Şimdi Ara

Symbian-s60 iLe iLGiLi (oyun,program vs) PaYLaŞıM ve BiLGi KoNuSu! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
1
Favori
326.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: soylu

n- gage oyunları sis (alıntıdır)

/>

http://www.hemenpaylas.com/download/112018/tombraider_lui_king.rar.html

rar sifresi lui king dir.

kardes yıldızlı yere ne yazacagız

• quote:

kardes yıldızlı yere ne yazacagız

hemenpaylaş yazacaksın
  • eyvallah
  • maxwell dostumun açtığı bu güzel topice ben katkıda bulunmak için sizlere harika ötesi bi firefox teması ekliyorum gerçekten mükemmel bi tema;
    http://rapid-share.de/files/13640475/FireFox_by._blood_rain.rar.html
     Symbian-s60 iLe iLGiLi (oyun,program vs) PaYLaŞıM ve BiLGi KoNuSu!

not: bu tema sis. olup sadece symbianlı telefonlara uygundur

• Mükemmel teman için teşekkurler ama bunun sifresi ne dostum
  • tüüh bak gördün mü az daha unutuyoduk
    rar şifresi: idoforum.com_blood rain
    copy/paste şeklinde yaptığınızda hata verebilir elinizle yazmanızı öneririm
  • Sağolasın kardsım
  • n-gage için 500milyar ister yokmu?
  • ve işte bomba türkçe karakterli mesajları tek sms olarak yollayan program
    http://www.hemenpaylas.com/download/353379/NaSMS_TR___TURKCE_KARAKTERLI_MESAJLARI_TEK_PARCA_HALINDE_GONDER___.zip.html
  • **** 'lı yere ''hemenpaylas'' yazın
  • pardon! hemen paylas
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

yine dh de ilk!
    Standart Smartmovie'nin Rakibi:Pocket Divx Player and Converter (Resimli Anlatım)
    alıntıdır

Yeni keşfettiğim bir programı sizlerle paylaşmak istedim. Cep telefonları, PDA'lar vs. gibi çeşitli teknolojik aletler için video dönüşümü (DivX) yapan bir program. Adı Pocket Divx. Adından da anlaşılabileceği üzere videoları DivX'e dönüştürür ve cep telefonları için uygun hale getirir. SmartMovie bildiğiniz gibi videoları XviD'e dönüştürmektedir. Bu iki program arasında bir takım denemeler yaptım, araştırdım ve kendi gözlemlediğim farklı noktalarını sizlerle paylaşmak istiyorum.

SmartMovie, bir video'yu dönüştürürken o videonun FPS'sini düşürmektedir. FPS Nedir diyenler için açıklayalım. FPS, saniyedeki çerçeve hızıdır. SmartMovie ile çevrilen bir filmi telefonunuzda izlerken, normal PC'de izlediğinizden farklı olarak görüntünün daha yavaş aktığını hissedersiniz. SmartMovie'nin en olumsuz özelliği bence budur. PocketDivX ile çevirdiğiniz bir filmin FPS hızı ise videonun orjinali ile aynı olup, telefonunuzda hızlı ve akışkan bir şekilde izleyebiliyorsunuz. PocketDivX: 1 - SmartMovie: 0 :D

SmartMovie'nin telefon için hazırlanmış oynatıcısı telefonun işlemcisini aşırı derecede kullanmaktadır. Bu da videoların kalitesini arttırdığınızda görüntülerin takıla takıla oynamasına sebep olmaktadır. 512kpbs'de çevirdiğiniz bir filmi
    smartmovie'de tam ekran açmaya çalıştığınızda videonun ne kadar çok takıldığını görebilirsiniz. Telefonu acayip bir şekilde kasmaktadır. PocketDİvX'in playerında ise videolar hiç bir şekilde kasılmamakta ve PC'de nasıl akışkan bir şekilde izliyorsanız telefonda da aynı şekilde sorunsuz izleyebiliyorsunuz. PocketDivX: 2 - SmartMovie: 0 :D

SmartMovie sadece *.avi dosyalarını tanımakta ve açmaktadır. PocketDivx ise .mp3,ogg,avi,dat(vcd),mpg formatlarının tümünü açmakta ve tanımaktadır. Pocket DivX: 3 - SmartMovie: 0 :D

SmartMovie düşük özelliklerine rağmen paralı, pocket divx ise daha fazla özelliğine rağmen ücretsiz bir yazılımdır. PocketDivX: 4 - SmartMovie: 0 :D

SmartMovie'nin arayüzü ile kullanışı PocketDivX'ten daha iyi ve daha rahat olmakla beraber göze daha hoş gelmektedir. PocketDivX playerı ise daha sade,basit ve kullanımı zordur. PocketDivx: 4 - SmartMovie: 1 :D

Bu kadar açıklamadan sonra PocketDivX programını nasıl kullanacağımızı öğrenelim. Programa tıkladıktan sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek. Buradan bizim için gerekli olan "Smartphone" seçeneğine giriyoruz. Diğer aygıtlar için diğer seçenekler kullanılıyor.

