Şimdi Ara

SYSTEM OF A DOWN DİNLEYENLER (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fb_semo

Yaww yine böle topic açılmışltı orda duydum ve dinliyorum.Adamlar güzel müzik yapıyolar. ne diyim Yiğidi öldür hakkını yeme.

açtığın topictede söylemiştim müziği öğrende gel diye ama anlaşılan hala öğrenememişsin...

• buu ulkede SOAD sewenler olduu sureceee sewmeypdeee kufur edenlerrrreee konusuu aynıı olan msjlar gderrrr bzııı cezalar kesmezzzz olenee kadar SOAD ı sowunuurzzzzzz

• kafalara vura vura göstermek lazım

BKZ:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GobliN

bu arada elimde baya bir fazla seviyede system of a down un live konserleri var (kesilmemiş tam konserler)
    herifler sadece şarkılarını söyleyip arada birkaç laf söyleyip gidiyorlar
    sadece bir kaç tanesinde bazı yalaka seyirciler ermenistan bayrağı açıyor onun haricinde küfür gibi yada Turk kelimesi geçmiyor konserlerinde

neyse yarın erken kalkcam iyi geceler herkese

quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

kendi arşivlerimden biliyorum sende eklemişsin sagol,böyle bişeyin olmadıgını biraz araştırmacı olan kişi zaten bilir şimdi gelmiş forumları okuyun diyeceksiniz tamam forumlarda Türk'leri çekiştiriyor olabilirler ama bunu yapan kolpa ermeni fanları degil mi? yani sonuç olarak müzik yapiyor hemde çok iyi yapiyor siz müzigi degil de yazdıkları sarkılardan kendinize pay cıkarma cabasındasınız.bununla alakalı her topic'e şu salak saçması ön yargının net olarak anlaşılabilmesi için açıklayıcı mesajlar atıyorum fakat gel görki her hafta başı aynı adamlar aynı topicler aynı mesajlar düz mantık devam

Hellmarch forumun gediklisi o kadar emin yazıyorki anlamak mümkün degil? kendisine saygım var ama nasıl oluyor da Türk'ler ve köpekler giremez olayına kendiside inanmış anlamış degilim birde küfür ediyorlar denmiş ı ıh çok ayıp.merak ediyorum;acaba buraya aman aman ülkesini savunan süper milliyetçi Türk vatandaşları hangi biriniz acaba bu söylentiler dogru mu? adamlar konserlerinde böyle böyle yapiyormu? bir araştırayım.. dedinizmi? hangi biriniz live partları indirip izlediniz? amaaaan ne gerek var herşey ortada zaten dimi? saygılar araştırmacı milliyetçi Türk vatandaşları

quote:

live partlarda olmaması normal diyosun anlıyorum tv kanalları dvd prodüktörleri kesmiş olabilir gayet dogal ama kesilmemiş livelar bunlar ki birinde böyle birşeyle karşılaşmadım adamlar sahneye cıkıyo calmaya baslıyolar klasik canlı performans sergileyip terkediyolar bu kadar,ne küfür ne pankart hiç birşey yok..hadi onuda geçtim abi usa de soad fan'ı dostlarım var konserlerine gidiyor bu adamlar yani şimdi ben internetde dolanan bir uydurmaya mı inanayim eşime dostuma mı inanayim!? bakın şöyle varsayımda bulunayım x tarihli x eyaletindeki soad konserinde seyircilerden biri(!) böyle bir pankart açmış olabilir,böyle bir pankart olduysa bile bunu soad grubunun üstüne yıkmamalıyız sonuçta bunu açan bi seyirci haksızmıyım? tamam soad soykırımı destekliyor ama bunu yapması dogal degil mi? onlar ermenistan vatandası ve bunu desteklemesi gayet normal!? bizim nasıl elimizde belgelerimiz var,o var,bu var diyorsak aynı sekilde onlarda bazı şeyleri destekliyorlar.soad'ın göze batmasının nedeni ise popülerligi,adamlar soykırımı yazışmalar halinde desteklemeyecekler elbetde,bunu albümlerinde max 2 parçada dile getiriyorlar ama bunda ülke ismi,kişi ismi belirtmiyorlar ki zaten böyle bişey yapamazlar,yaptıkları ima ederek sarkı yapmak tabi bundan pay cıkaran tek ülke biziz sanırım çünkü yaramız var o pankartın soad grubu tarafından konser alanına asıldıgı iddası o kadar saçma ve mantık dışı ki insanların buna nasıl inandigini anlayamıyorum çünkü böyle bir pankart asmak o kadar basit bir olay degil

