Şimdi Ara

Taahhüt bittikten sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi aksamlar ttnet evde internet kullanıcısıydım fakat taahhütüm bitti ama internetimi hala kullanabiliyorum bu saatten sonra kullandıgım internetin parasal ücretlendirilmesi nasıl olucak 1-2 gün daha kullansam o günlerin parasını mı ödeyeceğim yoksa taahhüt bittikten sonra kullandığım icin direk 1 ayın zamlı faturası mı gelicek ona göre acacagım interneti yeni internet alana kadar idare etmesi icin yardımcı olursanız cok teşekkür ederim hicbir yerde cevabımı bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taahhüt bittikten sonra taahhütsüz fiyattan ücretlendirilirsiniz. Farklı bir firmaya geçeceksiniz bir an önce geçin.
    Bu süre zarfında taahhüt yapmanız bir şeyi değiştirmez. Bu defa taahhütten caydığınız için yine taahhütsüz fiyattan ücretlendirilirsiniz
  • Modemi kapatman bir şeyi değiştirmez. İstersen modemi 10 yıl çalıştırma o fatura aynı gelir. Taahütlü fiyatınızı 1.7 ile çarparsanız genelde taahütsüz fiyata yakın bir fiyat bulunur. 70 liralık paketlere 110 120 civarı geliyor.

• Neden hala bir firmaya gecis yapmadınız genelde iss firmaları 2 gun icinde gecisi tamamlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.