Şimdi Ara

SX1 im daha ACILMIYOR YARDIIIMM EDİİİNN?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA MORALİM COK BOZULDU YAA SARZ ETTİM CİHAZI SONRA ALIYIM DEDİM EKRANIN TAM ORTASINAD SADECE EKRAN KORUYUCUNUN SAAT VE TARİH OLDUGU CUBUK ACILIYOR..TUS KİLİDİNİ ACTIM DİGER YERLER BEYAZ SADECE O ARADA EKRAN GORUNUYOR..YENİDEN BASLATIIYM DEDİM DAHA ACILMADI ISIK YANIYOR KAPANIYOR..3 AYDIR SERVİSTEYDİ DAHA SERVİSTEN YENİ ALDIM O YUSDEN VERMEK İSTEMİYORUM Bİ DAHA..LÜTFEN!!!!!!!!!!!!YARDIM EDİNN!!!!!!!!!!!!!!!!

• Arkadaşım sx1 topiine yazarsan daha çabuk cevap alırsın
    Ayrıca hardformat dene
  • format falan denedim ama acamadım sinir oldun 2 gundur boyle een sonunda verdim onu servise acaba hemen yapılır mı..cunki daha once yine vermistim o yusden...
  • koskoca SX1 topiği dururken yeni konu açanlara

• SX1 topiginde kimse birbirini dinlemiyor biri ben fw16 dan fw15 e geri dönüs yapsam bisey olurmu diyo digeri bem nasi tema yapcam diyo................
  • quote:

Orijinalinden alıntı: farukkarakaya

SX1 topiginde kimse birbirini dinlemiyor biri ben fw16 dan fw15 e geri dönüs yapsam bisey olurmu diyo digeri bem nasi tema yapcam diyo................

sen hangi soruna cevap alamadın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar yardım xp mi vistamı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok yani orda herkes bırbırıne elınden gelen yardımı yapar sen sorununu yaz ben ve arkadaslarım elımızden gelenı yapalım...
  • quote:

SX1 topiginde kimse birbirini dinlemiyor biri ben fw16 dan fw15 e geri dönüs yapsam bisey olurmu diyo digeri bem nasi tema yapcam diyo................

fw16mı?
  • 3 aydır servistemi
    maşallah telefonu baştan mı imal ettiler ki o bile 1-2 günlük iş :)
    hangi servis bu...
    ben başarıya verdim yurtdışından anakart filan geldi 2-3 en fazla 1 ay mı ne kaldı kadar
    ama benimkide 2 haftaya bir servise gidiodu :)
    en son çay döktüm ztn üstüne düzelmedi dendi evde denedim bi tek joystick düzgün çalışmıor o kadar ama işlev görüor
    yine de böle idare ediyim biraz .:)
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Technics

quote:

fw16mı?

nuraniyi kastediyo hralde
  • ya o sx1 ne gicik bir telefon ya
  • quote:

Orijinalinden alıntı: mustklc

ya o sx1 ne gicik bir telefon ya

boş mesaj dediğimiz böyle bişey olsa gerek
  • 3 ay serviste kladıysa 1f ay ı geçtiği gün garanti kapsamında yeni tel isterdin.. sıfır olurdu..
  • www.maxicep.com a gir ordaki forumlarda siemens te fw16 var onu indir.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: mustklc

ya o sx1 ne gicik bir telefon ya

ne cacık mı?Bu saatte cacıkmı yenir?
  • sx1 arıza çıkarma konusunda dünya birincisi evet hatta gıcım ama gülü seven dikenine katlanır ayrıca birtarafından korkan da çelik don giysin.
  • EE TAMAM AMA HERKES BİSE YAZMIS BEN CEVABIMI HALA ALAMADIM NEYSE BOSVERIN GEC KALDIK SERVİSE VERDİM BİLE YİNE 1 HAFTA SONRA ALIRISN DEDİLER AMA 3 AYI BULUR YİNE EKRAN SORUNU VAR BEYAZ ISIK YANIO SADECE ZANNEDERSEM VERSİON SORUNU VAR AMA BASARI SERVİSİ İS YAPMIOKİ..NEYSE ARKADASLAR SAOLUNSİZ:d:d
  • quote:

Orijinalinden alıntı: miciKTU

EE TAMAM AMA HERKES BİSE YAZMIS BEN CEVABIMI HALA ALAMADIM NEYSE BOSVERIN GEC KALDIK SERVİSE VERDİM BİLE YİNE 1 HAFTA SONRA ALIRISN DEDİLER AMA 3 AYI BULUR YİNE EKRAN SORUNU VAR BEYAZ ISIK YANIO SADECE ZANNEDERSEM VERSİON SORUNU VAR AMA BASARI SERVİSİ İS YAPMIOKİ..NEYSE ARKADASLAR SAOLUNSİZ:d:d

SX1 topiğine yazsaydın alırdın cevabını...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.