Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.926
Cevap
4
Favori
575.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl oldu bilmiorm ama ice age 2 yi telefonda çalıştırmayı başardım telefondaki tek oyun hiç yoktan iyidir
  • YA GÖKHAN SENİN TELİN N91MİS BENİMDE N91 YA WERSİYONUN KAÇ *#0000# ARAMA TUSUNA BAS
  • yaa nolur biri cewap wersin bana n91nin olanları bana sölesin wersiyonuz kaçç acillll
  • BEN QUİCK OFFİCE Mİ GÖRDÜM NEhttp://www.symbian9.com/component/option-com_remository/func-fileinfo/id-9/

LÜTFEN Bİ DENEYİN ARKADAŞLAR ÇALIŞIYOSA DİREK 3250 ALIYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvthsgm

sedambian süpersin

rica ederim
  • BENDE DAHA YENI GORDUM BURAYI NELER EKLEMISSINIZ YA
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis.ertugrul

BENDE DAHA YENI GORDUM BURAYI NELER EKLEMISSINIZ YA

• java olarak Solitaire oyununu arıyorum . 3250 telefonumda kullanmak mümkün olur mu ? Bu oyunu bilen gören yardımcı olsun lütfennn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANIL

BEN QUİCK OFFİCE Mİ GÖRDÜM NEhttp://www.symbian9.com/component/option-com_remository/func-fileinfo/id-9/

Çatlicam meraktan hadi arkadaşlar siz de merak etmiyomusunuz biriniz deneyin yaw

• quote:

quote:

BEN QUİCK OFFİCE Mİ GÖRDÜM NEhttp://www.symbian9.com/component/option-com_remository/func-fileinfo/id-9/

Çatlicam meraktan hadi arkadaşlar siz de merak etmiyomusunuz biriniz deneyin yaw

hocam yuklemeye çalıştım telefonda yuklemenin son adımında takıldı 2-3 dk bekledim daha sonra iptal ettim mecburen

• v
    quote:

Orjinalden alıntı: stephenappiah

YA GÖKHAN SENİN TELİN N91MİS BENİMDE N91 YA WERSİYONUN KAÇ *#0000# ARAMA TUSUNA BAS

1.00.028.02
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

abi pc suitle atıorm dediin gbi ama kalan 11 mb dio o yusden atamıorm

ortam yurutucusu die bişi cıkıo usb yi takınca ordan attıklarımıda dosya yonetcisinde goruorm fakat calma listesnde olmuo

gokhan tel hafızasını seşme sabit sürücüyü seç

Orjinalden alıntı: scarycanary

quote:

quote:

hocam yuklemeye çalıştım telefonda yuklemenin son adımında takıldı 2-3 dk bekledim daha sonra iptal ettim mecburen

3250'de de aynısı oldu..

• Arkadaşlar bana sağlam bi antivurüs ile ing turk sözlük lazım biri el atarsa bide şu yazdığınız programların altına açıklama yazarsanız topic daha kullanışlı ve anlaşılır olur
  • CEVAP İÇİN SAĞOLUN ARKADAŞLAR

anlaşılan office ve *123# çalışana kadar beklemek lazım ama bu arada bendeki k700 değer kaybedecek satamicam diye endişeleniyorum bilmem ki alsak mı?

bi de ben daha önce hiç symbian kullanmadım ama syimbian topiclerini takib ederim ,daha önceki versiyonlar için kullanılan format yöntemleri ve gizli işlevler acaba bunda da aynı mı yani o bilgilerden faydalanabilirmiyim alsam telefonu

bence da daha önceki symbian sürümleri için bi emülasyon programı yazsın c++ bilenarkadaşlar

biz de ne istiyosak çalıştıralım ya o kadar zor olmamalı bu sürümün en büyük yeniliği seçilebilir çözünürlük , bt 2.0 ,güç tüketimi
    bi emulasyon programı çıksın yaw artık di mi

• benim 3250e office programı kurdum tıkır tıkır çalışıyo no problemo
  • arkadaşlar n91 cok takoz bır telefon ne bu yaw allah aşkına nekadar buyuk yapmışlar ustelık yetmemış gibi bırde surgulu kapaklı yapmışlar bence bu telefon tutmaz taşımak için bırde amele tutmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mydonose34

arkadaşlar n91 cok takoz bır telefon ne bu yaw allah aşkına nekadar buyuk yapmışlar ustelık yetmemış gibi bırde surgulu kapaklı yapmışlar bence bu telefon tutmaz taşımak için bırde amele tutmayalım

konuyla ne alakası vr
  • arkadaşlar nasılsınız varmı sorun
  • bence n80 daha iyi bır telefon hem ufak hemde kıbar hemde cok elverışlı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.