Şimdi Ara

T-shirt basıp satmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler düşüncem t-shirtlere dizi amblemlerini, müzik gruplarının isimlerini falan basıp satmayı düşünüyorum. Diziler ya da müzik grupları için telif hakkı sorunu olur mu deneyen var mıdır ?

• neden olsun?
  • Ne biliyim. Sonuçta ticari bir şey. Onları kullanarak para kazanıyoruz.
  • olmaz heralde.ama pek kimse almaz gibi.sadece arkadaslarin tanidiklar falan alir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminem t shirti bas hemen alayım kardeş :D
  • Benim dusuncem pc markalari mesela Alevli Asus ve altina Powered Teknology falan gibi boyle alimli dikkat ceken:)
  • Benim dusuncemde ciftlere uygun tshirtler tasarlayip satmak ama baya bi sermeya harcayip yuklu girmek istiyorum.. insallah imkanim olur tutucagini dusunuyorum. Superman tshirtleri tarzi ama superman degil daha farkli orjinal tasarimlar.. eminimki sevgililerinde hosuna gider....

Her hakki bende saklidir. Benden izinsiz kopyalanamaz, dagitilamaz, satilamaz. Satanlar hakkinda hukuki islem baslatirim ben yapicam nuleyn..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostumwww.theyetee.com diye bir site ordan tasarim cal kesin is yapar hatta taksimde toptan bile okutursun

• Sast kullanıcısına yanıt
    Benim sorum zaten telif haklarıydı sen de direk çal demişssin Tasarım çalınıp yapılabilir tabiki de fakat işin içinde para kazanmak olduğunda telif hakkıdır şudur budur sıkıntı olabilir. O yüzden yasadışı yapmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elrond09

Benim sorum zaten telif haklarıydı sen de direk çal demişssin Tasarım çalınıp yapılabilir tabiki de fakat işin içinde para kazanmak olduğunda telif hakkıdır şudur budur sıkıntı olabilir. O yüzden yasadışı yapmak istemiyorum.

Dostum bunlar abd de bizim yasalara gore gelip Turkiyede suc duyurusunda bulunmalari lazim bide bagimsiz sanatcilarla calisiyorlar bi suru bisey olmaz ama sen bilirsin tabi

• Snoop'un bastır alırım volla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.