Şimdi Ara

SYM JOYMAX 250i KULLANANLAR KULÜBÜ - ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
7
Favori
52.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: weirdo

Hocam bu 750tl olan bildiğimiz ayna mi?

Normal ayna gibi değil. Üzerinde led sinyalleri olan, büyücek, iki tarafa katlanabilir afilli birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo23

quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Hocam bu 750tl olan bildiğimiz ayna mi?

Normal ayna gibi değil. Üzerinde led sinyalleri olan, büyücek, iki tarafa katlanabilir afilli birşey.

4 tane led, 20cm kablo 750tl etmez hocam uzay teknolojisi değil ya.
    Max edeceği 150-200tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emo23 E kullanıcısına yanıt
    Yazınızı okudum cok hoş bir deneyim benim gibi taze bu işe başlamış kişiler için iyi bilgilendirme olmuş.. Bende pcx 125 ile basladım city grip lastik takıp kullandım.. İşi biraz kavrayınca 2015 pcx satıp 2015 joymax aldım..

İki konu kafamı kurcalıyor..
    1: lastiklerim maxxis marka
    2: aynalar kollarımı gosteriyor

Ben guzel hava surucusuyum.. Lastik konusunda Michelin e donsem mi yada daha iyi olanı varsa onu mu taksam karar veremedim..
    Ayna konusunda da cozumunuz nasıl bişey? Bende sorunumu cozecekse alıp takayım tavsiye ederseniz?

• Arkadaşlar merhaba joy max almaya karar verdim ve biraz araştırma yaptım, sadece ayna olarak olaya bakmayın derim genel yapısıyla joy max xmax ve daelim 250 göre yedek parça olarak en ucuz motor.
    ve izmir çiğlide montaj yapılması daha iyi benim açımdan inşallah en kısa sürede joy max ailesine katılmak üzere hepinize iyi sürüşler.
  • remy_ kullanıcısına yanıt
    Ben geçen yaz 8500km TR turu yaptım bir ayda ve kötü yollarda lastikleri haşat ettim. Tekrar orj. maxxis taktım. CG alacaktım ama bir arkadaşımdan 3 günlük maxxis bulunca :)
    Memnunum lastiklerden. Deli gibi yatırmadıktan sonra, yağışlı havalarda dikkat edince sorun yok.

Aynalar dert değil. Kör nokta aynası ile daha net bir görüntü alıyorum. Ayrıca bende başta kendi aynalarını dirseğim görülüyor diye yadırgıyordum. Sonra alışıyor insan ve gayette memnun edici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdbilgin

Arkadaşlar merhaba joy max almaya karar verdim ve biraz araştırma yaptım, sadece ayna olarak olaya bakmayın derim genel yapısıyla joy max xmax ve daelim 250 göre yedek parça olarak en ucuz motor.
    ve izmir çiğlide montaj yapılması daha iyi benim açımdan inşallah en kısa sürede joy max ailesine katılmak üzere hepinize iyi sürüşler.

Dostum
    Piaggio ve Suzuki harici Xmax, Kymco, Dealim motorlara binip Joymax kullanan anlar Joymax ın değerini. Konfor arıyorsan doğru karar.
  • Herkese merhabalar,

Xmax 250 ve Joymax 250 arasında gidip geldikten sonra Joymax 250i'ye karar verdim ve joymax ailesine katıldım. İlk motorum. Sizin gibi tecrübeli insanların yorumları ve izlenimleriyle kararımdan pişman olmayacağıma eminim. A2 ehliyetim var ama trafik tecrübem hiç yok. Sürüş becerilerimi artırmak için eğitim almak istiyorum. Cahil cesaretiyle haydi bismillah yola çıkmayı düşünmüyorum. Yapmam ve yapmamam gereken şeyleri bana söyleyebilir misiniz ve
    bana önerebileceğiniz iyi aynı zamanda ekonomik bir eğitim merkezi var mı?
    birde bu trafik sigortasının durumu nedir? sigortam.net 968TL motoru aldığım yer 738 TL bu normal bir durum mudur? Sizler ne kadar veriyorsunuz? 2013 polo aracıma 640TL Trafik sigortası ödedim.
  • Merhaba arkadaşlar bbde 2014 8000 km de bir joymax alarak aranıza katıldım motosiklet bilgim ve tecrübem sıfır bilgi videoları va varsa atarsanız sevinirim

• ben de bir joymax almak istiyorum önerileriniz nedir acaba arkadaslar öğretmenim araba var ama havalar iyi olunca tek basına okuluma motorla gitmek istiyorum baslangıc motoru olacak nasıl olur görşlerinizi paylasırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: icould28

