< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
T.....100 40 tanımlamış arkadaşlar.kontrol edin (2. sayfa)

-
-
gene bişey yok...
-
-
boş hiç gelmemiş.
-
benim 3 4 yıllık ve bu senede kuponla alışveriş yapılmış hesaplara gelmiş...ama fazla gelmedi bu sefer 10 da 1 diyelim
-
zaman makinesi bozuk, yoksa denerdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
25 hesapta 0
25 Hesabı nasıl deniyorsunuz 3-5 tane deneyince tekrar deneyemiyorsun
-
3'ü cüzdan tanımlı 7 hesapta 1 tane gelmiş. sipariş tarihi temmuz 2021
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 22 Eylül 2021; 21:22:54 > -
Biri bana pm ile söyleain hangi sitey. Hatırlayamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50 de sıfır
Kupon gelen arkadaşlar en son o hesapla ne zaman alışveriş yapdiniz
kontrolü baya zorlaştırmışlar 3-5 hesapta bir ip değiştirmek gerekiyor
-
Sanırım kupon gelen hesabın en son hangi yıl hangi ay kullanıldığını söylemek devlet sırrı. Kimse söylemediğine göre. Ya da bunu söylemek de yasaklandı. :)
quote:
Orijinalden alıntı: deepbluee6125 Hesabı nasıl deniyorsunuz 3-5 tane deneyince tekrar deneyemiyorsun
örneğin vodafone 4g veya herhangi bir hattan telefondan bilgisayarına interneti yay her hata verince mobil netini aç kapa giriyor. Modemi resetlemekten daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 22 Eylül 2021; 16:13:28 > -
Bombos
Hiç gelmemiş eskisi gibi değil artık
quote:
Orijinalden alıntı: glory34
Sanırım kupon gelen hesabın en son hangi yıl hangi ay kullanıldığını söylemek devlet sırrı. Kimse söylemediğine göre. Ya da bunu söylemek de yasaklandı. :)ağustosta aldıgım hesaba gelmiş çok eski hesaplara gelmemiş benim.
-
40'a yakın hesaptan sadece 2 yıldır alışveriş yapılmamış olan bir tanesine 100/50 gelmiş. Diğerlerinde bir şey yok
.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X