Şimdi Ara

SXE Görmüyor Yardımcı Olurmusunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
13.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sxe 10.0 Yüklü yani son sürümü fakat oyuna giriyorum sxe görmüyor cok nadirde olsa bazen görüyor ama...

İşletim Sistemim Windows 7

• aynı sorun bende var.oyundan atıyor hemen
  • Bende de aynı olay var, oyuna girmeden önce tekrar kuruyorum sXe'yi.Silmiyorum ama sadece setupu açıp tekrar kuruyorum.
  • sXe'yi yönetici olarak çalıştırın öyle deneyin.
  • Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı.. Win7 32 Bit'te sorunsuz çalıştığı söyleniyor ama kesinlikle öyle değil.. Yönetici olarak çalıştırdım çeşitli uyumluluk modlarında çalıştırdım yine olmadı..

Oyuna girdiğimde sXe yi bazen görüyor bazen görmüyor.. Çok uyuz bir durum gerçekten.. Lütfen bu konuda artık bir kesin çözüme ulaşalım birlikte.. Yardımlarınızı bekliyoruz..
  • windows 7 x86 da problem üstüne problem. 6 aydır çözemedim sorunu.
    sXe yi açıp oyuna giriyoruz buraya kadar herşey güzel.oyundan çıkıp tekrar girince sXe yi algılamıyor.Makineye restart atmak zorunda kalıyorum her seferinde.

Hayatımda bu kadar yapmacık ve uydurma bir yazılım görmedim.
    Dünyanın diğer ülkelerinde kimsenin elini sürmediği bu yalan dolan programı, "sXe ile hilenin engellendiğini sanan" milletimiz başının üstüne koymuş.

Bir an önce bütün serverlar steam olsada kurtulsak şu lanet şeyden sıkıldım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: climanjero

windows 7 x86 da problem üstüne problem. 6 aydır çözemedim sorunu.
    sXe yi açıp oyuna giriyoruz buraya kadar herşey güzel.oyundan çıkıp tekrar girince sXe yi algılamıyor.Makineye restart atmak zorunda kalıyorum her seferinde.

Hayatımda bu kadar yapmacık ve uydurma bir yazılım görmedim.
    Dünyanın diğer ülkelerinde kimsenin elini sürmediği bu yalan dolan programı, "sXe ile hilenin engellendiğini sanan" milletimiz başının üstüne koymuş.

Bir an önce bütün serverlar steam olsada kurtulsak şu lanet şeyden sıkıldım artık

Sende yine arada görüyomuş bende hiç görmüyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen bende de hiç görmüyor
  • Arkadaşlar sXe`yi Veri Yürütme Engellemesine eklemeyi denedinizmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

Arkadaşlar sXe`yi Veri Yürütme Engellemesine eklemeyi denedinizmi?

anlamadım açıklar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.Berker

quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

Arkadaşlar sXe`yi Veri Yürütme Engellemesine eklemeyi denedinizmi?

anlamadım açıklar mısın

Bilgisayarıma sağ tıklayıp "Özellikler" deyin.Açılan yerde soldan "Gelişmiş Sistem Ayarları" sonra açılan "Gelişmiş" sekmesinde "Performans" da "Ayarlar"a gelin.Açılan "Performans Seçenekleri"nde "Veri Yürütme Engellemesi"ne "Ekle" deyip çıkan "Aç" penceresinden masaüstündeki sXe kısayolunu gösterin.UYGULA-TAMAM deyin sXe´yi açıp oyuna girmeyi deneyin.Umarım işinize yarar.

• Onuda yaptım olmuyor bendede. Bende çok nadir göruyor benimki daha saçma cs den çıkınca sxe yi algılıyor
  • 6 yıllık hort
  • Beyler konu hort olmuş fakat bir şeyi merak ediyorum eskiden beri cs 1.6 oynuyordum fakat sonradan bıraktım tekrar başladığımda sXe tamamen ortadan kalkmıştı nedeni nedir ne oldu o arada ? Ve artık hileyi nasıl engelliyolar 1.6' da ?
  • konuyu bir de ben hortlatayım. 2-3 yıldır çok rahat bir şekilde oynuyordum, ancak sxe 17.2 güncellemesinden sonra işler sarpa sardı. sxe açık, oyuna girerken sxe injected, game injected yazıları çıkmasına rağmen server a girdikten birkaç saniye sonra oyundan atıyor. sxe açıp gelin diyor.
    uyumluluk modları, veri engellemesi, antivirüs izinleri hepsini denedim ama bi sonuç elde edemedim.
    yok mudur kesin bi çözüm?
  • bende hortlatayım konuyu valla 13 yaşında oynadığım 1.5'i oynayayım dedim sxe açık değil deyip atıyor çözüm yok mu
  • Schroef kullanıcısına yanıt
    burası cs:go forumu.
  • Windows 10 kullanıcıları için bir çözüm buldum. Bendede sürekli atıyordu, sxe yi kapatıp yabancı server'lara girdim. Pinginiz düşükse, hızınız iyise fazla kasma olmuyor.
    Bu serverların ip'lerini şu linklerden buldum;
    www.agrank.com
    Servers CS 1.5, Counter-Strike 1.5 | Ranking online games
    http://www.agrank.com/cs1.5?lang=EN

https://won2.net/Browse-Servers/
    http://www.sxe-injected.com/servers/ (Buradakiler genelde çalışmıyo ama deneyebilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhoqal -- 18 Mayıs 2020; 0:33:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.