Şimdi Ara

SX1 Mİ 3230 MU?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ama diğer özelliklerde ise 3230 (bu saatten sonra sx1 alırsan pişman olursun bende sölemesi)
  • SX1, 3230 a havada karada basar.. 2 senedir kullanıyorum, daha bir kez bile servise gitmedi. 1 Gb mmc ile değmeyin keyfine.. Valla mp3 kalitesi çok hoşuma gidiyor. Ne diyeyim anlayana SX1 anlamayan gitsin 3230 alsın
  • Benimki war

Camı da değişti ki bundan temiz walla..

Sx1'im bu zamana kadar 1 kere kendi kendine arıza yaptı...

Ayrıca servisi Türkiye'deki bence en iyi servistir.. Çizik camları, kulaklığı bile değiştiriorlar..

quote:

Orjinalden alıntı: cmert

var mı ötesi????

SX1 Mİ 3230 MU??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 28 Nisan 2006; 13:47:32 >

• ulen ne telefonmuş be kıyaslanmadığı telefon bi 3230 kaslmıştı her halde onu da yaptılar .
    bence sx1 al arkana bile bakma 3230 u ikiye katlar
  • resimdede bi üstten spot vurmuşlar telefon nasıl şahlanmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: olgu

görünüş olarak bakarsan sx1
    ama diğer özelliklerde ise 3230 (bu saatten sonra sx1 alırsan pişman olursun bende sölemesi)

3230 alırsan çok daha pişman olunur ilk çıktığında forumda her alan 2 haftada pişman olup 6630 almıştı
    üstelikte 800 veripde alıyorlardı o teli o zamanlar
    sx1 almazsan en azından 6681 al ama onun seside sx1 kadar kaliteli değil
    ama kamerası iyidir üstelik dahili led flaşıda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 28 Nisan 2006; 21:28:22 >
  • bende sl75 var,orjinal sx1 kulaklığı bulabildim sadece..onla mp3 dinliyorum..kalitesi çok iyi...şarkıyı bi creative mp3 playerdan bi de ondan dinliyorum..mp3 player tizleri biraz daha dolgun,yüksek çıkarıyor ama bariz bir farkyok..
    kalite çalıyor kulaklıkta..hoparlörde de durum aynı..hoparlörde çok iyi çalıyor..sx1'i hatırlamıyorum ama o da öyledir

uzun lafın kısası;
    3230la "kıyaslanmayacak kadar" iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 28 Nisan 2006; 21:33:31 >
  • SX1 le vedalaşıyorum arkadaşlar.bu gece son gecem
    BEnle bayağı bi servise gidip geldi..büyük anılarım oldu ama satmak zorundayım.Bana dayanmıyor SX1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackblue -- 28 Nisan 2006; 21:34:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonythetonguc

Ne modifiyesi yaptılar? SX1 i değiştirirsem tek nedeni daha iyi bi kamerası olan tlf. almak. Sıradan günlerde anı foto. çekmek için kamera taşımaya üşeniyo insan. Zaten bi önceki tlf. değiştirme sebebimde AYrı bi MP3 çalar almamak istememdi. Şimdide SX1 de gördüğüm daha iyi olsun dediğim şey kamerası. Geçen dediğinin benzeri bişi geldi aklıma aslında sökülüp CMOS sensör 1,3MP veya 2MP takılsa hiç fena olmaz dedimde yapılabiliyomudur veya yapılabiliyorsada kim yapabilir dedim. Eğer düşündüğüm gibi birşeyse garantisi biter bitmez yaptıracağım ilk iş bu olur.

quote:

Orjinalden alıntı: MEAN_MACHINE

benim sx1 im var fıstık gibi valla 6630 kamerasıyla aynı nerdeyse telefoncuya verdim bişeyer yaptılar 2 3 gün kamerayı modifiye ettirdim

telefoncuya verdim ben telefonu sx1 i işte adam telefona nokia programları yüklemiş çok pis iyi kamera falan program var daha ii çekio normalden

• sx1
  • sx1 tabiki 3230 sorunlu bir telefon kamerasıda 1,3 değil 1mp gibi bişey bence sx1
  • birisi sx1 in kamerasını 6630 ile karşılaştırmış bu kadarda olmaz diyorum 3230 ekran kamera ve kullanışlılık açısından ha bide zırt pırt donup kapanmama açısından sx1 i toz duman eder. sx1 sadece ses kalitesinde bariz şekilde üstün. ha bana dersenki hangisi sana diyeceğim ikiside beş para etmez. illa birisi olucaksa kesinlikle 3230 ama bana sorarsan 6630 al. müzikçalar ve radyo önemli değilse 6600 al. hem ekran hemde kamera dha iyi. pilini kulaklığını ıvır zıvırını her gittiğin dükkanda bulursun. elden çıkarmasıda kolay olur. ama sz1 de bunların tam tersi. aman diyim sakın ha sakın sx1 alma.
  • herkes ağzına geleni söylüyor.
    bir kerede objektif yorum yapın kardeşim nokia dan komisyonmu alıyorsunuz...

bence 3230değilde 6630 desen belki...benim sx1 13 aydır sorunsuz kullanıyorum vede işlemci 163 mhz de sürekli.... hiçbir donma kalma yok yeni firmwarelerde....

kameraya gelince netlik olmadıktan sonra 1mpiksel olsada önemli değil...

sx1 al demiyorum.. marka fanatikliğide yapmıyorum ama sx1 almayacaksan 3230 alma git 6630 al.. ses tatmin etmez ama işlemci 220 mhz.....

karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 7 Mayıs 2006; 20:05:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: haliladige

herkes ağzına geleni söylüyor.
    bir kerede objektif yorum yapın kardeşim nokia dan komisyonmu alıyorsunuz...

bence 3230değilde 6630 desen belki...benim sx1 13 aydır sorunsuz kullanıyorum vede işlemci 163 mhz de sürekli.... hiçbir donma kalma yok yeni firmwarelerde....

kameraya gelince netlik olmadıktan sonra 1mpiksel olsada önemli değil...

sx1 al demiyorum.. marka fanatikliğide yapmıyorum ama sx1 almayacaksan 3230 alma git 6630 al.. ses tatmin etmez ama işlemci 220 mhz.....

karar senin

Doğru söylüyorsun.
    BEn SX1 imi satacak duruma geldim.Çünkü bana dayanmıyor.BAna sağlam bir tel lazım.Ve gidip alıcam PAzartesi günü..

• quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

Camera dışında SX1 daha iyi 3230 dan

• benim 3 arkadaşımda var sx1 biri 6 kere servise gitti. benimki ve diğer ikisinde hiçbir sorun yok bir seneyi geçti...

burada birbirimize yardımcı olmalıyız.. ikiside elin markası..
    benim tercihim sx1..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 7 Mayıs 2006; 20:12:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.