Şimdi Ara

System Tray (Saat Yanındaki Simgeler) dan iconları kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben system tray da yani saat iconunun yanındaki bazı simgelerden kurtulmak istiyorum. Ama tamamen programı istemiyorum arka planda çalışsın istiyorum. Örneğin virus programım otomatik olarak herbilgisayar açılışında çalışsın ama orda simgesi gözükmesin yada orda görmek istemediğim ama aynı anda arka planda çalışan programlar olmasını istiyorum. Mesela bunu bitcometin son versiyonunda programa entegre bi şekilde gördüm. Bir kısayol atadığınızda program çalışmasına dosya indirmenize rağmen system trayda bile simgesi gözükmeden tamamen gizleniyor. Bende bu işlemi başka programlarda uygulamak istiyorum.

• sen çok istiyorsun

sağ tıkladığında o simgelere "hide" seçeneği varsa

gizlenir simgesi arkaplanda çalışmaya devam eder.
  • nedenki bitcomet bunu yapabiliyosa demekki bir yolu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fretro

Arkadaslar ben system tray da yani saat iconunun yanındaki bazı simgelerden kurtulmak istiyorum. Ama tamamen programı istemiyorum arka planda çalışsın istiyorum. Örneğin virus programım otomatik olarak herbilgisayar açılışında çalışsın ama orda simgesi gözükmesin yada orda görmek istemediğim ama aynı anda arka planda çalışan programlar olmasını istiyorum. Mesela bunu bitcometin son versiyonunda programa entegre bi şekilde gördüm. Bir kısayol atadığınızda program çalışmasına dosya indirmenize rağmen system trayda bile simgesi gözükmeden tamamen gizleniyor. Bende bu işlemi başka programlarda uygulamak istiyorum.

arkadaşım bende bunu araştırıyorum şimdi. yok mu bi yöntemi bunun ya. yok mu bunu bilen. cvp vercek olan. bekliyorum
  • eğer (x) programın options kısmında varsa gizleme seçenegi gizlenir ve arka planda çalısr ama yoksa onun haricinde yapılan seylerde program kapanmıs olur diye düşünüyorum
  • en kolay yolu çalışsa bile gözükmeyen : el tepsiye sağ tık>özellikler>özelleştir>görünmesini istemediğiniz programları >her zaman gizle tamam> yeniden başlat. olay budur.

System Tray (Saat Yanındaki Simgeler) dan iconları kaldırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 14 Ekim 2009; 22:58:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.