Herkese merhabalar,

Xmax 250 ve Joymax 250 arasında gidip geldikten sonra Joymax 250i'ye karar verdim ve joymax ailesine katıldım. İlk motorum. Sizin gibi tecrübeli insanların yorumları ve izlenimleriyle kararımdan pişman olmayacağıma eminim. A2 ehliyetim var ama trafik tecrübem hiç yok. Sürüş becerilerimi artırmak için eğitim almak istiyorum. Cahil cesaretiyle haydi bismillah yola çıkmayı düşünmüyorum. Yapmam ve yapmamam gereken şeyleri bana söyleyebilir misiniz ve
    bana önerebileceğiniz iyi aynı zamanda ekonomik bir eğitim merkezi var mı?
    birde bu trafik sigortasının durumu nedir? sigortam.net 968TL motoru aldığım yer 738 TL bu normal bir durum mudur? Sizler ne kadar veriyorsunuz? 2013 polo aracıma 640TL Trafik sigortası ödedim.

mrblar motorunuz sıfır mı aldınız acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: remy_

Yazınızı okudum cok hoş bir deneyim benim gibi taze bu işe başlamış kişiler için iyi bilgilendirme olmuş.. Bende pcx 125 ile basladım city grip lastik takıp kullandım.. İşi biraz kavrayınca 2015 pcx satıp 2015 joymax aldım..

İki konu kafamı kurcalıyor..
    1: lastiklerim maxxis marka
    2: aynalar kollarımı gosteriyor

Ben guzel hava surucusuyum.. Lastik konusunda Michelin e donsem mi yada daha iyi olanı varsa onu mu taksam karar veremedim..
    Ayna konusunda da cozumunuz nasıl bişey? Bende sorunumu cozecekse alıp takayım tavsiye ederseniz?

sıfır alınca maxxis mı markası lastiklerin acaba
  • cagdeg kullanıcısına yanıt
    evet benim 2015 model ve maxxis
  • hayirli olsun bana
    Bu mesaja eklenen görseller:

SYM JOYMAX 250i KULLANANLAR KULÜBÜ - ANA KONU

• Bende aldim makineden cok memnunum aynalari tamamiyle sacmalik dirsekleri gosteriyor. Adam gibi ayna alip gidon a takmak gerek .Aynlari sokup oraya sinyal takmak sart.

• merhaba ybr veya cbf tarzı bı motordan bu tarz motora gecen arkadas var mı bı kac sey sorsam
    daha once bı pcx e bındım klozete oturur gıbı geldı vazgectım ybr 125 e bınıyorum sakın motor aralardan gecmek kolay sehır ıcınde boyle bı motor mantıklı mı
    bır de neden joymax xmax degıl de veya daelim s3 vs ıle kıyaslayınca
    acaba memnun kalır mıyım yok ben vıteslıye devam edeyım der mıyım vs vs
    saygılar

• muvakkit kullanıcısına yanıt
    Kullanıp kendi kararınızı verseniz daha mantıklı olur bence. Ben pcx ten gectim.. Bana süper geliyor.. Bagaj hacmi ve konfor bende öncelik idi ondan tercih ettim ben.. Facede gurubu var oradan yazıp yakın olduğunuz birinin motorunu inceleyebilirsiniz belki

• muvakkit kullanıcısına yanıt
    Pcx sahibi olarak Bende ybrye bınınce lazımlığa oturur gıbı hıssettım :)

• demek tarz denılen sey bu
  • Bir yıldır bu motoru kullanıyorum. Sıfır almıştım, şu an 13bin kilometrede.
    Her yönüyle oldukça memnunum, tavsiye ederim.

İki konuda motor zayıf kalıyor:
    Birincisi stok lastikleri. Üzerinde gelen lastikler kötü. Michelin citygrip tavsiye edilir.
    İkincisi aynaları çok kötü. Aynaların %50sinde dirseklerinizi görüyorsunuz. Gidona ayrıca ayna alıp takmak lazım.

Frenler tatminkar düzeyde. ABS olsa süper olurdu. Yüksek hızlarda (100+) ani frende motorun stabilitesi bir miktar zayıflıyor, ona göre kullanmak lazım.
  • Ayna isini daelim s3 advance takanlar var bende ondan alacagim ve iptal edecegim o sacma aynalari hicbir ise yaramiyr yerim gosterisini saglikli ayna trafik takip olmasi sart bence

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.