Şimdi Ara

symbian için dini içerikli program (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • telepati elindeki symbian programları (tabiki sorunsuz çalışanları ) bana mail lersen sana minnettar kalırım mail ' im yalkay1970@yahoo.com .....şimdiden teşekkür ederim....
  • neyle ilgili ? genelde çoğu sorunsuz çalışıyor ama ?

ben daha çok kitapalrı txt haline getiriyorum readM de okuyabilmek için.

bu arada nurpenceresi.com adreisne baktım diyanetin hazırlamış olduğu meali txt olarak koymuşlar

bende Elmalı mealini txt haline getirdim. yarın pdb olarakda hazırlayacağım inşaallah

isteyen olursa telepati@phreaker.net e yazmaları yeterli

şimdilik sitede olmayan sonsuz nur 123 serisi txt olarak mevcut. ekledikçe bu başlık altına yazmaya çalışırım

saygılarımla
  • pocketkuran p910i için yükledim de bunun sesli olanı yokmu?
  • maalesef bu sessiz olanı... sure seçerken çok zorluyor insanı cezm falan yok sure adlarında. ama Allahtan ayetlerde cezm vb. var
  • belki yapılmıştır ama aramak lazım..ben yapıldığına inanıyorum çünkü iyi bir pazar ve ayrıca destek te sözkonusu diye biliyorum bu konulara...
  • yarın araştıracağım. sessizi varsa sesliside vardır... gerçi boyut heralde çok büyüktür. 114 sureyi sesli halde baya bir zor yaparlar aslında.

www.ankebut.net vewww.nurpenceresi.com adresinde birdewww.herkul.org adreslerinde KURAN-I KERİM bölümlerinde sure sure kuran-ı kerim mevcut. bir çok isimden bunlar dinlenip mp3 formatında indirilebilir. amr vb. formata çevirmek içinde NokiaMultiMediaConverterPro2 programı kullanılabilir. Kabe imamları Mustafa ismail Abdussamed mevcut sitelerde. sadece ankebut.net aşırı yüklenmeden dolayı bu aylıkkotasını doldurmuş. nisanda tekrar indirme izni verecekmiş.

saygılarımla

• quote:

telepati elindeki symbian programları (tabiki sorunsuz çalışanları ) bana mail lersen sana minnettar kalırım mail ' im yalkay1970@yahoo.com .....şimdiden teşekkür ederim....

mail adresinize elimdeki symbian programları gönderdim. farklı bir şey arıyorsanız PM atabilirsiniz. veya mailime reply edersiniz.

saygılarımla
  • samet e burada teşekkürler.....
  • google bir arama yaptım AMR formatında Quranı kerim inde olduğunu gödüm

site adresi :http://www.islamicmobile.net/indexE.htm#6600
    yine aynı sayfada aşağıya doğru : el müezzin - hicri takvim - tema vb. prg var

site2 :http://www.islamicmobile.net/indexE.htm#6600

saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: header

bu konu karışır

işte ey türk milleti böyle adamların kışkırtmalarına kanmadıgın için tebrik ediyorum seini...
  • kervan yürür boşver.
  • sadece ses olarak sure sure var da komple yazıyla senkronize olanı yok... ya da ben bulamadım....
  • Yazan araştıran arkadaşlara teşekkür ederim. Bunlar windows mobile a da yüklenebilir mi?
  • kardeşler, bi topik oluşturduk, ne kadar ihtiyaç varmış böyle bir meselede yaw? İlgilenen araştıran arkadaşlara teşekkürler. telepatik kardaş yönlerdirdiğin site için teşekkürler. yepyeni temalar ve 30 cüzün 30 unu da buldum, siteden istifade ettim diyebilirim. şu anda okunma sayısı 300 ü geçmiş. binlere ulaşacak bu binlereeee... yalnız..! şu "symbian nedir" diyen arkadaş derdini başka sayfada arasa daha iyi olurdu. onun derdine ilaç olacak çok topik var. araştırmaya devam, orjinal site ve uygulama varsa haberdar edelim birbirimizi.
  • Callin Allah diye bir program var Allah ın 99 ismini slayt gösterisi olarak izleyebilirsin telefonunda. ayrica bikac cesit ezan programi var bu bu programlari
    www.cepforum.com depo kısmından indirebilirsin.
  • onu indirdim baktım, fon muziği olarak bişey koyamadaığın gibi esma-i husnanın manaları da ingilizce yazıyo. slayt gösterisi de, devamlı telefonda gözün olacak, zaten bi süre sonra tel.in ışığı sönüyo, habire c ye bas ışık yansın da seyret, çok verimli olmuyor gibi. en güzel kısmı Allahın c.c 99 ismini sırayla görmek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: header

bu konu karışır

• elhamdulillah... konunun karıştığı falan yok...

yapabildiğim tek şey belki dini kitap arşivimi vb. txt olarak düzenleyip paylaşmak olabilir.

saygılarımla
  • Allah hepinizden razı olsun.. Hepimiz için güzel bilgiler vermişsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.