Şimdi Ara

t220 vs t220HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu hafta icinde t220 veya t220HD alacagim ama baya arastirmama ramen hala kesin cevaplar alabilmis degilim.

hd modelinde tv ozelligi var ve response time 5ms. oysaki t220de response time 2 ms. ayrica t220de contrast ratio : DC 20,000:1 (1000:1) hd modelinde ise DC 10000:1(1000:1)

benim t220 yi oyun oynayacak olmam ama aralarinda fark yok ise tv tunerli hd modelini sececegim.

bu konuda bilgisi olanlar yardim ederse sevinirim.

• T220 yirmilerde herkes çözünürlük sorunu yaşıyor gördüğüm kadarıyla oyüzden ben de t220 alma işini ertelemiş durumdayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odeon

selamlar,

bu hafta icinde t220 veya t220HD alacagim ama baya arastirmama ramen hala kesin cevaplar alabilmis degilim.

hd modelinde tv ozelligi var ve response time 5ms. oysaki t220de response time 2 ms. ayrica t220de contrast ratio : DC 20,000:1 (1000:1) hd modelinde ise DC 10000:1(1000:1)

benim t220 yi oyun oynayacak olmam ama aralarinda fark yok ise tv tunerli hd modelini sececegim.

bu konuda bilgisi olanlar yardim ederse sevinirim.

bıldıgımız catı antenıyle tv ızleyebılırmıyım arkadaslar,kablolu tv fln yok,canak anten de yok,eskı usullerle ızleyebılırmıyız tv t220hd de?
  • Evet anten girişi tvlerde olan türden. Direkt takıp kanal ayarı yapıp izleyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Evet anten girişi tvlerde olan türden. Direkt takıp kanal ayarı yapıp izleyebilirsin.

siz denedınızmı hocam?nasıl cekıyor?carrefourda 650 lıraya gordum,ındırıme gırmıs herkes kapısmıs tabı sadece vıtrın urunu kalmıs bırde nasıl anlıycam bunun pıksel sorunu fln olmadıgını hocam?sizde uygunmu alayımmı?maksımuma 12 taksıt yaparız dedıler
  • Kendim denemedim. Mavi bilgisayarda gördüm. TV kartının antenini direkt arkasına takmışlardı. TV kartı antenleri çok ince ve küçük olduğu için yayın alışı pek net olmuyor. Ama kötü de değildi. Fiyat çok iyi. Şuanda 800 tlden aşağı pek yer satmıyor. Ölü piksel olayını sor. Garanti veya değişim yapıyorlar mı? En önemlisi bu çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG E2260S-PN MONİTÖR NASIL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Kendim denemedim. Mavi bilgisayarda gördüm. TV kartının antenini direkt arkasına takmışlardı. TV kartı antenleri çok ince ve küçük olduğu için yayın alışı pek net olmuyor. Ama kötü de değildi. Fiyat çok iyi. Şuanda 800 tlden aşağı pek yer satmıyor. Ölü piksel olayını sor. Garanti veya değişim yapıyorlar mı? En önemlisi bu çünkü.

tv kartlarının antenlerı de bu catı antenlerınden mı hocam?bırde takarsam goruntu alamazsam dıye korkuyorum cunku dıgıtal baska hıcbırseyım yok,ne uydu antenı ne kablolu tv(o da analog oluyor ama neyse:D)
    ellerınde son kaldıgı ıcın ancak ıade alırlar onuda yapıyorlarmı dıye sorayım en ıyısı,pekı hocam vıtrınde bu zamana kadar calısmıs olması bır sorun yaratırmı?bırde olu pıksek olayını nasıl anlarım?cok ıyı gozlere mı sahıp olmam lazım bazen dıkkat cekmıyor cunku olu pıkselde olsa,beyaz yada sıyah bır sayfamı acayım napayım nasıl zınk dıye karsıma cıkar bu olu pıksel warsa?orda programla deneyemecegıme gore:S

