Şimdi Ara

Taahhütüm bittiği zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan kablo tv+teledünya+uydunet aylık 49 tl ödüyorum ve temmuz ayında taahhütüm bitiyor.
    öncelikle merak ettiğim konu taahhütüm bittiği zaman faturam 49 tl olarak mı gelmeye devam edecek yoksa daha fazla mı gelmeye başlayacak fatura? (örnek: temmuz ayından sonra faturam 60 tl felan mı gelecek?)
    diğer konu ise taahhütüm bittikten sonra eğer daha avantajlı bir kampanya varsa o kampanyadan yararlanabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yegemen

arkadaşlar şuan kablo tv+teledünya+uydunet aylık 49 tl ödüyorum ve temmuz ayında taahhütüm bitiyor.
    öncelikle merak ettiğim konu taahhütüm bittiği zaman faturam 49 tl olarak mı gelmeye devam edecek yoksa daha fazla mı gelmeye başlayacak fatura? (örnek: temmuz ayından sonra faturam 60 tl felan mı gelecek?)
    diğer konu ise taahhütüm bittikten sonra eğer daha avantajlı bir kampanya varsa o kampanyadan yararlanabilirmiyim?

Ben 25Mb 50GB AKN + Teledünya Temel Paket (HD ve Sınırsız 49 TL Kampanyası'ndayım) yani aylık 49 TL veriyorum. Taahhütüm bitince başka kampanyaya geçmezsem, fiyatlarda değişmezse o zaman Uydunet için 49 TL ve Teledünya için de 12,50 TL ödeyeceğim toplam 61,50 TL yani.

Siz de şu an hangi tarifedesiniz bilemiyorum ama bu şekilde hesaplayabilirsiniz. Evet, faturanız normal tarife fiyatları üzerinden gelecek.

Tabii ki, sözleşmeniz bitince varsa daha avantajlı yeni bir taahhüte girebilirsiniz. Hiç bir sıkıntı olmaz. Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 19 Nisan 2015; 9:44:13 >

• benimde temmuzda bitiyor aynı 49 liralık paketim..yeni tahaatütler nerden görünüyor sitesinde hep yeni üyelikler için bahsedilmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

benimde temmuzda bitiyor aynı 49 liralık paketim..yeni tahaatütler nerden görünüyor sitesinde hep yeni üyelikler için bahsedilmiş?

Bizim için görünen bir şey yok henüz. Taahhütümüz bitince ne olacağına kara vereceğiz.
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt
    iyi ya, siz de taahüttünüz bitince yeni üye olacaksınız ya o tarifelerden birini seçeceksiniz işte. üyeliğiniz biter bitmez ayın 4 ünde başvurun yenileyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazsever

iyi ya, siz de taahüttünüz bitince yeni üye olacaksınız ya o tarifelerden birini seçeceksiniz işte. üyeliğiniz biter bitmez ayın 4 ünde başvurun yenileyin.

Benim sözleşmem ağustos un sonunda bitiyor. Hele bir sonlansın o zxaman düşüneceğiz, şu an için erken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.