Özellik Açıklama ----------T6060-------------- Hoparlör Gücü : Her bir uydu 8 W RMS (4 uydu) 18 W RMS merkez uydu 22 W RMS subwoofer Freqkans Yanıtı: 40Hz ~ 20kHz Sinyal-Gürültü Oranı (SNR): 80dB Boyutlar (U x G x Y): Ön ve Arka Uydu Hoparlörler 8.3cm x 9.3cm x 22cm Merkez Uydu Hoparlör 17.8cm x 8.9cm x 12.3cm Subwoofer 18.2cm x 25.3cm x 28.6cm Kablolu Uzaktan Kumanda 8.6cm x 3.8cm x 2.1cm
Özellik Açıklama ----------------P5800------------ Kanal başına 8 W RMS (4 kanal) 18 W RMS merkez hoparlör 22 W RMS subwoofer
Frekans aralığı 40Hz ~ 20kHz Ses-Gürültü Oranı (SNR) 80dB
Boyutlar (U x G x Y) Merkez Hoparlör 7.5cm x 9.0cm x 14.0cm Merkez Hoparlör 14.2cm x 9.0cm x 7.5cm Subwoofer 24.6cm x 18.1cm x 28.5cm Kablolu Uzaktan Kumanda 8.0cm x 4.0cm x 2.0cm
Buradan da inceleyebilrsiniz... :http://tr.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10596
Hoparlör basina 6 Watts RMS /Subwoofer basina 17 Watts RMS Sound Blaster® ve 5.1 ses karti ile birlikte DirectSound® 3D oyunlarda inanilmaz bir kuvvet için ön orta hoperlörler Temiz düsük, orta ve yüksek alan için 40Hz-20kHz dinamik frekans tepkisi 75dB Sinyal-Ses Gürültü Orani konusunda fiyat sinifinda en iyi berraklik 4 kanalli Sound Blaster® ses kartlariyla 5.1 surround ses için tescilli CMSS® teknolojisi Ton balansindan ödün vermeden uydu hoparlörü ses dogrulugunu arttirmak için kavisli ön hoparlör ekrani ve kontör isigi kullanan Creative IFP™ (Görüntü Odaklama Plakasi) tasarimi Güç dügmeli kablolu ses/ bas kontrolü ve kulaklik çikisi Oyunlarda gerçekçi 3D audio ve Sound Blaster ses kartlari ile 5.1 farkli kanallar için EAX® teknolojisi Yüksek performans sürücüleri ile elektronik olarak biçimlendirilen hoparlörler
Lütfen kullanan yada gören bilen varsa biraz açıklama yapsın...... iyice araştırdım..... ama gerçeçği ile nasıl bilmiyorum.... çevremde hiç birisine rastlamadım ....gerçek sesini duymadım ..... bnm gibi ses manyağı birine nasıl olur ??? ....... Lütfen Yorumlarınız eksik etmeyin .... şimdiden tşkkrler.....
bunların arasından kesinlikle t6060
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme