Şimdi Ara

T7 ama hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 senedir monster p170em kullanıyorum bir üst modele geçerek bunuda kardeşime bırakmayı düşünüyorum. Farklı bir marka düşünmüyorum 2 sene monster kullandım 20 aydan sonra sadece biraz ısınmaya başladıki fanlar 2 senedir temizlenmedi ve kıbrısın sıcagında normal oda. T7 v2.3 ve v2.31 arasında çok kararsızım. 4000tl bütçem var açıkçası konfigrasyon olayından çokta anlamıyorum bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum. Oyunları Ultra grafikte çalıştırması şart değil high olarak çalıştırsada yeter. 8gb - 16gb ram arası kararsızım. SSD ne işe yarar hiç bir fikrim yok. Şu an kullandığım bilgisayarda SSD yok ve bir hız olarak bir sıkıntı yaşamadım. Forumdaki bazı arkadaşlar v2.3 de düşük fps ve ani fps droplarından bahsediyor genel bir problemmi yoksa kullanıcının ekran kartındamı bir problem vardır ? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre503 -- 23 Temmuz 2014; 20:03:20 >

• T7 V 2.3.1 kullanıyorum 2 tane 256Gb SSD aldım ayrıca Raid 0 yapacağım gerçi ilk önce tek SSD ile kullanma fırsatım oldu ürün gerçekten hızlı çalışıyor Battlefield 4 Ultrada oynadım herhangi bir sıkıntı yaşamadım akıcı oynadı. Soğutma sistemi iyi. İçindeki 750gb WD Diski Monstere gönderdim 8GB ram istedim farkını vererek. Memnunum açıkçası hiçbir sıkıntım yok çok şükür. Böyle bir laptop alacaksan SSD'siz almayın.
  • T7 2.3 artı 120lik yada 256lık bir tane SSD ile almaya karar verdim. SSD alırken 120+120 raid yapmak dahamı iyi olur yoksa 256lık tek almak yeterli olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

T7 V 2.3.1 kullanıyorum 2 tane 256Gb SSD aldım ayrıca Raid 0 yapacağım gerçi ilk önce tek SSD ile kullanma fırsatım oldu ürün gerçekten hızlı çalışıyor Battlefield 4 Ultrada oynadım herhangi bir sıkıntı yaşamadım akıcı oynadı. Soğutma sistemi iyi. İçindeki 750gb WD Diski Monstere gönderdim 8GB ram istedim farkını vererek. Memnunum açıkçası hiçbir sıkıntım yok çok şükür. Böyle bir laptop alacaksan SSD'siz almayın.

Hocam BF4 oynarken sıcaklıklar CPU ve GPU olarak kaç derecelerde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre503 E kullanıcısına yanıt
    kesinlikle 2 tane 120 veya 128 lik almalısın 1gb okuma/yazma hızımı istersin 500 mü
    4 bin tl bütce ile.
    bence t7 2.3.1 al
    2 tane 120 veya 128 lik ssd al (ortalama 300tl)
    (yoksa)güzel bir oyun mouse al (x7 öneririm makro destekli)
    maksat muhabbet olsun (sadece sabit noktalarda kullanmak icin) zalman marka bir soğutucu almak iyi olur. ısınacağından değil pc nin ömrünü gerçekten uzatıyor soğutucular.

bu dediklerim dışında ssd siz sıkıntı yaşamadım demişsin ssd gamebook için ŞART kısa ve net. mesela 3 ekran kullandığını düşün ssd varsa sağlam bir oyun + sinema + tarayıcı (face vs.) cok rahat kullanabilirken hdd ile filmde takılmalar olur yetişemez hdd..

tabi oyunun kalitesinede bağlı :) benim emektar laptopta most wanted 2 oynarken arabanın cok hızlı oldugundan hdd yetişemiyor yollar yüklenmiyordu boşlığa düştüğüm olmuştu bi örnek daha vereyim hdd öyle kötü oldu ki laptop 30-60 derece açı ile durdugunda ara sıra pc komple kitleniyordu düzlüğe koyunca bi kaç saniye içinde düzeliyordu :) :)

yani pc parçalarının hepsi birbirine uyumlu olmalı böyle bir canavar pc alıp hdd nin tüm pc deki performansı düşürmesi çok kötü. ferrariniz varken istanbul trafiğine bilerek girmek gibi birşey bu

• Bütçeyi biraz daha arttırıcam galiba. v2.3 alıp 120+120 ssd alıcı.Herkes kesinlikle alınmasını tavsiye ediyor Soğutucu bende düşünüyorum. Zalmanın 2 tane soğutucusu var biri tek biri çift fanlı sanırım. Bir tanesini alıcam muhtemelen. Windowsla birlikte 4500 civarı bişey tutucak heralde. Bir kere alıyorum kafam rahat olsun istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    SSD önemli hocam bende 2.3 var watch dogs da vs araba kullanırken oyun içinde harıta yüklenmeyir donuyor sürekli zaten bu konuda sıkıntılı bi oyun ssd al raat et :)
  • Aynen kararımı verdim zaten 8ağustosu bekliyorum. 2.3 artı çift ssd takıcam. BÜtçeyi aştık ama artık yapıcak bişey yok uzunca süre götürür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.