Şimdi Ara

taahhüt vermeyin fiyatlar daha da artacakmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben tam tersine fiyatlarda indirim bekliyorum. Sınırsızları ele alalım; 2007'de 89 TL olan 4Mbit sınırsız, 2012'de Nisan zammıyla beraber 95 TL oldu. vergideki indirimi de sayarsak 82 TL oldu bize 95 TL. Yani 5 senede aynı tarife 1 gram ileri gidememesine rağmen %16 zamlandı zaten. En son zamı da daha geçen ay yaptılar. Bunun üzerine zam falan yapamazlar artık. Eskisi gibi altyapımız kaldırmıyor ayaklarına da yatamazlar, nitekim en yetkili ağızlar TV'lerde "altyapı konusunda dünyayla yarışıyoruz" şeklinde yalan da olsa öküz gibi bağırdılar. Üstüne AKN yüzünden iyice rahatladı bu sözde mükemmel altyapı. Şimdi ne yüzle zam yapacaklarmış? Adamların elinde sebep kalmadı artık. Bir yerde kendi kendilerini bitirdiler bu demeçler ve reklamlarla. Yani bir zam olayına daha girişirlerse ipler tamamen kopar artık. Bu AKN olayı ve zam yüzünden millet iyice köpürdü zaten, bir zam daha yaparlarsa ülkede iç savaş çıkar. Koyunu gütmenin bile bir yolu yordamı var. Fazla ileri giderlerse ters teper, çoban salatası olurlar. Ki onlar da bunu gayet iyi biliyorlar zaten. Kısacası bence zam falan olmaz. İnsanları bir süre bu AKN muhabbetine aç-kapa tekniğiyle alıştırmaya çalışacaklar, başaramazlarsa indirime gideceklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: caGATay89

Benim bulunduğum kampanya 24 ay sabit fiyat kampanyası. Fiyat artışı olabilir mi ?

bir kılıf bulurlar 55 lirayı tahhüde rağmen nasıl 59yaptılar hala aklım almıyor.
    kılıfın adı netdisk idi
    bakalım sabit fiyat kılıfının adını ne koyacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulamadim

Ben tam tersine fiyatlarda indirim bekliyorum. Sınırsızları ele alalım; 2007'de 89 TL olan 4Mbit sınırsız, 2012'de Nisan zammıyla beraber 95 TL oldu. vergideki indirimi de sayarsak 82 TL oldu bize 95 TL. Yani 5 senede aynı tarife 1 gram ileri gidememesine rağmen %16 zamlandı zaten. En son zamı da daha geçen ay yaptılar. Bunun üzerine zam falan yapamazlar artık. Eskisi gibi altyapımız kaldırmıyor ayaklarına da yatamazlar, nitekim en yetkili ağızlar TV'lerde "altyapı konusunda dünyayla yarışıyoruz" şeklinde yalan da olsa öküz gibi bağırdılar. Üstüne AKN yüzünden iyice rahatladı bu sözde mükemmel altyapı. Şimdi ne yüzle zam yapacaklarmış? Adamların elinde sebep kalmadı artık. Bir yerde kendi kendilerini bitirdiler bu demeçler ve reklamlarla. Yani bir zam olayına daha girişirlerse ipler tamamen kopar artık. Bu AKN olayı ve zam yüzünden millet iyice köpürdü zaten, bir zam daha yaparlarsa ülkede iç savaş çıkar. Koyunu gütmenin bile bir yolu yordamı var. Fazla ileri giderlerse ters teper, çoban salatası olurlar. Ki onlar da bunu gayet iyi biliyorlar zaten. Kısacası bence zam falan olmaz. İnsanları bir süre bu AKN muhabbetine aç-kapa tekniğiyle alıştırmaya çalışacaklar, başaramazlarsa indirime gideceklerdir.

her zaman söylediğim gibi kılıf çok, altyapı kılıfı uymazsa netdisk kılıfı var, o da olmazsa bilmem ne disk verdik derler, yine yaparlar.
    çok kızgınım ttnete çok.

• 4 mbit AKK'sız sınırsız adsl'im 91 tl gecen aylarda bugun baktım 95 tl olmuş 1 senede 7-8 tl civarında zam geldi yani yaklaşık %10
  • 60 tan daha da artarsa kapatırım 3g alırım ondan bundan download yaparım.Tekel olduğu için istediği gibi düdüğü öttürüyor.
  • Haysiyet ve karakteri olmayan TTNET yüzünden 20 gündür resmen sürünüyorum.
    Son 1 haftadır sokakta NET yok ve arızayı bulamıyorlar bile.
    Avea 30tl lik 500dk heryöne-2000 sms-sınırsız data hattına geçtim onunla tıngır mıngır gidiyoruz bakalım.
    Şuanda Iphone usb ile laptopuma bağlı onunla nete giriyorum.
    Beni ve tüm Türkiyeyi bu hale düşüren Lübnan menşeili bu şirketin BATMASI en büyük dileğimdir.

TTNET ile her türlü rezillik mümkün
  • benide hergün arıyorlar bıktım artık kabul etmiyorum. suan oturdugum yerde SO veya Uydunet yok ttnete mecburuz ama yakın baska bir yere tasıncam uydunet ve so olan bölgelere gidicem ttnetten kurtulmanın baska yolu yok
  • 60 tl ödüyoruz ya insaf daha nereye çıkaracaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagortagos

quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

0.88 mbite 59 lira ödedikten sonra isterlerse tarifenin adını 8 mbite kadar değil 1000 mbite kadar diye değiştirsinler.

seninki de tam enayilik.
    sana kaç defa söyledim cepnet sana yeter diye adsl senin neyine.

Ne ypalım senin gibi kağnı hızında ilerlemeye alışkın değiliz ama ttnet bizi alıştıracak bu gidişle;
    kağnı hızına

• arkadaşlar yazlık paketlerden alalım böylece belki taahüt olaylarına karşı yeni bir sinerji yaratılabilir...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.