Şimdi Ara

t6060 mı yoksa x-530 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaza yeni sistemle girmek istiyorum. yaklaşık bir aydır da bu konu hakkında araştırma yapıyorum. benim istediğim net ve berrak sesler. sesi zaten fazla açamayacağım. creative audigy value 7.1 ses kartım var. (yeni aldım). t6060 mı alayım yoksa x-530 mu karar vermedim. x530 un basları süper diolar ama tizleri yeterli değilmiş bir de uzaktan kumandası yok bu benim için önemli. t6060 da tam tersi. basları çok sert ve derinden gelmiyo. ama tizlerinin üstüne yok.

lütfen yardımcı olun. ne yapacağımı bilmiyorum. şimdiden saolun.

• arkadaşım en iyisi dinleyerek almak. herkesin kulağı bir değil. ben bizzat mağazaya gittim. dinledim hepsini. en fazla z5500 hoşuma gitti ama ben de o kadar para ne gezer bendeki paraya göre en güzeli x530 du. t6060 ta sesi açtık pörtledi ama x530 da böyle olmadı.

dediğim gibi gidip kendin dinle ona göre al. kolay gelsin sana seçiminde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f33l_ -- 9 Mayıs 2007; 15:58:59 >
  • BEN NACİZANE OLARAK CREATİVE ÖNERMEK İSTİYORUM. BEN X-530 U DİNLEDİM AMA PEK DE ZEVK ALAMADIM AÇIKÇASI. TABİ X-530 U DA ÖNERENLER OLACAKTIR. CREATİVE BENCE ÜRÜNLERİNİN KALİTESİNE DAHA FAZLA ÖNEM VERİYOR. HEM X-530 HERKESDE VAR BİR FARKIN OLSUN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkanberk

BEN NACİZANE OLARAK CREATİVE ÖNERMEK İSTİYORUM. BEN X-530 U DİNLEDİM AMA PEK DE ZEVK ALAMADIM AÇIKÇASI. TABİ X-530 U DA ÖNERENLER OLACAKTIR. CREATİVE BENCE ÜRÜNLERİNİN KALİTESİNE DAHA FAZLA ÖNEM VERİYOR. HEM X-530 HERKESDE VAR BİR FARKIN OLSUN.

creative seste üstün bir marka olduğu için mi böle dedin (creativeden şaşma gibisinden) yoksa dinledin mi arkadaşın dediği modelleri?
  • t6060 ile x-530 arasında benim tercihim x-530 olurdu.Zaten o fiyata 5+1 olarak da fazla seçenek yok.Ya da biraz daha çıkılıp creative 5800 de alınabilir.
  • t6060 ın tizleri çok iyi ama bass performansı da çok çok kötü...
  • dostum ben sana x530 u veya kumandalı modeli olan x540 ı tavsiye ederim ben x540 kullanıyorum ses kartım extremem music x530 veya x540 ile uygun equalizer ayarıyla tatmin edici tizler alabilirsin bunu bu kadar sorun yapma ama t6060 alırsan bas konusunda yapabileceğin hiçbir şey yok karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre6128 -- 9 Mayıs 2007; 20:30:38 >
  • bende ilk başta t6060 diyordum. fakat daha sonra x530 a yöneldim. basları cok saglam. t6060da ses dağılıyor x530 a göre. usteki subwoofer ı çok hafif. x530'un tek eksiği bas ayarının arkada oluşu. bu durumda devreye x540 giriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

t6060 ile x-530 arasında benim tercihim x-530 olurdu.Zaten o fiyata 5+1 olarak da fazla seçenek yok.Ya da biraz daha çıkılıp creative 5800 de alınabilir.

arkadaşım biraz daha çıkmaktan kastın neydi? t6060, x530, p5800 hepsi aynı fiyat. aralarında sadece 1-2 dolar fark var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

bende ilk başta t6060 diyordum. fakat daha sonra x530 a yöneldim. basları cok saglam. t6060da ses dağılıyor x530 a göre. usteki subwoofer ı çok hafif. x530'un tek eksiği bas ayarının arkada oluşu. bu durumda devreye x540 giriyor.

evet x540 ın uzaktan kumandası var ama o da çok pahalı yaa. bi uzaktan kumanda için 30 ytl fazla verilmez ki? hem bence x530 görünümü daha güzel.bi de x530 ile x540 ın duvara monte edilebilme olayı da çok hoşuma gitti. çok hoş görünür duvarda.

• quote:

Orjinalden alıntı: f33l_

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

bende ilk başta t6060 diyordum. fakat daha sonra x530 a yöneldim. basları cok saglam. t6060da ses dağılıyor x530 a göre. usteki subwoofer ı çok hafif. x530'un tek eksiği bas ayarının arkada oluşu. bu durumda devreye x540 giriyor.

evet x540 ın uzaktan kumandası var ama o da çok pahalı yaa. bi uzaktan kumanda için 30 ytl fazla verilmez ki? hem bence x530 görünümü daha güzel.bi de x530 ile x540 ın duvara monte edilebilme olayı da çok hoşuma gitti. çok hoş görünür duvarda.

haklısın şekil olarak x530 daha iyi ama, ikide bir aşağı eğilip bas ayarını değiştirmekte sıkıntı. gülü seven dikene katlanır misali.

• bence de kesinlikle x530 tercih etmelisin.. Creative'in orta ve düşük modellerinden haz etmiyorum.
  • ben x530 aldım geri verdim T6060 aldım ama neden geri verdiğimi bende bilmiyorum keşke x530 un sub unu T6060 ınki ile değiştirebilsek süper olcak net ve kaliteli ses istersen T6060 al tabiki x530 da kaliteli ama tizleri bana hoş gelmedi ve bass ayarını yapmak ıcın sureklı masa altı yapmak zorunda kalıyodum
  • YUKARIDA BEN ASLINDA CREATİVE İN DAHA ÜSTÜN OLDUĞUNU YAZMIŞTIM. X-530 HOŞUMA GİTMİYO ONUN İÇİN CREATİVE TAVSİYE ETTİM. DİNLEMESEM ZATEN TAVSİYEDE BULUNMAM.
  • bencede x530 basslar çok iyi tiss leride ses kartıyla çözersin ama karar senin hayırlı olsun
  • tizler nasıl kötü anlamıyorum nasıl bir equalizer ayarı yapıyosunuz bende tizler süper çıkıyo
  • ayrıca x530 un sub unun inebildiği frekanslarda T6060 pört pört yapmaya başlıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.