Şimdi Ara

Sync Managerdan anlayan varsa bi el atsın artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, geçen bir konu daha açmıştım HTC One'ı Sync Manager görmüyr diye, neyse en sonunda gördü, ama bu sefer de yarım yamalak görüyor, telefon PC den internete bağlanabiliyor ama hala dosya atamıyorum, bütün ayarlara girdim çıktım, Sync managerdan denedim, olmadı, sync manager dan start sync diyorum ama hiçbir şey değişmiyor...

Yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler ve iyi akşamlar.

• Format attınız mı bilgisayara veyahut başka bir bilgisayarda deneme yaptınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Format attınız mı bilgisayara veyahut başka bir bilgisayarda deneme yaptınız mı ?

İki bilgisayarda denedim, ikisinde de müzik veya resimi direkt atma veya sync yapma olayını gerçekleştiremedim...
  • Telefonu temizleyip fabrika ayarlarına çevirsek acaba bir işe yarar mı ? Telefondan kaynaklı belkide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Telefonu temizleyip fabrika ayarlarına çevirsek acaba bir işe yarar mı ? Telefondan kaynaklı belkide

Telefonda hiçbir şey olmadığı için sync etmeye çalışıyorum aslen :D yeni doğmuş bebek gibi şu sıralar... hattım yüzünden interneti de olmadığı için pek bir şey yapamıyorum, fabrika çıkışlı neredeyse... HTC nin forumlarına filan baktım, baya bi mesaj var bu duruma benzer ama adamlar doğru düzgün cevap vermemişler
  • catarhactes kullanıcısına yanıt
    Telefonu çaktırmadan satsak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.