Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: root16
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.306
Cevap
138
Favori
372.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kadrana navigasyon yaptırmak istiyorum ünitem uygun ancak yapanlar ağzını 7-8 binden açıyor gps antenei ve basit bir kod için açıkçası rakam fazla geliyor daha uyguna yaptıran varmı kayseri,adana veya Ankara'da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ssmm kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz hafta bende fiyat aldım kablosuz carplay ile beraber 10 bin TL dediler Ankarada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interhaci -- 3 Şubat 2025; 0:22:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tyrell T kullanıcısına yanıt

Komple yapmak için ne kadar istiyorlar? Ben geçen sene sormuştum 75 bin lira gibi bir rakam söylenmişti. Elbette faydalı ama 3 yılda bir bu rakamı vererek nasıl bir fayda elde etmiş olacağız?

Bayide mecburen yapmışlardı yoksa onu da yaptırmazdım. şimdi bir de söktürme derdi çıktı. Oraya denk gelen kuş pisliklerinde panik yapmamam dışında net bir fayda hatırlamıyorum.

• 2024 model, 2025 çıkışlı stye ile aranıza katıldım. (Aslında akvaryum motorundan CPU soğutma yapma dönemlerinden üyeydim, forum henüz başka konulara genislememisti) Konunun çoğunu okudum, mevcut gelen araçtaki bazı farklar konusunda bilgilendireyim, çünkü vw internet sitesindeki donanım bilgileri, sene içinde paket degisiklikleri vs ile güncel değil..
    -arac ascot gri, siyah tavan standart geldi
    - orta konsol infotainment Taigodaki tek tuşlu 8" e dönmüş, pratikte bir fark var mı bilmiyorum, bilen varsa yazarsa sevinirim.
    - kablosuz Android auto vs sorunsuz.
    - hayalet gösterge life taki 8" versiyon ile değişmiş, büyük olana yükselmiştim...
    - acc, şerit takip standart, tabela tanıma var gibi görünse de çalışmıyor (kontka açıldığında bölgede aktif değil vs gibi bir uyarı geliyor, sonra gelmiyor) Side assist yok.
    -koltuk ısıtma standart, bu paket için fena bir özellik değil, bel desteği var, ama bazı incelemelerde gördüğüm sürücü koltuğunda bacak altına gelen destek/uzatma yok.
    -geri görüş kamerası, park assist vs sanırım daha önce de pakette standarttı.
    Aktif olarak kullandığım Passat 1.5 TSI life a göre sessizlik ve konfor, hatta yol tutuş pek aşağı değil, bu anlamda bir B SUV dan yukarıda, iç donanım olarak daha iyi (2021 Passat life ta kablosuz Android auto dahi yoktu)
    Yakın zamana kadar kullandığım eşimin 2014 DCI cliosuna göre ise ciddi devrim yaşadık.
    -bahsedilen koltuk altından gelen karbon hortum vs sesi şimdilik yok.
    Şimdilik şehir içi ve 400 km civarı uzun yol kullandım, oturuş pozisyonu, koltuklar, konfor, sessizlik, performans, tüketim vs konusunda gayet tatminkar (referans olarak Passat, Clio değil), passattan bir miktar daha az motor titreşimli geldi...
    Araca stek kaput, tavan, ön çamurluk, yan direk ppf kaplattım, sürücü ve yolcu yan camlara llumar 2 numara film dışarıdan arka camlarla uyumlu görüntü verdi (fiyat sormayın, biraz tanıdık işi oldu)
    Deneyimim arttıkça paylaşırım, aklıma gelmeyen paket değişiklikleri konusunda sorunuz varsa yardımcı olabilirim...

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzytull -- 3 Şubat 2025; 10:19:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gozcelik kullanıcısına yanıt
    Bayide yapılanların kalitesi düşük oluyor.Passat ta var, 4 seneye yaklaşıyor ama araç güneş görmedi, 22k km de, yine de acil sokturmem lazım, yine de kuş pisliginden ciddi koruma sağladı (araç koyu gri)
    Stek yanlış hatırlamıyorsam 7 yıl civarı garanti veriyor. Tanıdık olduğu için nisbeten uygun fiyatla kaput çamurluk far tavan kaplattım,ama liste fiyatından, hele ki tüm arabayı kesinlikle kaplatmazdım, kuş pisliği vs yi günlük silmek daha makul...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzytull -- 3 Şubat 2025; 10:30:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.