[font="Times New Roman"]arkadaşlar yeni sx1 aldım 1gb mmc almayı düşünüyorum sizden cihaza negibi programlar yükleyerek en iyi sonucu alabilirim yardımcı olurmusunuz[sm=poke.gif
Fexplorer Handyphotosafe agile messenger fscaller bunlar ı yükle mesela
başka ne gibi programlar yükleyebilirim tlf. alalı 2günoldu FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
neye ihtiyaç duyuyosun onları yaz, ona göre önerelim
kaca aldın telefonu ve nerden. Garantilimi.
telefonu estoreden worldcarda 6x68ytl=608ytl ye peşin fiyatına taksile aldım ve telefona ne yükleyebileceğim hakkında pek1 bilgim yok aslında 1arkadaş1kaç program yazmış ve1çok ücretsiz site varmış bunları araştırıyorum.düşüncelerinizde yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Cok pahalıya almıssın yaw ne zaman aldın simdi estore de 408 ytl
Pardon 608 i yanlıs yazmıssın 68*6=408 simdi fark ettim.
iyi fiata almışsın....doğubankata bir yerde vardı yazıyordu sx1 programlar yüklenir diye fiatta 10-15 milyon gibi birşeydi aslında fena değil...her türlü program mevcut diye de yazıyordu...
pardon doğru söylüyorsun 408 milyondu sayı hatası yapmışım
nasıl aldın estoredan yaa daha dağıtmaya başlamamış olmaları gerek 4 şubatta başlıyacaz diyolardı eğer dağıttılarsa estore'u başlarına yıkarım ben sipariş verdiğmde erteleme yoktu (ocak ayı başı) önce 24-sonra28 şimdi 4 şubat ne iş ya emin misin estore dan aldığını eğer gerçek ten aldıysan bi mail at bana şunlarla bi konuşayım
Evet ya bende merak ediyorum dagıtıma basladılar mı? beklemekten bıktım artık
peja kardeş eğer arkadaşa gerçekten de önce verdiler se bu estore var ya ne var ne yok bütün forumlarda siteler de kötüliyelim varya hasta oldum kardeşşşş
ben aldığımda 420 küsurdu şimdi 408 yapmış şerefsizler bide mesaj atmışlar fiyat değişikliği sizi etkilemez size aldığınız günki fiyat geçerlidir diye hasta oldum baba mmc kart geldi elimde afedersiniz ama elimde kaldı s****k gibi
bida ertelerler se o kardı var yaaa estore müşteri hizmetleri sorumlusu fatoş aka ya töbe töbe kötü yazdıracaklar ya
herkezden şimdiden özür dilerim ytazdıklarım için ama dellendirdiler yaa estore
Ben siparis vermedim adamlar surekli erteleyince bekliyeyim dedim Bu konuda sana katılıyorum eskiden siparis verenlerede indirimli fiyattan vermeleri gerek ama iste para kırıcak şe.....ler
ARKADAŞLAR KIRK KERE SÖYLÜYORUM SX1 ile İLGİLİ YENİ KONU AÇMAYIN. Sitedeki tüm SX1 cilerin olduğu bölüme sorularinizi yazarsaniz cewaplarini hizli bi biçimde alabilirsiniz. http://forum.donanimhaber.com/m_1125932/mpage_37/tm.htm SORULARINIZI WE SORUNLARINIZI ORAYA YAZIN.SONRA CEWAP GELMIYO DEMEYIN.
www.maxicep.com gir orada isine yarayacak programlar bulursun...
quote:
Orjinalden alıntı: bedaliza
telefonu estoreden worldcarda 6x68ytl=608ytl ye peşin fiyatına taksile aldım ve telefona ne yükleyebileceğim hakkında pek1 bilgim yok aslında 1arkadaş1kaç program yazmış ve1çok ücretsiz site varmış bunları araştırıyorum.düşüncelerinizde yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Ne zaman sipariş vermiştin acaba???
yalan yanlış şeyler oluyo ya dur bakalım yılan hikayesine döndü bu sx1 lerin gelişi offf allahdan diger bir kaç marka ve model de de durum aynı yoksa şimdiye kadar çokdan başka bir alternatif üzerinde durmuştum ama hala bekliyoruz umarım mutlu sona ulaşıcaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme