Çatlicam meraktan hadi arkadaşlar siz de merak etmiyomusunuz biriniz deneyin yaw
hocam yuklemeye çalıştım telefonda yuklemenin son adımında takıldı 2-3 dk bekledim daha sonra iptal ettim mecburen
3250'de de aynısı oldu..
Arkadaşlar bana sağlam bi antivurüs ile ing turk sözlük lazım biri el atarsa bide şu yazdığınız programların altına açıklama yazarsanız topic daha kullanışlı ve anlaşılır olur
CEVAP İÇİN SAĞOLUN ARKADAŞLAR
anlaşılan office ve *123# çalışana kadar beklemek lazım ama bu arada bendeki k700 değer kaybedecek satamicam diye endişeleniyorum bilmem ki alsak mı?
bi de ben daha önce hiç symbian kullanmadım ama syimbian topiclerini takib ederim ,daha önceki versiyonlar için kullanılan format yöntemleri ve gizli işlevler acaba bunda da aynı mı yani o bilgilerden faydalanabilirmiyim alsam telefonu
bence da daha önceki symbian sürümleri için bi emülasyon programı yazsın c++ bilenarkadaşlar
biz de ne istiyosak çalıştıralım ya o kadar zor olmamalı bu sürümün en büyük yeniliği seçilebilir çözünürlük , bt 2.0 ,güç tüketimi bi emulasyon programı çıksın yaw artık di mi
benim 3250e office programı kurdum tıkır tıkır çalışıyo no problemo
arkadaşlar n91 cok takoz bır telefon ne bu yaw allah aşkına nekadar buyuk yapmışlar ustelık yetmemış gibi bırde surgulu kapaklı yapmışlar bence bu telefon tutmaz taşımak için bırde amele tutmayalım
quote:
Orjinalden alıntı: mydonose34
arkadaşlar n91 cok takoz bır telefon ne bu yaw allah aşkına nekadar buyuk yapmışlar ustelık yetmemış gibi bırde surgulu kapaklı yapmışlar bence bu telefon tutmaz taşımak için bırde amele tutmayalım
konuyla ne alakası vr
arkadaşlar nasılsınız varmı sorun
bence n80 daha iyi bır telefon hem ufak hemde kıbar hemde cok elverışlı