digiturk'e üye olmak için müşteri hizmetlerine kayıt bırakmıştım, bugün aradılar yeni üyelik için, taahhütsüz giriş paketi ve belgesel paketi istediğimi söylediğimde taahhütsüz üyelik olmadığını minimum 1 yıl taahhütlü üyelikle yeni üyelik başlatabildiklerini söyledi.
2 sene önce digiturküm vardı, receiver var, sadece üzerindeki kart yok, taahhütsüz üyelik olmadan bir şekilde abonelik başlatmanın yolu yokmudur ?
sadece abonelik başlatıp kart almam yeterli.
kart alamazsiniz. genelde uyduyla kart eslesmeli oluyo ne baska kart baska cihazla ne de baska cihaz baska kartla calisir. karti neden yok uydunun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Deli_Yaban
kart alamazsiniz. genelde uyduyla kart eslesmeli oluyo ne baska kart baska cihazla ne de baska cihaz baska kartla calisir. karti neden yok uydunun?
2 sene önce taahhütüm bitince üyeliğimi iptal ettim ve d-smart'a geçtim, üyeliği sonlandırmam için kartı digiturk bayiine teslim etmem istenmişti, o yüzden elimde sadece receiver var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme