Şimdi Ara

T50 mi GMD mi???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 haftadır araştırma yapıyorum gerek bu forum gerekse diğer forumlarda. T50 bana da daha baskın geliyor fakat SD kart desteği olmaması beni biraz düşündürüyor. Ayrıca bataryasını çıkarım rest atma olayı da olmayacak sanırım siz ne diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: --BlueMountainState--

Beyler 1 haftadır araştırma yapıyorum gerek bu forum gerekse diğer forumlarda. T50 bana da daha baskın geliyor fakat SD kart desteği olmaması beni biraz düşündürüyor. Ayrıca bataryasını çıkarım rest atma olayı da olmayacak sanırım siz ne diyorsunuz?

sahsı fıkrım o butcede moto g yı tercıh ederdım ama ılla ıkısınden dersen t50alırdım dıscovery oldukca sorunlu cıhaz ve servıs kalıtesı satıs sonrası hızmet anlayısları falan cok cok vasat,cesıtlı arızalar ve bunlara ılgısızce yaklsan bır zıhnıyet uzak dur derım bence,vaktın olunca okuman yararına olacaktır cıhaz arızaları...

T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi???

• tabıkı 1000 yada 2000 lıralık cıhazlarda oldugu ve olacagı gıbı....

t50 dede sorunlar cıkabılır,cıkacaktırda z2 de g3 te yada note 3 de oldugu gıbı ama...

ben senın durumunda oncelıkle sansı T50 ye verırdım ıkısı arasında dusunursek....

servısten ornekler..

T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi??? T50 mi GMD mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 25 Temmuz 2014; 19:31:04 >

• GMD 16GB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --BlueMountainState-- kullanıcısına yanıt
    discovery önermem. hergün farklı bir sorunla karşılaşırsın. t50 malzeme kalitesi olarakta çok çok daha üstün discovery'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --BlueMountainState--

Beyler 1 haftadır araştırma yapıyorum gerek bu forum gerekse diğer forumlarda. T50 bana da daha baskın geliyor fakat SD kart desteği olmaması beni biraz düşündürüyor. Ayrıca bataryasını çıkarım rest atma olayı da olmayacak sanırım siz ne diyorsunuz?

ayrıca bataryası cıkmayan cıhazlarda reset atılmıyor dıye bırsey yok zaten mınık bır pın yada nokta kadar yerden basıp resetlıyorsunuz,bu sorun degıl yani.
  • Eyvallah beyler ben de T50 ye daha yakındım sağolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.