Şimdi Ara

Syma X5C Quadcopterim fazla yükseldi ve KAYBOLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce aldığım yma X5C yi bugün okulun bahçesinde geniş alanla gaza gelerek aleti kamerasız çok yükeseklere çıkardım ve rüzgarla birlikte kontrol kayboldu ve alet gözden kayboldu 3 4 saat aramama rağmen bulamadım. Elimde kalansa -kamerası- kumandası kutusu vb eğer bu aleti almak isteyen arkadaşlar varsa aliexpress de sadece alet 30 35 dolar (isterseniz link atabilirim) onu alsınlar bende elimde kalan kumanda yedek parçalarını ucuz fiyata verebilirim düşünürseniz pm atarsınız.

• catının birine düşmüştür

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı benim de başıma geldi. stadda havalandı ve stadın tam dışına çıkarken motorlarda hızı kestim. hemen orda bir yere düştü ama ben çıkıp gidene dek bir zaman geçti ve epey aramama rağmen bulamadım. bir çocuk alıp gitmiş de olabilir. kumanda her yerden sinyal veriyor sağolsun. yani her yerden derken mesafe tanımadan kilometrelerce öteden dahi. demek ki o da yalan. :)
  • Hocam az once benim basima geldi. Heralde catilarin birine dustu baya aradim ama bulamadim. Sadece quadin satildigi ilani da bulamadim. bi link verebilirmisin sadece quad icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.