Daha sonra ise aşağıdaki gibi programın ana ekranı gelecek. Gerekli olan açıklamaları resim üzerinde gösterdim. Burada bir kaç noktadan bahsedeceğim. Video kalitesi default olarak 12'dir. Bu da smartmovie'nin 512 kpbs kalitesine eşittir. Eşit olmasına rağmen smartmovie'de bir divx film 512 kpbs kalitesinde 210 MB olurken, pocket divx'te 180 MB civarı olmaktadır.

Ayrıca bu kalite ile PC'deki görüntü kalitesini yakalayabiliyorsunuz. Sizlere tavsiyem 12'nin altına düşmeyin. Az daha düşük boyutlu olsun diye kaliteden ödün vererek film zevkinizi bozmayın.[/I][/B]

Filminizin çözünürlüğünü ayarlamak için ana ekrandaki "Change" bölümüne tıklayınız. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek. Burada istediğiniz boyuta getirebilirsiniz filminizi.

Videodan herhangi bir bölümü kesmek için de ana ekrandaki "Cut Clip" butonuna tıklayınız. Aşağıdaki ekran karşınıza gelecek. Buradan "Mark is beginning" dediğiniz de parçanın başlama yerini işaretlemiş oluyorsunuz. "Mark as and" dediğiniz de bitiş yerini işaretliyorsunuz. Böylece o parçayı çıkarmış oluyorsunuz.

Altyazı eklemek içinse video eklediğiniz tuşun yanındaki butona basarak ekleyebiliyorsunuz. (Üstünde "ABC" yazar.)
    PocketDivX Encoder Download:
    http://rapidshare.de/files/10877868/PocketDivXEncoder_0.3.60.exe.html
    TCPMP DivX Player v1.0 for Symbian Download:
    http://rapidshare.de/files/14572303/TCPMP.DivXPlayer.v1.0.s60.SymbianOS.sis.html

Ekran Görüntüleri:

anlatım için [C_a_N_e_R]. e teşekkürler.

Download linkindeki yıldızlar rapid share .

ya ben herseyi yaptım encodeu falan sonra bluetooth ile de bilgisyardan attım ama Dvix Player gormuyo yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeN() -- 30 Mart 2006; 18:19:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

ya ben herseyi yaptım encodeu falan sonra bluetooth ile de bilgisyardan attım ama Dvix Player gormuyo yaaa

bluetoothla gönderirsen telefon avi. yi tanımaz ve haliyle bilinmeyen dosya biçimi diye hata verir ve haliyle de program görmez onun için bu divxleri card reader veya usb ile yollayacaksın başka yolu yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: XelAl

ve işte bomba türkçe karakterli mesajları tek sms olarak yollayan program
    http://www.hemenpaylas.com/download/353379/NaSMS_TR___TURKCE_KARAKTERLI_MESAJLARI_TEK_PARCA_HALINDE_GONDER___.zip.html

Denedınmı kardfsım bi sorun varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: crazy83

quote:

ben önceden kullanıodum hiç indirmeyin türkçe göndermiyo yazıyoruz türkçe karşı tarafa o türkçe karakterler soru işareti olarak gidio yani örnek verirsek; "nasılsın" yazıosak karşı tarafa "nas?ls?n" olarak gidiyo ingilizce olsun daha iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

quote:

Orjinalden alıntı: crazy83

quote:

ben önceden kullanıodum hiç indirmeyin türkçe göndermiyo yazıyoruz türkçe karşı tarafa o türkçe karakterler soru işareti olarak gidio yani örnek verirsek; "nasılsın" yazıosak karşı tarafa "nas?ls?n" olarak gidiyo ingilizce olsun daha iyi

Saolasın kardsım

• quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

tam indiricektim bende yazdığın iyi oldu
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.