buda bana ait baska bir forumdaki mesajım

quote:

öncelikle şu Türkler ve köpekler giremez olayı kesinlikle yalan.tüm videoları ve canlı full konserleri var bende öyle birşey yok.adamlar çalıyor ve basıp gidiyor.2tane kolpanın cıkardıgı bir laf bu sadece ama sorsan 12 yaşında bir sabil bile soad'ın ne oldugunu bile bilmemesine ragmen abiğ adamlar türk düşmani ermeni dölleri dinlemeyin sakın! diyebiliyor tamam vatan millet sakarya ama bu kadar da gözü kapalı yorum yapilmaz,çok ufak bir örnek veriyim ''Soad'a küfür edip onları türk düşmanlıgı ile suçlayan ve hiç bir şarkısını dinlemeyecegini ifade eden insanlar neden ahmet kaya dinler?'' soruyorum size madem bu kadar çok seviyorsunuz vatanınızı neden ahmet kaya dinliyorsunuz? soad'la karşılaştırırsanız ahmet kaya'nın daha büyük bir türk düşmanı oldugu ortaya cıkmazmı?KÜRT bayragının altındaki videosunu,degistirilmis sarkılarını,vatanı nasıl satışını gözlerimizle görmedik mi? AHMET KAYA DİNLEYEN HİÇ BİR KİMSE SOAD'A LAF SÖYLEYEMEZ.burda büyük bir haksızlık var kulakdan dolma yalan haberlerle astıgım astık kestigim kestik yapmakla olmaz.elinde,arşivinde bu tezi ortaya cıkarabilecek kimse yok.sadece konusulup milletin agzında dolaşıyor.ben soad'ı mı savunuyorum hayır ama soad dinliyorum tüm albümleride mevcut(orj degil) adamlar sonuç olarak ermeni asıllılar ve tabii ki soykırım iddaalarini destekliyecekler

not olarak : bir arkadaşımızın yazdıgı mesajda şunu gördüm.eger biz türkiyeye gelirsek bizi vururlar yazmış.amerikada yada avrupa da hiç türk yokmu?vatanını seven ve koruyan türkler sadece türkiye de mi yaşıyor?soad'a usa de ve avrupa turnelerinde neden kendilerine protestolar ve saldırılar olmadı? çünkü böyle birşey yok tamam sitelerinde ermeni soykırımı ile ilgili haberler yayınlamış olabilirler ama sonucda onlarda bir iddaa peşindeler ve bunu heryerde,her cephede insanlarla paylaşacaklardir

Türklere edilen ve pankart olayını kulaktan kulağa dolaştıran sevgili araştırmacı müzik sever kardeşlerim.sizi bir iddaa peşinde görüyorum..eger bu iddaanızı kanıtlayan bir resim video bulursanız bizimle paylaşınız.KANIT istiyoruz sayfalarca yorum degil

