Şimdi Ara

Symbol? Linea? Hyundai Era? Corsa? Polo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 35.000 lira param var. Dizel bir araç almak istiyorum.Şu modeller arasında kaldım:

1. Symbol Expression 1.5 dCi 85 bg (15” Aquila Alüminyum Alaşımlı Jantlar + Konfor Paketi : 34.150 TL
    2. FIAT Linea ACTIVE PLUS 1.3 MULTIJET 90 HP (STİL PAKETİ + METALİK BOYA) :32.250 TL
    3. 1.5 CRDi-VGT TEAM ABS ÇHY : 30.400 TL
    4. Yeni Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel - 75 HP Essentia 16" Alaşımlı Jantlar :34.684 TL
    5. Polo 1.2 TDI 75 HP Trendline (metalik boya) : 35.300 TL

• linea derim 2.tercih olarakta era... tabi siz bagaj gereksiz ve tek kişi şehir içi kullanacağım genelde derseniz polo veya corsa daha uygun olabilir...
  • bekarmısın aile varmı çünkü nissan note yi önerebilirim 37000 ama peşin vereceksen güzel bir pazarlıkla istediğin fiyata düşürsün diye düşünüyorum isteren 308 var onada bir bak bu dediklerim sıfır fiyatı ve nissan en full paket arabada klima soğutmalı 9 litrelik çekmece ve direksiyondan kumandalı hız sabitleme müzik sistemi ve bluethoot varki bu hem senin emniyetin için (telefonla konusurken)nacizhane fikrim tabiki karar senin.bende senin baktığın araçlara çok bakmıstım ama onlardan vazgecmemisağlayan bir sürü sebep oldu opelin direksiyon sorunları polo en düşük model renoda paketi de rengide jantıda ekstra para tamam dizel motoru güzel ama benim sana önerdiğim note de dizel reno motorudur.seçim senin SAYGILARIMLA....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet

linea derim 2.tercih olarakta era... tabi siz bagaj gereksiz ve tek kişi şehir içi kullanacağım genelde derseniz polo veya corsa daha uygun olabilir...
    Linea derim bende. Yuh be 34 bin lira Symbol'e.
    İkinci seçenek de ERA derim. Hatta Linea'yı da geç, bence ERA al keyfine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Linea derim bende. Yuh be 34 bin lira Symbol'e.
    İkinci seçenek de ERA derim. Hatta Linea'yı da geç, bence ERA al keyfine bak.

Alıntıları Göster
    Era'da artık ESP'de var. En baz Start versiyonunda bile standart! Bu sınıf için önemli bir ayrıntı karar verirken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoshow

Era'da artık ESP'de var. En baz Start versiyonunda bile standart! Bu sınıf için önemli bir ayrıntı karar verirken.

Alıntıları Göster
    Bir Symbol kullanıcısı olarak Linea.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmavı -- 16 Şubat 2011; 20:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Bir Symbol kullanıcısı olarak Linea.

Alıntıları Göster
    kalite, konfor, performans, tasarruf = polo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihat94rize

kalite, konfor, performans, tasarruf = polo..

Alıntıları Göster
    poloda güzel ama era daha geniş sedan olmasının avantajı var ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAltuns

poloda güzel ama era daha geniş sedan olmasının avantajı var ...

Alıntıları Göster
    Bencede ERA al derim. Era'nın dizel performansı harika. 2 yıl önce test etmiştim dizel ERA'yı resmen o 110 HP'yi ilk kalkışta hissettirdi. Ve son iki yıldır Era'ların özellikle ön konsolu ve koltukları siyah olarak üretilmekte. Göstergelerin aydınlatması da mavi renk. Çok ama çok şık bence. Birde geçen gün çok hoş bir mavi renk gördüm metalik. Ne açık bir mavi nede koyu bir mavi. Adam daha yeni almıştı arabayı belliydi herşeyinden. Resmen hayranlıkla izledim arabayı. Zaten mavi rengi seviyorum. Era'ya da yakışmıştı. Bence içlerinde hem performans, hem donanım hemde fiyat olarak en mantıklısı ERA. 5 bin lirada cebine kalır uzun yıllar binersin ERA'ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 16 Şubat 2011; 21:51:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Bencede ERA al derim. Era'nın dizel performansı harika. 2 yıl önce test etmiştim dizel ERA'yı resmen o 110 HP'yi ilk kalkışta hissettirdi. Ve son iki yıldır Era'ların özellikle ön konsolu ve koltukları siyah olarak üretilmekte. Göstergelerin aydınlatması da mavi renk. Çok ama çok şık bence. Birde geçen gün çok hoş bir mavi renk gördüm metalik. Ne açık bir mavi nede koyu bir mavi. Adam daha yeni almıştı arabayı belliydi herşeyinden. Resmen hayranlıkla izledim arabayı. Zaten mavi rengi seviyorum. Era'ya da yakışmıştı. Bence içlerinde hem performans, hem donanım hemde fiyat olarak en mantıklısı ERA. 5 bin lirada cebine kalır uzun yıllar binersin ERA'ya.

