Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (225. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.545
Cevap
147
Favori
396.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gizli özelliklerinden açtırmanız gerekiyor. Hem ana ekran hemde orta ekranda aynı anda yada farklı zamanlarda kullanabiliyorsunuz.

• oktaysar O kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun, desturu ile kırılmış okuyunca çok üzüldüm. Nazar boncuğu olsun diyelim.

Bunun için 4 ihtimal var önünüzde;

1) Serviste parça değişimi yapılacak. Kırılan tek ızgara değişmez komple orta menfez değişecek. Muhtemelen çok para isterler. Yine de fiyat sorun isterseniz.

2) Orta menfezci söküp o parçayı temiz bir işçilikle plastik yapıştırıcı ile yapıştıracaksınız ve sonra hep dikkatli olacaksınız orası için. Muhtemelen minik de olsa yapıştırma izi görülür ama şunaki halinden iyidir.

3) Parçayı söküp kırılan ızgarayı veya sağ menfezdeki karşılığını 3d yazıcı işi ile uğraşan birine teslim edeceksiniz ve o da sol taraf için 3d yazıcı ile baskı alacak

4) Aşağıdaki linkteki gibi çıkma yedek parça bulup onunla değiştireceksiniz. Eğer komple parça değişmek istemezseniz çıkma parçadaki sadece kırılan ızgarayı dikkatlice söküp takacaksınız. (ilandaki sizinki ile uyumlu mu bilmiyorum onda krom detay var fark var, makyajlı kasa, paket vs farklara dikkat edin )

https://www.sahibinden.com/s/75upkvOo

Not: tek ızgara sökmek biraz zor bir iş. Eski polomda başıma gelmişti. Yanlış hatırlamıyorsam ızgara sökmek için orta yön tuşunu sökmek gerekiyor o da aslında diğer ızgaraları tutuyor, onu sökünce hepsi boşa çıkıyor vs biraz dertli bir işti ama sonunda parçanız orijinal kalmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 8 Nisan 2025; 14:38:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkin39 kullanıcısına yanıt

maliyet nedir?

• Arkadaşlar life aracımı sattım 2024, şuan 2024 mavi renk sıfır kampanyalı 1800 style paket almayı düşüniyorum sizce nasıl. 2025 modelleri 1885 lira

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cassation kullanıcısına yanıt

Hocam detaylıca yön göstermişsiniz, öncelikle teşekkür ederim size. Servise gösterdim linkini verdiğiniz çıkma parça gibi komple değişecek dediler. 10.150 ama yeni almışsınız işçilik hiç almayalım 6.300 dediler. Böyle saçma bir kırık için bu paralar da bana gereksiz geldi açıkcası.

Verdiğiniz linkteki gibi çıkma parça kovalamak en mantıklısı ama şimdilik o kısma kabloları birleştirmeye yarayan siyah makaronlardan kısa bir parça takarak ısıttım ve parça sabitlendi. Hatta menfez yönlendiricisi ile yön de alıyor. Birçok yapıştırıcı denedim ama menfez malzemesi tuhaf sert bir plastik, hiç tutmadı. Bir üst ızgaraya da bu kez kibarca   aşağıya doğru hafif sarkan mıknatıslı telefon tutacağı taktım, alt ızgara gözükmüyor artık ne görüntü de ne de kullanımda sıkıntı kaldı. Satarken buna takılan olur diye uzun zaman içinde benim piyano black çerçeveye uygun çıkma parça bakarım. şimdilik böyle çözüldü. Sağ olun ilginiz için.

• Audi hayranı61 A kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun satış hızını ve kaça satıldığını merak ettim ikinci elde piyasasını öğrenmek açısından.

4 gün 1685

Çok iyiymiş. Bayi fiyatında neredeyse. İnşallah umduğunuz gibi de alırsınız.

Piyasada bakarsanız hep aynı fiyatları yazılıyor teşekkür ederim

• arkin39 kullanıcısına yanıt

Gizli özellik denen şeyleri açtırdım ama renk değişimleri, sinyal değişimleri ve kadran değişimleri dışında bir yenilik gelmedi .... başka bi yerden de mi sordursam napsam

4000 işçiliğe mi yazıyorlarmış maşallah yani. Rica ederim. Halletmenize çok sevindim, demekki 5. bir yöntem de varmış :) Emeğinize sağlık, paylaştıkça bilgileniyoruz.

Valla daha 2 ay önce arkadaşım 2024 sıfırı 1578 e mi ne almıştı. Çok iyi fiyata satmışsımız.

115 lira ekleyip style alabilmek çok iyi bir ticaret olur sizin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 8 Nisan 2025; 22:48:13 >
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok sağolun. 2025model olsaydı tadından yenmezdi de😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi hayranı61 -- 8 Nisan 2025; 22:49:29 >
  • Ben 2025 life metalik olarak 1.707 liraya aldım. 1725 dediler, 1720ye bırakırsanız alayım dedim, müdürüme sorup size döneyim dedi. Döndüğünde 1.707'ye oldu dedi. 20 yi 7 mi anladı ne oldu çözemedim *** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 8 Nisan 2025; 22:54:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cilgin21

Gizli özellik denen şeyleri açtırdım ama renk değişimleri, sinyal değişimleri ve kadran değişimleri dışında bir yenilik gelmedi .... başka bi yerden de mi sordursam napsam

Ne kadara yaptırdınız? 2025 ler için kilit açılmıyor diyorlar. Ayrıca bugün bayiye sordum garantiden çıkar aracınız dedi, yoksa sadece renk değişimi için bile yaptırmaya değer.

Haklısınız ama inanın fiyat farkına hiç değmez, aradaki farka komple PPF yaptırırsınız, ya da 3-5 gün güzel bir tatil / yurt dışı seyahati yaparsınız :))))

1 sene önce 1000 tl ye açtırmıştım ama bu navigasyonu kadrana alma olayı yok benimkinde ....

• Cilgin21 C kullanıcısına yanıt

2020 ve 2023 model aralığına kablosuz carplay/android auto ve dahili navigasyon aktivasyonu yapılabiliyor. Bu aktivasyon ile birlikte teyp yazılımı ve navigasyon haritası güncelleniyor. istanbul anadolu yakasında bu aktivasyonu yapabilirim.

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***

2024 ve 2025 modellerde sfd2 kilidi var. Kilit açilabiliyor. Ama çözüm yurtdışı olduğu için işlem ücreti ucuz değil.

• Cilgin21 C kullanıcısına yanıt

telefondan bağlayarak gördüğünüz google maps harita görünümünü kadrana alamıyorsunuz. Kadrana sadece eğer dahili navigasyonu aktif ettirirseniz o alınabiliyor(muş).

Ben anlık trafik bilgisini de aktif görmek istediğim için dahili navigasyonu eski aracımda da kullanmıyordum, şimdiki aracımda da yok ve eksikliğini hissetmiyorum. Malum google maps, yandex map gibi uygulamalar yoldaki trafik kazalarına kadar anlık bilgi verip daha uygun rotalara yönlendirebiliyorlar. Keşke bu uygulamaların harita görünümünü de kadrana almanın bir yolu olsaymış. Neyseki bizim araçlarda orta tablet ekranı da sürücünün bakış açısına uygun. O yüzden çok sorun yaşanmıyor.

Bu arada bu uygulamaların "100 metre sonra sola dön" gibi işaretleri kadranda çıkartılabiliyormuş. Ben de yazılım ayarlarından oynayıp yapmıştım. Ama sonra hiç kullanmadığımı farkedip kaldırmıştım diye hatırlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.