Şimdi Ara

Syphon Filter Dark Mirror PS2'ye Duyuruldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu oyun PSP'nin en iyi oyunlarından,belkide en iyisi,Mükemmel bir oyun geliyor PS2'ye,umarım direk portlamaz,biraz daha geliştirirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_1988

ya bu oyun aynı splinter cell gibi doğrumuyum?

oynanabilirliği çok daha yüksek

hele o 3. oyun
  • Syphon Filter cok kaliteli bir seridir ozellikle ilk oyunun yeri kalbimde ayrıdır zamanına gore cok kaliteli bir oyundu ozellikle catısma sahneleri ve düsmanların vuruldugu zaman verdikleri tepkiler harikaydı.Sony konsollarının vazgecilmezlerindendir Syphon Filter
  • bu oyuna atari oyunu diyenler bence ps den fazla zevk almamışıtır..bu oyun zaten bu makineyi efsane yapan şeylerden birisi.. hiç unutmama serinin 3.oyununda makinem bozulmuştu..gittim sırf bu pyun yüzünden ps1 aldım..zaten 1 sene sonrada ps2 çıkmıştı..bu oyundan başkada doğru düzgün oyun oynamadım daha o yeni aldığım makinede...
  • serdar ne ateri oyunu ne diyosun sen olm?bu oyun çok kral.psp de 2006 nın en iyi oyunu seçildi.şimdi de ps2 ye geliyo inşallah yeni özelliklerle gelir.extralar falan..
  • nasıl oynamamışım anlamadım ya bu oyunu 50 tane ps1 oyunu vardı bende.Neyse kısmet ps2 yeymiş sizin söylediğinize güveniyorum inşallah güzel olur
  • Kim nederse desin bu oyun psp nin en iyi oyunu.Grafikler zaten pspde gördüğüm en iyi grafikli oyun
  • classic....
  • bana sert konuşanlara zevkler ve renkler hiç tartışılamaz ben beğenmedim siz ne yaparsanız yan ben beğenmedim çok kötü oyunben resimlerden öyle anlıyom.atari dediysekte siz kendi anlayacağınız şekilde anlamışsınız
  • Hala oyun duyuruluyor ya iyi veya kötü yine de helal olsun.. Ve açıkçası benim gözümde hala 1 numara ps2.. Xbox360 mış ps3 müş peh..
  • playstation1in en iyi aksiyon ajan oyunudur.1.ve2. oyunu harikadır. en iyi serisi syponfilter2dir.3.seride biraz tökezlediler .PS2nin çıkmasıyla syphon filter omega strain yapıldı.Oyun malesef fiyasko ile sonuçlandı.(daha doğrusu sony compiter bu oyuna önem vermedi.) 1.liği malesef metal gear solid 3e kaptırdı. PS2nin son zamanlarına doğru sf:dark mirror'un çıkması herşeyi açıklıyor. Oyun ps1deki popülerliğini kazanmak istiyor ve oyun tutarsa syphon filter yoluna yeni nesil konsol ps3'le devam edecek. oyun inşallah tutar PS3te metal gear solid 3 le yarışacak duruma gelir.(Bu oyunun kaderi sony compiter'in elinde)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ps4

ps1 i benim için efsane yapan seri..hele elektrik silahı ,vardı..süpeeerdi..

üstad ya ben o elektrik silahı hakkında bu forumda öz geçmiş bile yazmıştım o silahı elime alıp option ayalarından sadece efeckt ayarlarını acıp adamı yakıyordum oyle bir bağırma ssi çıkıyordu k millet cama cıkıyordu
  • ben oyunu oynuyorum gayet güzel
    grafik yukarda kratosun verdiği sslerden biraz daha iyi grafik gördüm[106 ekran plazmada]
  • ben ps1 de neredeyse sadece gt2 oynadım.keşke bunuda görseymişim ps1de.
  • ps2 ölmez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.