• arkadasııım senii kutluormm supersın hep deseeeek tam desdeeek

SOAD
  • quote:

solcu ve humanist ayağına insanları kışkırtıp para kazanmaya çalışan o......i diyebiliriz. çok karşı gibi göründükleri kan ve vahşeti körüklemek için birebirler gerçekten de. yüz yıl geçmiş kapanmış davaları temcit pilavı gibi tekrar tekrar sunarak genç neslin beynini uyuşturan bu topluluğun türkiye'de de bu kadar sevilmesi hayrete düşürüyor insanı. adam hem "hepinizin a.........m" diyor, hem korkusundan konsere bile gelmiyor, hem de hayran kitlesine sahip. tabi şimdi mesaj fasilitesinden bana "nerde etmişler küfür hani bık bık" diyecek yeniyetme veletler olacak, ilk çıktıklarında web sitelerinin şu ankinden daha farklı olduğunu bilmedikleri için yaparlar bunu herhalde.
    müzik olarak ilk dinlediğimde orijinal bulduğum grubu daha da merak edip web sitelerine girdiğimde bilumum ölü çocuk fotoğrafı ve "işte bunları türkler öldürdü, türklerin m........im" tarzı yazılarla karşılaşmamın bu tespitimde büyük payı var sanıyorum.
    (grathanich, 15.05.2003 09:32)

web sitelerindeki forumda, bazilarinin "i can kill a turk with bare hands" gibi yorumlar yaptigi grup.
    ayrica foruma uye olup cevap vermeye calisirken, ulke kismina "turkey" girince, "invalid country" mesaji veriyor.
    yine de sarkilari harika ama o ayri*
    (the herbaliser, 03.06.2004 20:40 ~ 20:42)

new york konserlerinde seyircilere turklere inanilmaz hakaretler dinleten bir grup. muzikte irkciligin bir anlami olmadigini cozemeyen bir cesit 'rock' grubu. turkiye'de yaptiklari muzik bircok genc tarafindan sevilmesinin sebebi ; genclerin kimi dinlediklerini, sozlerini anlamayip muzik tinilarinin guzel olmasindan kaynaklanmaktadir. iyi muzik yapmaktadirlar ancak kotu ruh tasimaktadirlar.

http://members.bstreetwise.com/system/veurope.html?id=62
    http://members.bstreetwise.com/system/veurope.html?id=64
    http://www.boston.com/news/globe/editorial_opinion/oped/articles/2005/11/30/the_trouble_with_turkey/

Eger siyaset yapmak istemiyorlarsa,Türkiye ile ilgili link koymazlar.Ben metal müzikten hazetmem.Soad denen grubun dinlenme nedeni müziginin kaliteli olmasındanmış.Bana her ne kdar gürültü gibi gelsede ilk kendim ögrenmek başkalarının dedigine inanmmak için çeşitli albümlerinden yaklaşık 5 şarkısını indirdim.Sözde Ermeni soykırımı ile ilgili mesajlar içeriyor bazıları.

Rock'la Ermeni Baskısı adlı bir Hürriyet Manşeti:

http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~1@nvid~635848,00.asp

Müzik evsensel ise içinde siyaset de olmamalı.Dinleyen dinler,ama göz göre göre niçin savunma ihtiyacı duyuyorsunuz anlamadım.İnsanlar sanki annelerinin karnından metal müzik ile çıkmış ne dersem boş,Soad aleni olarak Ermeni Soykırımı ile alakadar bir şarkı yapsa,bizim Türk mileti yine dinlemekten vazgeçmez.

Vee,son olarak o sevdigim diyalog:

-herkes: blablabla
    -türk: biz çok seviyor soad noolur türkiyeye gelin ben duydum ki bizi sevmiyomuşlar doğru mu nolur doğru olmasın
    -amerikalı: hayır sizden diil hükumetinizden nefret ediyolar
    -ermeni: yoo sizden nefret ediyoruz hepinizden nefret ediyoruz topunuz seviyyim darbukacıcocukları ulan kabul etseniz de yine nefret edicez zaten hepiniz ölün inşallah
    -türk: ay niye öyle diyosun benim bi sürü ermeni arkadaşım var bak nolur soad türkiyeye gelsin biz çok bayılıyoruz vallahi ay lütfen yapmayın böyle şeyler
    -ermeni: nefret ediyoruz ulaaan
    -amerikalı: dün fransız yapımı bi belgesel izledim soykırımla ilgili. hiç bilmezdim lan hepiniz selecisepetçiçocuguymuşunuz, kabul edin ulan soykırımı. çok güzeldi belgesel, ben de artık dünyadan haberdar bi amerikalıyım, çok mutluyum
    türk: (hala) ay niye öyle diyosun bikbikbijbik
    herkes: bi defol len....
    türk: evet yaptık zaten ben kesin katılıyorum ay nolur konsere gelin ya ben çok seviyor sizin şarkı sözlerine bayılıyor....

