Şimdi Ara

t-mac 7 nin son halii --t-mac7 team mac-- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
39.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tmac i cok severim ama modeli beğenmedim
  • daha 2 ay önce 6sını aldım yaaaaa
  • dostum budaha resmı sıtede bıle yok çıkmadı yanı tasarımaşamasında çıkanakar yaz sonunu bulur
  • ooohhhh beeeee!! (biraz daha modası war yani)
  • evet t-mac 6 da ılk bole çıktı 4-5 ay sonra tam çıkmıştı bu arada bunla beraber yenı akıllı basket ayakkabısı gelıo koşu modelının yenısı çıktı
    ozellık olarak daha guçlu batarya daha rahatlık daha kullanışlı pıl yeri bıkaç ustun ozellık ve en onemlısı gordugum kadarıyla daha guçlu motor ayakkabımı arabamı :D::DD
     t-mac 7 nin son halii  --t-mac7 team mac--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazgUL_vB -- 28 Mart 2007; 16:47:07 >

• tim duncan'ın ayakkabısı sanırım son koyduğunda
  • hayır duncanın ayakkabısı şuan çipli degıl sadece adidas_1 e sponsorluk ettı reklam amaçlı suan gıydıgı normal adidas cool duncan serisi artı son koydugum koşu ayakkabısı bıleklerden anla:D:D
  • duncan da giydi bunun basketbol modelini çok iyi hatırlıyorum
  • valla böyle bi ayakkabı giydi diye hatırlıyorum td.. neyse uzatmaya gerek yok.

ayakkabıdaki gariplikde demekki koşu ayakkabısı olmasıymış
  • valla pek inansım gelmiyor ama oladabilir T-MAC serilerinde her ayakkabıda bi özelik oluyo bunda pek bi özellik göremedim hemde daha çok erken
  • T-MAC 1
    den sonra kalite git gide düşmeye başladı..T-MAC 4 te biraz daha farklı bi tasarım yaratarak ilgi çekmeye çalıssalar da o da sadece görünümden ibaret kaba ve tabanı oldukça sert bir ayakkabıydı..Tabi şimdiki gençler için rahatlıktan çok görünüm ön planda okuduklarıma göre..Para var imkan var olmassa başka alırım diosanız ne mutlu size ama diğerleri için rahatlık ve dayanıklılık daha ön planda olmalı diyorum....
  • Tim Duncan için ayrı t-mac ıçın ayrı ıkıtane var bundan bu duncanın galıba siteye bakın
    http://www.kixandthecity.com/2007/04/26/new-pix-of-the-upcoming-adidas-ts-tim-duncan-and-dwight-howard/

t-macınkı daha gusell
    saçma olmuuşş

• bilmem farkında mısın dwight howard yazıyo
  • t-mac galıma team mac varya heralde ekıptekı herkeze aynı ayakkabı ama azcık renk farklıgı gıbı şeylerle sundular yanı aynı ayakkabıyı adıdas sponsoru t-mac duncan gıbı kışeler uzerıne urettıler
    yenı resımler

BU KESIN T-MAC 7 YAW

• bu son hali guzelmis
    burda da var
    http://www.sneakerfiles.com/2007/03/26/adidas-tmac-ts-light-speed-sample/

üstten görünüş süper.. ama 250+ lira verilmezki ayakkabıya kardeşim
  •  t-mac 7 nin son halii  --t-mac7 team mac--

galıba kesın olaak cıktııı saglam bışe beylerde tuşda hava pompalıyosa manyak olur ama eksı tuşu yok:

• bnce güzel ayakkabı deil nikeın tasarımları daha çok hoşuma gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazgUL_vB

buymuşş..

+ tuşuunu anlayamadım ama gusel

+ tuş değil Adidas ın ayakkabı teknolojilerinden bir sistemin amblemi.Adidas ürettiği ayakkabılarda a^3,Torsion System,Adiprene ve adiprene+ gibi sistemler kullanır bu ayakkabıda da Adiprene+ bulunuyor.Yani ön ayakta oluşan enerjinin maksimum verimle arka ayağa transferi diye geçiyo .

• ya 3 gün önce t mac 6 aldım yaaa ... tabanı nasıl onu merak ediyorum bir de gerçekten t mac 7 mi o ayakkabılar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkprincé -- 17 Mayıs 2007; 16:28:35 >
  • Ben T-mac 6 low aldım geçen gün o çok daha hoş.Bu modeli beğenmedim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.