• t220hd nin arkasında hem anten hemde scart var. ister analog anten bağla, ister digital receiverdan scart bağla. tıpkı lcd tv gibi. ölü piksel ekranda bir leke gibi hemen kendini belli eder. Özellikle siyah renkte. Anlaşılan teşir ürün alıcaksın. Biraz sıkıntı olabilir. Fiyat ondan düşük. Birde carrefour dedin ya ben biraz tedirgin oldum şimdi. Oradan hp yazıcı almıştım zamanında. Yapmadık arıza bırakmadı. Bence iyice düşün taşın öyle karar ver.
  • bunu baska nereden bulabılırım olu pıksel garantısıyle?
    bırde kalmamıs baska urun ıste teshır urunu var bır tek,sorarım ıyıce gerı ıade kosullarını,ona gore alırım,eğer 650-700 aralıgında garantılı olu pıkselsız baska bır yer bulursam ordan almayı dusunuyorum,hatta ılan actım donanımda/ikinci elde
  • Mavi ve Vatan bilgisayar ölü piksel garantisi veriyordu. Yanılmıyorsam 1 ay. Zaten ilk günlerde çıkmayınca bir daha kolay kolay çıkmıyor. Tabi darbe yemediği sürece. İstersen boş vaktinde bi mavi-vatan yap derim. Durumu güncellemek için.
  • su anda vatanda 831(world card yok kampanyasız 930)
    mavide 734 cardfınansa %18 ındırım 6 taksıt(o guzel ama 650 yanında kafam karısıo hangısı acaba dıye)
    carrefour la gıdıp goruscem ne kadar ınandırıcı guven verıcı konuscaklar bırde monıtoru daha yakından ıncelıcem pıksel fln warmı?zaten kac gundur calısıo orda cıkmamıssa cıkmaz ınsallah)
  • 22 ınclerde nasıl HD oluyo ben bunu anlamıyorum. olmaz kı :S yapılmaz yanıı. 22 ınc HD yok kı... HD serısı sadece televızyon var anlamına gelıyor. oyun oynıycaksan tabıı kı t220 al derım. hatta t220 al bı de harıcı tv kartı al. o daha mantıklı. asagı yukarı aynı paraya gelır zaten. ıhtıyaca gore alınmalı. oyun oynıcam dıyorsan tabıı kı t220 tepkımesı de kısa parlaklıgı da fazla. ben olsam kı su anda aynı asamadayım senınle normal olan monıtoru secerdım. televızyonsuz alırrdım. bende aynı celıskıde kaldım samungun 24 luklerınde. ve televızyonlu olanlarından vazgectım hatta samsungdan da gectım. asus alıcam :)))) ama sen samsung dıyorsan T220 derım ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardadem

22 ınclerde nasıl HD oluyo ben bunu anlamıyorum. olmaz kı :S yapılmaz yanıı. 22 ınc HD yok kı... HD serısı sadece televızyon var anlamına gelıyor. oyun oynıycaksan tabıı kı t220 al derım. hatta t220 al bı de harıcı tv kartı al. o daha mantıklı. asagı yukarı aynı paraya gelır zaten. ıhtıyaca gore alınmalı. oyun oynıcam dıyorsan tabıı kı t220 tepkımesı de kısa parlaklıgı da fazla. ben olsam kı su anda aynı asamadayım senınle normal olan monıtoru secerdım. televızyonsuz alırrdım. bende aynı celıskıde kaldım samungun 24 luklerınde. ve televızyonlu olanlarından vazgectım hatta samsungdan da gectım. asus alıcam :)))) ama sen samsung dıyorsan T220 derım ben.

22" HD var. Oradaki HD'nin anlamı TV olarak kullanılabiliyor demek istemesidir.

HD = 1280x720
    Full HD = 1920x1080

Oyunda pek farkedeceğini sanmıyorum. Tabi monitörün içine girmedikten sonra.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.