Kesinlikle bu kez küfür,argo,kışkırtma yok.Haaa ceza almaktan falan da korkmuyorum,mesajı silerseniz niye silindigini yazın.

• Arkadaşlar sadece birkaç soru:

1- Bu grubun Türk'ler hakkında olur olmadık şeyler söylediği hatta küfür bile ettikleri söleniyor ne kadar doğru ??? (dinleyicilere ve hakkında bilgi sahibi olanlara soruyorm)

2- Eğer böleyse bunun bir kanıtı veya ispatı varmı ?? (Herhangi bir video, ses kaydı, resim fln..)

3- Diyelim ki oda yoq peki bilenlere soruyorm, bunu yapacak kadar haysiyetsiz, şerefsiz Türk düşmanı bir grup mu yoqsa bunların hepsi bu grubu sewmeyen 3-5 iftiracının uydurmalarımı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Arkadaşlar sadece birkaç soru:

1- Bu grubun Türk'ler hakkında olur olmadık şeyler söylediği hatta küfür bile ettikleri söleniyor ne kadar doğru ??? (dinleyicilere ve hakkında bilgi sahibi olanlara soruyorm)

2- Eğer böleyse bunun bir kanıtı veya ispatı varmı ?? (Herhangi bir video, ses kaydı, resim fln..)

3- Diyelim ki oda yoq peki bilenlere soruyorm, bunu yapacak kadar haysiyetsiz, şerefsiz Türk düşmanı bir grup mu yoqsa bunların hepsi bu grubu sewmeyen 3-5 iftiracının uydurmalarımı ???

video, ses kaydı, resim yok sadece yazılı metinler var
  • abi bakın...bende dinliyorum soadı ve güzel müzik yapıolar haklısınız...ancak bu durum sizin onları savunma gereksinimine geçirmemeli..nie buna ihtiyaç duyuyorsunuz...neden kanıt manıt istiyosunuz madem ki müzik için dinliyosunuz kanıt olsa dinlemeyecek misiniz...burda bi çelişki yaratıyosunuz soad severler!!! .."evet şerefsizler kabul ama ben şarkılarını dinliyorum" deyip geçin bu olayı burda kapatın...

• ya bırakın artık bu işleri ya.SOAD a gelene kadar zibille onları katlayacak grup var ya.müzik mi yapıyolar Allah aşkına.şu adamlara bide iyi müzik yapıyolar falan demeyin yaw.adamlarda müzikal anlamda hiçbişey yok.sıfırlar.hadi siyasi konuları falan geçtim bide diyosunuzya "müziği güzel onun için dinliyorum" bırakın bu işleri ya.o kadar kaliteli grup varken şu herifleri gözünüzde büyütmeyin bu kadar.

ayrıca siyasi konularla ilgilide bikaç bişey söyleyim.hani diyosunuzya "müziğini dinleyin yeter.siyasi konuları ilgilendirmesin sizi" bu nası saçma sapan bi yorumdur.zaten müziğe siyaseti karıştan kendileri.biz bişey yapmıyoruzki.iyi yada kötü müziğini yap dinleyen dinlesin dinlemeyen dinlemesin bu kadar.niye siyaseti yok Türkleri karıştırıyosun ki müziğine.saçma sapan fikirlerini müziklerine alet edip siyaset yapıyorlar.e doğal olarak bizde tepkimizi dile getiriyoruz.sonrada biz müziğe siyaseti karıştırmış oluyoruz.olayı başlatıp büyütenler onlar.

her zaman söylediğim gibi bu grubu sevipte dinleyenlere yada sevmeden dinleyenlere Allah akıl fikir ihsan eylesin...

• Türkiye'nin avrupa birliği üyeliğine karşı çıkan bi grubu nasıl seviyorsunuz anlamıyorum bir de herşey vatan için diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _chucky_ -- 15 Şubat 2006 17:28:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybera

ya herifler ermeni , haysiyetsiz , şerefsiz her türlü pislik var ama , iyi müzik yapıyorlar ,,

mesela chop suey gitarda en severek çaldığım şarkılardandır...

hop birade yawaşş o ermeni kelimesinin yanına o kelimeler gelirse benim de tepemin tası atar ..!herkese açık bi site bu daha düzgün konuuşursan sevinirim..ayrıca adamların ne gibi şerefsizliğini yada o saydıklarını yaptıklarını gordun yok nemiş konserlerinin kapısında kopekler ve türkler giremes yazıomş kim dio abi adamlar milyon kez açıklama yaptı bole bişe yok die ortaya biri bi laf atıo herkes peşinden koşuo..lütfen birazdaha dikkatli olalım!!!

• zewkler we renkler tartısılmazz arkadasm herkesıı kndnee braaakk daa kım gsel mzık yapıo kımı sewcemızee kndmız karar werelım....sayglarrr....ya bıdeee bsıı warrr bu form baslııı SYSTEM OF A DOWN DİNLEYENLER dnlemıenler nıee buraa gelıpdee muaaflet yapııııoooo brakında dnleyenler kndıı arasında gselceee sohbet etsıın dmı SOAD fanlarııı?????

SYSTEM OF A DOWN

• quote:

Orjinalden alıntı: sarj tankian

zewkler we renkler tartısılmazz arkadasm herkesıı kndnee braaakk daa kım gsel mzık yapıo kımı sewcemızee kndmız karar werelım....sayglarrr....ya bıdeee bsıı warrr bu form baslııı SYSTEM OF A DOWN DİNLEYENLER dnlemıenler nıee buraa gelıpdee muaaflet yapııııoooo brakında dnleyenler kndıı arasında gselceee sohbet etsıın dmı SOAD fanlarııı?????

SYSTEM OF A DOWN

haklısın aslında sizi kendi halinize bırakmak lazım hatta Allaha havale ediyorum sizi...

• quote:

Orjinalden alıntı: fieldy
    haklısın aslında sizi kendi halinize bırakmak lazım hatta Allaha havale ediyorum sizi...

Çok abartmışsın be kardeşş ayıp senin yaptığın

• İNSANLAR 2 YE AYRILIR

1.SOAD'IN YAPTIĞI İĞRENÇLİKLERİ SEVMEYİP,MÜZİĞİNİDE BU TÜZDEN DİNLEMEYENLER

2.SOAD'IN YAPTIKLARI İĞRENÇLİKLERİ SEVMEYİP AMA MÜZİĞİNE HAYRAN OLANLAR

BEN 2.Sİ OLUYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_hawk07

İNSANLAR 2 YE AYRILIR

1.SOAD'IN YAPTIĞI İĞRENÇLİKLERİ SEVMEYİP,MÜZİĞİNİDE BU TÜZDEN DİNLEMEYENLER

2.SOAD'IN YAPTIKLARI İĞRENÇLİKLERİ SEVMEYİP AMA MÜZİĞİNE HAYRAN OLANLAR

BEN 2.Sİ OLUYORUM

yaptığı iğrençliklerden dolayı değil benim dinlememe sebebim.tabiki oda bi sebep ama asıl önemli olan müzik yapmıyor olmaları.bu herifleri paspas yapacak bi dolu grup var...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.