Şimdi Ara

'Syberia 1 Türkçe Yama Yayınlandı' (Why Not Çeviri) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
5
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tutkual T kullanıcısına yanıt
    Arşiv bozuk hatası alıyorsanız genelde WinRaR'ınızın güncel olmamasından kaynaklıdır. Şimdilik EXE aracı olmadan elle yükleme yapın, linki paylaşıyorum en yakın zamanda siteye de ekleyeceğim.
  • evet syberia bitirdim yürkçe yama yapan ellerine sağlık diyorum hikaye anlamama razı olduğunuz için teşekürler oyun hakında görüşüm tadımlık oyun ilk başlar sıkıcı geldi sonrada toparladı oyun bulmaca çok azdı diyaloglara önem vermişler sıra syberia 2 bide onu bakacam syberia 1 daha iyi olur syberia 2 GAME_OVERR teşekür ediyorum bu yama türk oyunseverler bağışladınız şükranlarımı sunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 4 Ocak 2019; 2:48:27 >
  • Evet sorun winrar'daymış. winrar sürümüm eskiymiş, 5,61 sürümüne güncelledim sorun çözüldü, tekrar elinize sağlık.
  • Kardeşim oynayıp beğendiğin için teşekkürler başka yamalarda tekrar görüşmek ümidiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAME_OVERR -- 4 Ocak 2019; 17:53:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAME_OVERR

Kardeşim oynayıp beğendiğin için teşekkürler başka yamalarda tekrar görüşmek ümidiyle...
    Ben de dün (Steam'deki haline güvenemediğimden) GoG.com versiyonunda denedim gayet sağlam çalışıyor yama için özel bir şey kurulum yapmadım videoda anlatılan şeye gerek kalmadı yani, oyun açılırken önce bir uyarı geldi "Windows -DirectPlay- kurulması çalışması" gerekiyor diye bunu bekledim sonra açıldı her şey Türkçe nefis olmuş. Tekrardan @EREN ACAR ve @GAME_OVERR ellerinize gözlerinize sağlık, aynı SYBERIA 1 başarınız gibi aynı şekilde SYBERIA 2-3 Türkçe yamalarında da görüşmek üzere diyelim, hatta neden olmasın belki POST MORTEM, STILL LIFE 1-2, (DREAMFALL)The Longest Journey oyunlarının Türkçe yamalarına bile kavuşabiliriz ee yani bu oyunların da Türkçe yamalarını görmek işallan herkese nasip olur diyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 5 Ocak 2019; 11:54:5 >

• Ravenholm kullanıcısına yanıt
    The Longest Journey tool bende var benim anlamadığım dreamfall The Longest Journey aynı oyun mu dreamfall The Longest Journey türkçe oynamıştım Longest Journey nasıl bir oyun aynı hikayemi sahip
  • Şu adamı yakaladıgınız yerde yedirin içirin parası benden. Yıllardır bekliyorum sonunda. Emeginize yüreginğize sağlık adamsınız.
  • Kardeşim emeğin ve ayırdığın vakit için teşekkür ederim. Fakat bazı yerlerde çeviri baş ağrıtıyor. Örneğin cümle içinde i dont mind geçiyor ve cümle gidişatına göre pekte o konu (hatırlamıyorum) umrumda değil demek istiyor. Sen sadece dikkatsiz yazıp geçmişsin. Bunun gibi çokça şeye şahit oluyorum. Cümle anlamını ve akıcılığı bozuyor. Bunlara karşı daha dikkatli olmanı isterim. Sonraki çevirilerinde başarılar.
  • Site linki kırık sanırım yamaya ulaşamıyorum tekrar yüklenecek mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ve 3 gelmedi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.