Şimdi Ara

SyncMaster 793MB (Samsung) MagicGreen ve sağlık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 sene kadar önce bu monitörü aldım ve 2 aydır PC başına geçince boğazıma birşeyler oluyormuş gibi hissediyorum ve bir öksürme isteği geliyor. İlk başlarda Oruç un verdiği bişey sanmıştım ama.. Bi gün pc ye oturamadım ve öksürmediğimi farkettim.

Yatakdan kalktığımda da öksürmediğimi farkedince.. Monitörle alakalı bi durum olduğunu düşünüyorum.

Bu MagicGreen saçmalığı nedir ya?
    Stress azaltıyormuş.
    İstemiyorum bunu nasıl kapatabilirim/iptal edebilirim.

Eğer sorun monitördende değilse neyden olabilirki?

• ah magicgreen vah magicgreen (up :P )
  • Samsung Electronics, bilgisayar ekranından anyon yayan ‘MagicGreen’ ile sağlıklı monitör dönemi için ilk adımı attı. İlk olarak 17 inç boyutundaki yeni SyncMaster 793MG modelinde kullanılan ‘MagicGreen’ özelliği, havadaki vitamin olarak tanımlanan anyonlarla ekran karşısında daha sağlıklı bir çalışma ortamı sunuyor. Havayı temizleyen anyonlar (negatif iyonlar) kullanıcıların stresten uzak bir ortamda çalışmalarına olanak tanıyor. Aynı zamanda kandaki aktif oksijeninin artmasını da sağlayan anyonlar metabolizmanın daha iyi çalışmasına yardımcı oluyor.

Canlandırıcı (vital) ve saf (pure) kaplama teknolojilerinin kullanıldığı CDT monitör, yalnızca açıkken değil kapalıyken de anyon yaymaya devam ediyor. Monitör, yaydığı uzak kızıl ötesi ışınlar sayesinde anti bakteriyel ve koku önleyici etkiye de sahip.

SyncMaster 793MG’de kullanılan Silver Nano teknolojisi, ön yüzeyinde yüzde 99.9 oranında sterilizasyon sağlayarak bakteri oluşumunu engelliyor. Çevreci TCO 03 sertifikası da bulunan yeni ürün, bekleme süresince 1 watt’ın altındaki enerji tüketimi ile enerji tasarrufuna katkıda bulunuyor.

mış :)

ama neden öksürüyosun bilemicem

• Bu özelliği kapatmanın bi yolu varmıdır?
    istemiyorum ben vitaminsiz kalayım.
  • Bende bu monitörü kullanıyorum kardeş.Bence sen bi doktora git önce bi baksın neyin var yok ?
    Ben öksürmüyorum ki benden hariç 2 kişi daha kullanıyor onlarda öksürmüyor.O özelliği kapatabileceğini zannetmiyorum.

quote:

Bu özelliği kapatmanın bi yolu varmıdır?
    istemiyorum ben vitaminsiz kalayım

Bu cümlelene gerçekten çok güldüm.Vitaminsiz kalayım : )

Bilmiyom ama bence bi doktara git kardeş.Bence monitörden değil ama belkide olabilir cihaz bu bilemem.Hadi kal sağlıcakla!!!
  • Monitörden şöyle olabilir..
    Ne bileyim bi sorun olmuştur. Vitaminleri felan yok ediyodur :P

Dilimi bile farklı hissediyorum. Ne saçma birşeymiş bu ya.. Merak edip aldık (eee ne demişler? insanın başına ne gelirse meraktan diye..)
  • Monitörleri değişelim senle bende 794mb var magicgreen özelliği de yok.
  • neden değişmek isteyesinki?
    monitör çalışıyormu :P
  • Ben 1 sene önce gri-siyah diye aldım ama sadece kenarları gri hoşuma gitmedi yoksa görüntüsünde bir sorun yok.Benim için 793df-mg farketmez istersen değiştirebiliriz.Kendi monitörümün dış görüntüsünü sevmiyorum.
  • Ben özelliklerini okuyunca bu monitörden almaya karar verdim.Fakat hiçbir alışveriş sitesinde bulamadim.Bu monitörden önce çıkmış olan monitörler bile satilirken bunun piyasada olmamasi üzerine forumda arastirdim ve bu olayida okuyunca gercektende insan sagligi acisindan bir problem olusturduda piyasadan kaldirildi mi acaba diye düsünmeden edemedim.Yada Klasik Turk Komplo düşünceleri var bende
  • arkadaşlar bende aynı monitörü kullanıyorum Samsung syncmaster 793MG bende öksürük falan yapmadı
    benimde tercih nedenim negatif iyon falan v.s özelliği (birde ekonomik oluşu ve iyi bir marka)bu özellik bana iyi geldimi derseniz öle ekran başına geçince pür neşe olup bütün stresim gitmedi işe yarıyormu bende tam bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.