hey millet bu işletim sistemine sahip bir tlfn kukllanıyorsanız aklınızın hayalinizin alamayacağı şeyler yapabilirsiniz 6600 bu o/s yi kullanır bende 6670 var ve divx seyredebiliyorum
yeni bişey mi bu, mpx200 3 yıl önce sundu tam ekran mükemmel kalite divx'leri bizlere....
bunu windovs işletim sistemi kullananlar söylese daha normal olurdu
ne bu şimdi anlamadım
Arkadaş yeni keşfetmiş herhalde. Kirlilikten başka birşey değil.
quote:
Orijinalinden alıntı: aTTra
Arkadaş yeni keşfetmiş herhalde. Kirlilikten başka birşey değil.
Walla mı ya tüh bak bende ne zaman olcak diye kendimi yiyip bitiriyodum
quote:
Orijinalinden alıntı: dasdaf
hey millet bu işletim sistemine sahip bir tlfn kukllanıyorsanız aklınızın hayalinizin alamayacağı şeyler yapabilirsiniz 6600 bu o/s yi kullanır bende 6670 var ve divx seyredebiliyorum
quote:
Orijinalinden alıntı: gren
bunu windovs işletim sistemi kullananlar söylese daha normal olurdu
aslanım biz 3 sene önce çözdük bu olayı zaten dedim....
hacı günaydın....
heralde ark çok yeni BELLİ
belli diil mi er zaten:)))) insan bi bakar eder okur ne olmuş ne bitmiş bu forumda ondan sonra bi açar topic yazar bişiler be arkadaşım:)))
Ve hocam bişey daha forumda uygulama adı veriyorsan lütfen indirmek için bir linkinide yazıver bidahaki mesajlarında
şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mı bu???
şakacı seniiiiiiiiiiiiiii komik seniiiiiii
quote:
Orijinalinden alıntı: dasdaf
walla mı ? nası edion bizede annat...
Ulan işte bööle adamlar kalkıp windows mobile a *ok atıyor yaaa.
yurdum insanını içinde var böyle bişi....*ok atmak gibi yani....
bu arada series 60'a da symbian 60 yazmış başlıkta...
neyse arkadaşlar dalga geçmeyelim öğrenir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme