Şimdi Ara

T Mobile Avea Gprs Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Bende Alman bir pocket pc var.T mobile markalı.Gprs e bağlanmak istiyorum ama ayarlarını bulamıyorum.pocket pc 2002 yüklü.Avea hat kullanıyorum ama sitesinde benim telefonumun ayarları yok.Eski telefonum Casper M500 tü ayarları hemen hemen aynı ama olmuyo resim olarak anlatabilecek biri varsa şimdiden çok teşekkür ederim gerçekten çok acil!!!

• Bildigim kadari ile T-mobile rom u yüklü telefonlarda internet baglanti ayarlari kisitlanmis yani t-mobile programi baska baglantiya izin vermiyor bagimsiz bir rom isini görür.
    quote:

Orjinalden alıntı: cappuchino

Arkadaşlar merhaba.Bende Alman bir pocket pc var.T mobile markalı.Gprs e bağlanmak istiyorum ama ayarlarını bulamıyorum.pocket pc 2002 yüklü.Avea hat kullanıyorum ama sitesinde benim telefonumun ayarları yok.Eski telefonum Casper M500 tü ayarları hemen hemen aynı ama olmuyo resim olarak anlatabilecek biri varsa şimdiden çok teşekkür ederim gerçekten çok acil!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

Bildigim kadari ile T-mobile rom u yüklü telefonlarda internet baglanti ayarlari kisitlanmis yani t-mobile programi baska baglantiya izin vermiyor bagimsiz bir rom isini görür.
    quote:

Arkadaşlar merhaba.Bende Alman bir pocket pc var.T mobile markalı.Gprs e bağlanmak istiyorum ama ayarlarını bulamıyorum.pocket pc 2002 yüklü.Avea hat kullanıyorum ama sitesinde benim telefonumun ayarları yok.Eski telefonum Casper M500 tü ayarları hemen hemen aynı ama olmuyo resim olarak anlatabilecek biri varsa şimdiden çok teşekkür ederim gerçekten çok acil!!!

Pocket pc 2002 rom yüklü cihazda.İnternete giriyor.Bunu önceden kullanan msne giriyormuş.Günlerdir uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim lütfen yardım....2002 ile uyumlu başka bi msn programı varsa da olabilir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

Bildigim kadari ile T-mobile rom u yüklü telefonlarda internet baglanti ayarlari kisitlanmis yani t-mobile programi baska baglantiya izin vermiyor bagimsiz bir rom isini görür.
    quote:

Pocket pc 2002 rom yüklü cihazda.İnternete giriyor.Bunu önceden kullanan msne giriyormuş.Günlerdir uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim lütfen yardım....2002 ile uyumlu başka bi msn programı varsa da olabilir.

agile messenger
    miranda

• Dostum agile ve miranda'nın 2002 işletim sistemi için programı yok malesez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.