Alıntıları Göster
    Ben era al derim alan memnun satan memnun aracı esp'de standart

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

Ben era al derim alan memnun satan memnun aracı esp'de standart

Alıntıları Göster
    HONDA JAZZ ADA BAK DERİM.ARAÇ BENZİNLİ AMA DİZEL KADAR AZ YAKMASADA B SINIFININ EN AZ YAKAN ARAÇLARDAN BİTANESİ .KEŞKE DİZELİ OLSA HONDANIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akman7322

HONDA JAZZ ADA BAK DERİM.ARAÇ BENZİNLİ AMA DİZEL KADAR AZ YAKMASADA B SINIFININ EN AZ YAKAN ARAÇLARDAN BİTANESİ .KEŞKE DİZELİ OLSA HONDANIN.

Alıntıları Göster
    hondanın dizeli çıkacak ama pahalı olacak forumda onunla ilgili haberler var.takip edebilirsiniz...SAYGILARIMLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: tweenist

hondanın dizeli çıkacak ama pahalı olacak forumda onunla ilgili haberler var.takip edebilirsiniz...SAYGILARIMLA

Alıntıları Göster
    bence ne olursa olsun Fiat Linea'ya bakınca insan içinden verdiğim paraya değmiş diyebilir. Daha heybetli , daha zengin duruyor. Parça fiyatları da uygun.
    Ama ikinci el olsa o paraya temiz bir JETTA yada COROLLA bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msimsek7

bence ne olursa olsun Fiat Linea'ya bakınca insan içinden verdiğim paraya değmiş diyebilir. Daha heybetli , daha zengin duruyor. Parça fiyatları da uygun.
    Ama ikinci el olsa o paraya temiz bir JETTA yada COROLLA bulunabilir.

Alıntıları Göster
    oha bu reno harbi kafayı yemiş olmalı sümbüle 34 bin çekiyorlar

• quote:

Erada ESp mi var? yanılıyor olmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamidiye56

quote:

Erada ESp mi var? yanılıyor olmalısınız.

Alıntıları Göster
    Donanım yenilendi. Bende baştan şaşırdım sizin gibi. Ama hyundai web sayfasından en azından şimdilik fiyatlarını öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Donanım yenilendi. Bende baştan şaşırdım sizin gibi. Ama hyundai web sayfasından en azından şimdilik fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Bence de alınacak araba budur. Sırf Esp için bile alınabilir. 1.5 CRDi START ABS ESP 30.600 Tek kötü yanı Accent in yakında kasa değiştirecek olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 17 Şubat 2011; 19:59:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Bence de alınacak araba budur. Sırf Esp için bile alınabilir. 1.5 CRDi START ABS ESP 30.600 Tek kötü yanı Accent in yakında kasa değiştirecek olması.

Bence çok kötü bir şey değil kasa değiştirecek olması. Yeni kasa hemen girer girmez alınmaz bana göre. En az 1 yıl geçmesi lazım alınması için. Şu an ki 2011 model Era'lar da bana göre 2010'dan itibaren herşey rayına oturmuş durumda. Ve Admire'ler gibi bu Era'lar da klasik olur. Yeni kasa 2012'de Türkiyeye gelse herşeyinin oturması vs. 2013 de almak mantıklı olur. Ve şimdi galiba ERA'lar da bir donanım paketi var ve ESP de var. Bence hiç pişman olmaz konuyu açan arkadaş. 30 bin küsüre hem dizel, hem ESP'li hemde gayet geniş ve performanslı bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Alıntıları Göster
    linea , era , kia rio
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenGerrard

linea , era , kia rio

Alıntıları Göster
    Dizel - otomatik ikinci el bir araba almanızı tavsiye ederim.

Yok bunlardan biri olacak diyorsaniz.
    Eğer aileniz büyükse, büyük arabaya ihtiyacınız varsa yada şehir dışı kullanıyorsanız Linea
    Aileniz küçük yada sürekli şehiriçi kullanıyorsanız corsa olabilir.

Corsa-linea yerine fiesta da tercih edilebilir.

Poloya para verilmez. O kadar para verip bomboş bir araba almak hiç mantıklı değil.
    Era-symbol 35 e değecek arabalar değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.