Arkadaşlar ben daha önce sro bot kullandım ama böle bi sorunla karşılaşmadım bot un ayarlarını yapıyorum egitim alanını seçiyorum gidiyor buraya kadar bi sorun yok ama gidip eğitime başlayınca sorunalrda başlıyor bot bir mob kesiyo 4-5 sn arasında bekliyo sonra atack yapmaya başlıyor Giant keserken kayıtlı olan skilleri vuruyor yine 4-5 sn arası bekliyor ve atack yapmaya başlıyor ben buna bi çare bulamadım sizin bi çözümünüz varsa banada anlatın lütfen
Yokmu Arkadaşlar fikri olan ben 2-3 kez sildim bot u yeniden kurdum ama hatayı nerde yaptıgımı bulamadım hala deniyorum zaten sro bot kadar karışık bi ayarı yok bence sro botun ayarlarını yaparken daha çok zorlanmıştım ben dediğim gibi bilen aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar bi yardım edin
İyi Geceler Tüm Dh lı Arkadaşlara
tüm attack skillerini sil refresh yap sonra ekle skilleri
T botun ayarları çok zor degil rahatlıkla yaparsın. Önce attack skillerini sil refresh yap tekrar kaydet. Olmadı bi kontrol et bilgisayarda güvenlik duvarı açıkmı? Herhangi bir virus programı açıkmı bi bak engelliyosa izin ver. O da değilse lagdandır. 1 haftadır fena lag var biliyosun O da olmadı üstüne bir bardak soğuk su iç sefa. O kadar aradım ancak bunları bulabildim. Uyuyosundur diye buraya yazdım