Şimdi Ara

Szymkowiak'tan Sabri'ye ağır suçlama!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ligin 5. haftasındaki Gaziantep- spor maçının son dakikasında sol ayak bileğinde kırık meydana gelen ve yaklaşık 2.5 ay sahalardan uzak kalan Szymkowiak sertlikten şikayet etti. Polonyalı yıldız, "En büyük sıkıntı rakiplerimin sakatlığımı kullanıyor olması. Faullerin yüzde 90'ı bu ayağıma yapılıyor. Beni yeniden sakatlamak için büyük çabaları var. Galatasaray maçında da Sabri'nin hareketi bu yöndeydi. Doğrusu çok korktum. Bilerek ayağımı kırmak istedi" diye konuştu.

Daha Fazlası : http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=7305

Ben Szymkowiak 'ın söylediği hareketi hatırlamıyorum. O yüzden yorum yapmayacağım.
    Ama gören arkadaşlara soruyorum o pozisyon nasıl dı ?

Eğer Szymkowiak abarttıysa

Eğer Sabri böyle bir hareket yaptıysa ona da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 17 Mart 2006; 10:57:03 >

• Maalesef pozisyonu hatırlıyamadım.Eğer gerçekten sert bi hareket olsa 10 defa tekrar yapmaları gerekirdi.

Ama daha önemlisi,Szymkowiak bizim şampiyonluk yolunda çekiştiğiiz rakibimizin futbolcusu falan değil.Bu durumda Sabri nin böyle bir kasıta ihtiyaç duyması için bir neden yok.
  • hmss
    Nedense bu aralar bu tür başlıklar açılmaya başlandı
    hemde ezeli dostlarımız fb liler tarafından
    bizim haklarımı koruyan ve ya haklarımız bizim korumamızı isteyen
    insan altında bir şeyler aramadan yapamıyoru
  • quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

hmss

GS'ın eleştirileceği her türlü konuyu kullanıyoruz..Burada TS araç olmuş..Zaten cdemir hocam da bu tip çok topic açar , mimlenmiştir kendisi art niyetliliğinden dolayı..

Hislerinin tercümanı olduysam ne mutlu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboi -- 17 Mart 2006; 11:32:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

quote:

hmss

GS'ın eleştirileceği her türlü konuyu kullanıyoruz..Burada TS araç olmuş..Zaten cdemir hocam da bu tip çok topic açar , mimlenmiştir kendisi art niyetliliğinden dolayı..

Hislerinin tercümanı olduysam ne mutlu bana

Saol Hocam.

• quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

Maalesef pozisyonu hatırlıyamadım.Eğer gerçekten sert bi hareket olsa 10 defa tekrar yapmaları gerekirdi.

Ama daha önemlisi,Szymkowiak bizim şampiyonluk yolunda çekiştiğiiz rakibimizin futbolcusu falan değil.Bu durumda Sabri nin böyle bir kasıta ihtiyaç duyması için bir neden yok.

Olayı dayandırdığın neden çok iyi(!)
    Demek FB'li bir futbolcuya yapabilir ama TS'lu bir futbolcuya asla.
  • Appiah'ın Ayhan'ın suratına basması ne kadar kasıtlıysa buda o kadar kasıtlı.

Appiah ın her maç yaptıklarıda ortada.Bir FB li açtığı için topici FB ye yüklendim
  • Sabri futbolun sertliğini abarttı biraz, Bjk maçında da aynı şekilde ve asi tavırlarına uyuz olmuştum.
  • Ben cdemir in yorumundan art niyet aramıyorum nedeni ise adam bir futbol izleyicisi olarak yorum yapıyor.

Nitekim bu olay fener ile kayserili bir ftbolcu arasında yaşanmış olsaydı bile yine aynısı konuşulurdu. Takımlar deil futbolcuların yaptığı hareketler önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Sabri futbolun sertliğini abarttı biraz, Bjk maçında da aynı şekilde ve asi tavırlarına uyuz olmuştum.

Erwin aslında ben gerçekten o pozisyonun nasıl geliştiğini görmedim ve merak ettim sordum. Sabri bunu yapmışmıdır yada Syzmkoviak mı abartıyor.
    Ama sanırım cevabı bulamıyacağım.

Aslında Electra hocam biraz ipicu vermiş ama tabi hala her şey net değil.
  • sabrinin kisiliği nasıl bir oyuncu olduğu herkes tarafından biliniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Ben cdemir in yorumundan art niyet aramıyorum nedeni ise adam bir futbol izleyicisi olarak yorum yapıyor.

Nitekim bu olay fener ile kayserili bir ftbolcu arasında yaşanmış olsaydı bile yine aynısı konuşulurdu. Takımlar deil futbolcuların yaptığı hareketler önemli

Bu konuda pek emin olamıyorum açıkcası
  • insan hırsına yenilebiliyor sabri bir acıklama yapacaktır herhalde, ve topic acan arkadaşa neden gs+ts ilgilendiren konu siz actınız diye sorulması bana daha ilginç geldi forumda böyle bir kısıtlamamı var anlamadım , sonuçta forum futbol bölümü ,de acılmış bilgilendirme+degerlendirme var normal bir durum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

Maalesef pozisyonu hatırlıyamadım.Eğer gerçekten sert bi hareket olsa 10 defa tekrar yapmaları gerekirdi.

YA CİDDEN BU AÇIKLAMAYI YAPARKEN BOYNUNUN ÜSTÜNDEKİ SAKSI GÖRÜNÜMLÜ KUTUNUN İÇERİSİNİN BOŞ OLMADIĞINDAN EMİNMİSİN

SABRİNİN YAPTIĞI SİZİN GELENEKSEL ÇİRKEFLİĞİNİZ

• Ben birşey görmedim hem zaten böyle birşey olsa hemen futbol programlarında boy boy çıkardı Sabri'nin kasıtlı hareketi diye

@doruk_pirates

Fabrikanın son üretimide sensin heralde
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Ben cdemir in yorumundan art niyet aramıyorum nedeni ise adam bir futbol izleyicisi olarak yorum yapıyor.

Bu konuda pek emin olamıyorum açıkcası

Hocam sen ne düşünürsen düşün.

Ben pozisyonu seyretmediğim halde seyrettim diyip Sabri'yi suçlayabilir yada tam tersi Syzmkowiak'ı yalancılıkla suçlayabilirdim.

Merak ettim. Gerçekten böyle bir şey varmı yoksa Syzmkowiak mı abartıyor ? Pozisyonu gören bilen varsa söylesin dedim.

İkisinden birisi ki mutlaka birisi haklı.
    Haklı olmayanı bulup eleştirmek için bu topiği açtım. Madem hep beraber düzgün futbolcu istiyoruz.
    Kim hatalıysa bulup tepkimizi koyalım dedim.

• @visualize
    kimseye niye topik açtın demiyorum
    benide çok entrese etmiyor
    ama garipsediğimi ortaya koydum son zamanlarda özellikle fb-gs muhabbetlerine özellikle fb lilerin sahip çıkması beni düşündürüyor
    @cdemir
    şimek ayağı kırıldıktan sonra daha çekingen oldu
    pozisyonu aşırı hissi yorumlamış olabilir
    maçı izledim pek dikkatimi çekmemişti dediği gibide olabilir
    fakat ben senin şimeğin ayağının kırıldığı pozisyonla ilgili yormunu hatırlamıyorum
    tabi buda merak uyandırıyor bayram değil seyran değil cdemir şimeki niye öptü diye
  • iRoNMaSTeR futbolcular 1 dk kulup degiştirir ama bizler onları her şarta savunuruz...

forumda zaman zaman birbirimize faul yaptıgımız oluyor ama degerlendirme tüm foruma katılanların senin yorumun ,geçen banada yazmıştın buna benzer fb,liler yok onların adına sen topic acıyorsun diye ..o aklıma geldi birazda..
  • quote:

@visualize
    kimseye niye topik açtın demiyorum
    benide çok entrese etmiyor
    ama garipsediğimi ortaya koydum son zamanlarda özellikle fb-gs muhabbetlerine özellikle fb lilerin sahip çıkması beni düşündürüyor
    @cdemir
    şimek ayağı kırıldıktan sonra daha çekingen oldu
    pozisyonu aşırı hissi yorumlamış olabilir
    maçı izledim pek dikkatimi çekmemişti dediği gibide olabilir
    fakat ben senin şimeğin ayağının kırıldığı pozisyonla ilgili yormunu hatırlamıyorum
    tabi buda merak uyandırıyor bayram değil seyran değil cdemir şimeki niye öptü diye

http://forum.donanimhaber.com/m_4054965/mpage_1/key_Szymkowiak//tm.htm#4057877

Hocam topikte ortalıklarda sende görünmüyorsun. Hadi ben FB'liyim gözüme çarpmadı Sen niye 1-2 şey yazmadın?

O topiğide BJK'lı bir arkadaş açmış. Ama hiç ilgi görmemiş.

Ha belki sizin TS'lular topiğinize gelip geçmiş olsun diyebilirdim. Bu konuda haklısın hatalı davranmışım. Ama kesinlikle art niyetli olduğum için geçmiş olsun dilemediğimi düşünme. Araya başka bir şey girmiş ve mutlaka bu olayı atlamışımdır ve o topiki görmemişimdir.

Bayram seyran olayına da gelirsek.

Takip edebildiğim kadarı ile diğer kluplerle ilgili haberleride takip etmeye çalışırım. Bu haberde gözüme çarptı ve pozisyonu bilen gören arkadaşlardan yorum yapmalarını istedim.

Özellikle böyle bir haber arayıp bulup bunu yazayım diye düşünmedim.

Heralde madem çok ilgilisin peki Syzmkowiak'ın ayağının kırıldığı ile ilgili topic'i niye sen açmadın diye soru soracaksın daha önce söylediğim gibi o konu o zamanlar dikkatimden kaçmış.

• Sabri gercekten cok adi bu konuda. Besiktas - Galatasaray macinda ilk defa ilgimi cekti, sahada tekme atmadik kisi birakmadi. Birisi artik kirmizi karti göstermesi lazim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.