukkarakaya
SX1 topiginde kimse birbirini dinlemiyor biri ben fw16 dan fw15 e geri dönüs yapsam bisey olurmu diyo digeri bem nasi tema yapcam diyo................
fw16mı?
nuraniyi kastediyo hralde
ya o sx1 ne gicik bir telefon ya
quote:
Orijinalinden alıntı: mustklc
boş mesaj dediğimiz böyle bişey olsa gerek
3 ay serviste kladıysa 1f ay ı geçtiği gün garanti kapsamında yeni tel isterdin.. sıfır olurdu..
www.maxicep.com a gir ordaki forumlarda siemens te fw16 var onu indir.
quote:
Orijinalinden alıntı: mustklc
ne cacık mı?Bu saatte cacıkmı yenir?
sx1 arıza çıkarma konusunda dünya birincisi evet hatta gıcım ama gülü seven dikenine katlanır ayrıca birtarafından korkan da çelik don giysin.
EE TAMAM AMA HERKES BİSE YAZMIS BEN CEVABIMI HALA ALAMADIM NEYSE BOSVERIN GEC KALDIK SERVİSE VERDİM BİLE YİNE 1 HAFTA SONRA ALIRISN DEDİLER AMA 3 AYI BULUR YİNE EKRAN SORUNU VAR BEYAZ ISIK YANIO SADECE ZANNEDERSEM VERSİON SORUNU VAR AMA BASARI SERVİSİ İS YAPMIOKİ..NEYSE ARKADASLAR SAOLUNSİZ:d:d
quote:
Orijinalinden alıntı: miciKTU
EE TAMAM AMA HERKES BİSE YAZMIS BEN CEVABIMI HALA ALAMADIM NEYSE BOSVERIN GEC KALDIK SERVİSE VERDİM BİLE YİNE 1 HAFTA SONRA ALIRISN DEDİLER AMA 3 AYI BULUR YİNE EKRAN SORUNU VAR BEYAZ ISIK YANIO SADECE ZANNEDERSEM VERSİON SORUNU VAR AMA BASARI SERVİSİ İS YAPMIOKİ..NEYSE ARKADASLAR SAOLUNSİZ:d:d
SX1 topiğine yazsaydın alırdın cevabını...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme