Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.926
Cevap
4
Favori
575.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Orjinalden alıntı: kel_arif
    Demek istediğim oyunlar yeni çıkacaklar. Yani SYMBİAN OS 9.1'in oyunlarını kastediyorum. SYMBİAN OS 9.1 oyunlarının formatı N70'e uymaz mı?

bak simdi anladim. n70 symbian v8.1 kullanirken bahsi gecen telefonlarin symbian versiyonu v9.1 yani sadece oyun degil ayni zamanda program ve temalarda uyumsuzluk gosterir.
  • quote:

Yüklemeyi denersem ne olur? (Telefona)
    quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Demek istediğim oyunlar yeni çıkacaklar. Yani SYMBİAN OS 9.1'in oyunlarını kastediyorum. SYMBİAN OS 9.1 oyunlarının formatı N70'e uymaz mı?

bak simdi anladim. n70 symbian v8.1 kullanirken bahsi gecen telefonlarin symbian versiyonu v9.1 yani sadece oyun degil ayni zamanda program ve temalarda uyumsuzluk gosterir.

yükleyemezsinki telefon kabul etmez

• dogru soyluyor arkadas, telefon yuklemene zaten izin vermeyecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironman

E 61 Telefonlara Thema yokmu yüklüyorumm olmuyorrr

burda bütün telefonlar için temalar var bi dene istersen

http://gallery.mobile9.com/c/themes/1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan78 -- 10 Ağustos 2006; 20:39:45 >
  • symbian9.com hacklenmiş haberiniz ola
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary
    symbian9.com hacklenmiş haberiniz ola

ne ayip bee. utanmazlar. site yoneticilerininde haberi yokmu bundan, bir an once kaldirmalilar yaziyi.
  • bide turkish hacker felan yazıo
  • program resimleri düzenlemeye mi yarıyor?
  • WhiTeRaVeN programla resimlerine efektler verebilir , uzatıp büyütebilir, renkleriyle oynayabilir , düzenlemeler v.s. yapabilirsin. Harika program tavsiye olunur.
  • eyvallah o zaman hemen deniyorum
  • elleine sağlık erhan78 klavyene sağlık
  • Arkadaşlar 3250 de çalışacak, gelen aramaları öyle bir tuşa basıp kaydedebileceğimiz bir ses programı yok mu?
  • arkadaşlar ben n72 aldım buna uygun programları veya temaları için hangi bölüme tıklıcam,sabah tema yüklemeyi denedim işlem başarısız diyor,yardım edermisiniz..
  • burdaki programlar senin telefonun için uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedambian

http://www.symbian9.com/

buradaki bütün prolar symbian 9.1 e uygun mu yoksa aralarında 7 flnda var mı????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yasinist
    arkadaşlar ben n72 aldım buna uygun programları veya temaları için hangi bölüme tıklıcam,sabah tema yüklemeyi denedim işlem başarısız diyor,yardım edermisiniz..

buradaki paylasimlar malesef senin telefonuna uyum saglamaz cunku n72 Symbian OS 8.1, Series 60 UI 2.8, biz burada sadece v9.1 olanlari paylasiyoruz.
  • selam arkadaşlar smartmovie de herhangi bir gelişme var mı acaba?
  • smartmovie için beklemedeyiz daha bi şey yok
  • Evet beyler font olayına giriyorum artık . Symbian 9.1 için bu olayın yapılışı ve anlatılışı başka hiç bir yerli sitede yok . İlk defa burda

Hiç birşey anlatmıyorum bir sürü emek harcadım resimlerle beraber bütün ayrıntılarıyla anlattım bir kişide parmaklarını yorup bir teşekkür etmemiş akşama kadar. Banane arkadaş arayın deneyin yapın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan78 -- 15 Ağustos 2006; 20:03:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: malcomx2001

Arkadaşlar 3250 de çalışacak, gelen aramaları öyle bir tuşa basıp kaydedebileceğimiz bir ses programı yok mu?

arkadaşım Psiloc_ExtendedRecorder adlı program var ama 10 günlük deneme sürümü . tam sürüm olanı daha yok . 10 gün için malesef yüklediğine değmez.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.