Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- Bu garanti telefoncular falan ne yöntemle yapıyorlar telefonu merak etmişimdir.Ama onsan daha önemlisi hiç tepki vermeyen cihazı yapabilmeleri.Yapıyorlardır umarım öyle demiştin.

2-Hani açamayacakları için garantidedir dedinya peki soft brick olsaydı onda anlayacaklarmıydı ne değişiyo ? Hard brickte başka şeyler mi yüklüyorlar.

Bu sorularım bilen birilerine ama özellikle forumberde cevaplarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende t50den 5plusa gecdim oldukca iyi

• maybe4you kullanıcısına yanıt
    Bende numaralar hala çift kayıtlı whatsapp sağolsun bunuda hala düzeltemedim ne yaptıysam
  • T.GhostNetwork kullanıcısına yanıt
    Rehbere gir, üç noktaya tıkla, görüntülenecek kişilere tıkla. Oradan sana uygun olanı seç bu kadar :) bende yalnız telefon seçili.

• Görüntülü görüşme icin Almak istiyorum anneme ön kamera iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam zaten sıkıntı orada her isim rehberde 4 defa kayıtlı ve dediğiniz gibi telefon seçili aşağıda resimlerde gösterdiğim gibi isimleri tek tek sildim ama 1 hafta sonra tekrar aynsı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.GhostNetwork -- 7 Eylül 2016; 21:19:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

Hocam zaten sıkıntı orada her isim rehberde 4 defa kayıtlı ve dediğiniz gibi telefon seçili aşağıda resimlerde gösterdiğim gibi isimleri tek tek sildim ama 1 hafta sonra tekrar aynsı oluyor.

Bak bu ilginç gerçekten. Bence hard format at. Numaraları tek olarak yedeklere,whatsup'ı silip tabi. Ama kesin çözüm olur mu bilmiyorum. Çünkü önceki çözüm işe yaramadı tesettüd ettim şimdi.

Onuda denedim hocam maalesef hatta bir program mı yapıyor diye düşündüm tüm programları kaldırıp denedim sonuç yine aynı otomatik senkronizasyon kapalı üstelik.
  • Merhaba arkadaşlar. Ben ADW Launcher kullanıyordum. Bunu kaldırdım. Standart T50 arayüzüne geçmesi gerekirken ana ekranım simsiyah kaldı. Ana ekranı göremiyorum ancak üst menüyü açabiliyorum. 3 çizgiyi basılı tuttuğumda açık olan sekmeleri görebiliyorum. Ancak ana ekranı göremiyorum. Dolayısıyla menüye de giremiyorum giremediğim için de telefon kullanılmıyor yalnızca ayarlar kısmına ulaşabiliyorum. Formatladım yine olmadı. SuperSU kurup bir root uygulamasıyla rootlamıştım daha önce. Telefon açıldığında verirse com.android.systemui durdu hatası veriyor. "Tamam"a basıyorum hiçbir şey olmuyor.

Edit: Telefon kilit ekranı görünüyor hiçbir sorun yok. Kilidi açtıktan sonra ekran simsiyah oluyor. Sadece ve sadece ana ekran yani bilgisayarda masaüstü olarak adlandırdığımız ekranı göremiyorum. Onun dışında hiçbir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aumx -- 9 Eylül 2016; 19:19:38 >
    Kardes ayni sorun bendede var truephone uygulamasini kur goruntulenen kisileri sadece sim veya telefon yap telefonun kendi arama apk sini devre disi birak gercekten suan cok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinw810i

Kardes ayni sorun bendede var truephone uygulamasini kur goruntulenen kisileri sadece sim veya telefon yap telefonun kendi arama apk sini devre disi birak gercekten suan cok iyi

Sorun bende değil arkadaşta. Umarım yardımcı olur.

• hüseyinw810i kullanıcısına yanıt
    Sorun yine aynı devam ediyor rehberimi tek tek temizlemem gerekiyor ama telefonda çok büyük sıkınt temizlenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cahit Oksuz

T50 parçaları mevcuttur arkadaşlar. ekran kasa ve anakart haricinde.

Arka kapak var mı hocam

• Ekranın yanında vermistim

• tr rom indirecem link bulamıyorum yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Eisenhardt

tr rom indirecem link bulamıyorum yardım

https://docs.google.com/uc?id=0B3U72O5ZZ8z-clZoMVhnUXJJbWs&export=download
  • Telefon iki gündür kendi kendine yeniden başlat yapıyor. Acaba bu sorun olur mu? İlk defa oluyor bu. Başka birine böyle olan var mı?

• Merhabalar herkese.

Biliyorsunuzdur, uzun süre önce bu cihaz için Android 5.1.1 çıkarmış fakat kamera sorununu çözememiştim. 1 sene (belki daha da fazla) geçmesine rağmen, nihayet kamera sorununu tamamen çözmüş bulunmaktayım. OTA destekli bir sürüm çıkartacağım, bir de son sürüm TWRP'yi derleyip paylaşmayı düşünüyorum.

Hala kullanan var ise bu cihazı, şimdiden geçmiş ve hayırlı olsun diyelim
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Note 7 geri iade ve note 4 servise vermem dolayi t50 kullanıyorum.. Sarji cidden iyi gidiyor ayni tarz ve ayni programları kullanma rağmen bitek mesaj/arama ve kilit ekranindan memnun değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Merhabalar herkese.

Biliyorsunuzdur, uzun süre önce bu cihaz için Android 5.1.1 çıkarmış fakat kamera sorununu çözememiştim. 1 sene (belki daha da fazla) geçmesine rağmen, nihayet kamera sorununu tamamen çözmüş bulunmaktayım. OTA destekli bir sürüm çıkartacağım, bir de son sürüm TWRP'yi derleyip paylaşmayı düşünüyorum.

Hala kullanan var ise bu cihazı, şimdiden geçmiş ve hayırlı olsun diyelim

nihayet :) emeğine sağlık şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.