Şimdi Ara

Symbian Belle Refresh Bıktırdı. Bir Dahaki Güncelleme Ne Zaman?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
5.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nokia E7 kullanıyorum ve en güncel yazılım olan Symbian Belle Refresh (111.040.1511)'i telefonuma verildiği gün yükledim.

Bu güncelleme ile telefon düzeleceğine nokia iyice batırdı. Standart tarayıcının yüzünü açmaya korkuyorum telefon donacak diye. Yapalım derken bozdular bazı şeyleri. Şimdi opera kullanıyorum. Herkezin dediği gibi Nokia 1. Nesil S^3lerle dalga geçiyor.

E7, C7, N8, X7, Oro, C6-01, ve E6 için bir sonraki güncelleme ne ve ne zaman verilecek?

Belle Refresh sorunlarının çözümleri var mı? Varsa birbirimize yardımcı olalım.

Nokia 1. Nesillere de 2016ya kadar destek verecek mi?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVenturas -- 9 Aralık 2012; 14:21:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bir yıldır e7-00 kullanıyorum. Aynen bu son güncellemeden bende dertliyim. Senin sıkıntın gene iyimiş arkadaşım. Benim telefonda biriyle görüşme
    yaparken bir çağrı daha gelirse telefon iptal. Dokunmatik ekran tepki vermiyor.Ve yeniden başlıyor. Her seferinde aynı. Son güncellemeden sonra
    ovi store'daki birçok program telefona kurulmuyor. Her seferinde indirme hatası diyor. Ve daha bir çok sıkıntı.
    Araştırdım sordum çözüm yok. Servis yazılım yeniliyor geri veriyor. Onu bizde yapabiliyoruz.
    Ve ne yazıkki bu modellerimiz başka güncelleme almayacakmış. Yani bu yazılımla başbaşa kaldık....
    Bu son nokia telefonum. Bir daha asla.................
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candarli

Bende bir yıldır e7-00 kullanıyorum. Aynen bu son güncellemeden bende dertliyim. Senin sıkıntın gene iyimiş arkadaşım. Benim telefonda biriyle görüşme
    yaparken bir çağrı daha gelirse telefon iptal. Dokunmatik ekran tepki vermiyor.Ve yeniden başlıyor. Her seferinde aynı. Son güncellemeden sonra
    ovi store'daki birçok program telefona kurulmuyor. Her seferinde indirme hatası diyor. Ve daha bir çok sıkıntı.
    Araştırdım sordum çözüm yok. Servis yazılım yeniliyor geri veriyor. Onu bizde yapabiliyoruz.
    Ve ne yazıkki bu modellerimiz başka güncelleme almayacakmış. Yani bu yazılımla başbaşa kaldık....
    Bu son nokia telefonum. Bir daha asla.................

Geçmiş olsun. Güncelleme için 1 ay daha bekleyip anna yı flashlayacağım. En sevdiğim sürüm anna. Bu arada benim cihazım RM-626 sizinki nedir?

• Teşekkür ederim. Benim cihazım da RM-626. Anna konusunda size katılıyorum. Bir gelişme olacak mı bakalım..
  • Cihazın çıkışından itibaren 3 sene kesin olarak destek verileceği yazıyormuş. Bir güncellemenin gelmesi oldukça muhtemel. Bir güncelleme ve gelişme olursa konuyu güncelleyeceğim.

• çok büyük sorun yoksa güncelleme olmayacak. telefon kafayı yediyse soft format at toparlıyor.
  • Bende hiç takılma donma sorunu falan yok e7 belle kullanıyorum. C hafızasına bakın eğer orada 200 mb ın altında boşluk kalmışsa telefon stabil çalışmaz . Mobile cleaner programını yükleyip C hafızasında yer açmanız gerekir. Bellede takılma sorunu normalde yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slm arkadaşlar nokia c6 01 kullanıcısıyım belle programı attı servis bende evde güncellemek istiyorum ama üçüncü adımda bağlantı kesiliyo pc ye başka program kurmama gerek varmı cvp yazan olursa menun olurum tşkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.